Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Eşinin ölümüyle şoka giren yaşlı İngiliz, eşinin cesedini 5 ay süreyle evinde sakladı.

34 yıllık eşinin ölümüyle büyük bir şok yaşayan yaşlı İngiliz Howard Lewis, 5 ay boyunca cesedini evindeki yatağına yatırdığı eşinin ölümünü gizleyerek, yaşamına hiçbir şey değişmemiş gibi devam etti. Komşuları, evden gelen kokudan ve uzun süredir 79 yaşındaki Elizabeth Lewis'in görmediklerinden şikayetçi olarak polisi arayınca Howard Lewis'in gizlediği gerçek ortaya çıktı.

Pontypridd'deki eve gelen Polislere, "Eşim uyuyor" yanıtını veren Lewis, polisler eşini üst kattaki yatağında ölü bulunca, eşinin 5 ay önce öldüğünü itiraf etti.

Konuyla ilgili araştırma yapan polisler, son 5 yıldır Alzheimer hastası olan eşine bakan Lewis'in, eşinin ölümüne çok üzüldüğü ve onun evden gitmesini istemediği için ölümünü gizlediğini açıkladı. Evlerini ziyaret eden kimse olmadığı için, komşularının şikayetlerinden önce durumun fark edilmediği açıklandı. Yaşlı adamın olayın anlaşılmaması için evin her yerine soğutucular kurduğu, ayrıca eve sürekli oda parfümleri sıktığı ifade edildi. Komşuları, yaşlı adamın evdeki perdeleri uzun zamandır açmadığını da söyledi.

Gönderi tarihi:

yazık yaa,ne kadar çok seviyormuş ki ayrılamamış :( demek ki o kokuya dayanabilecek kadar büyükmüş sevgisi :(

Gönderi tarihi:

şaşırdım doğrusu..

hiç mi koku almazmış bu adamın burnu..ya da hiç mi korkmamış..?(:D)

empati kuramadım şimdi..

Gönderi tarihi:

bu tarz olaylar sık yaşanıyor...ne denebilir ki,her insan sevgiyi farklı yoğunlukta yaşar..

böyle olaylar sık mı yaşanıyor! ! !

bana hiç denk gelmedi :D

Bizim orda öleni gömerler, öleni gömerler...

• 1 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo
Gönderi tarihi:

Of bea aşka Bak :(

Dilerim bigün benide böle yürekten seven biri çıkar karşıma

Ay çokk mu bencil oldum :D Hepinize nasip etsin Allah böle sevgiler

Saygılar

Süper Kız Çocuğu Özo

Gönderi tarihi:
şaşırdım doğrusu..

hiç mi koku almazmış bu adamın burnu..ya da hiç mi korkmamış..?(:D)

empati kuramadım şimdi..

insan sevdiğinin cesedinden korkmaz öldüğünü kabullenemez kolay kolay belki bir umut canlanır diye düşünür dünyaya küser herşey bitmiştir onun için :( çok kötü bir durum

böyle sevgiler nasip etsinde ölüm bizden uzak olsun diyelim ;)

Gönderi tarihi:
insan sevdiğinin cesedinden korkmaz öldüğünü kabullenemez kolay kolay belki bir umut canlanır diye düşünür dünyaya küser herşey bitmiştir onun için :( çok kötü bir durum

böyle sevgiler nasip etsinde ölüm bizden uzak olsun diyelim ;)

kesinlikle katılıyorum sana :unsure:

biran empati kurdumda doğrusu bilmiyorum ne yapardım :crying:

Gönderi tarihi:

yaşlı bir insan olduğu için daha zor gelmiştir

dedemden biliyorum ananem ölünce kabullenememişti

yalnız kaldım diye ağladı hep :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.