Φ sanemavi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Eşinin ölümüyle şoka giren yaşlı İngiliz, eşinin cesedini 5 ay süreyle evinde sakladı. 34 yıllık eşinin ölümüyle büyük bir şok yaşayan yaşlı İngiliz Howard Lewis, 5 ay boyunca cesedini evindeki yatağına yatırdığı eşinin ölümünü gizleyerek, yaşamına hiçbir şey değişmemiş gibi devam etti. Komşuları, evden gelen kokudan ve uzun süredir 79 yaşındaki Elizabeth Lewis'in görmediklerinden şikayetçi olarak polisi arayınca Howard Lewis'in gizlediği gerçek ortaya çıktı. Pontypridd'deki eve gelen Polislere, "Eşim uyuyor" yanıtını veren Lewis, polisler eşini üst kattaki yatağında ölü bulunca, eşinin 5 ay önce öldüğünü itiraf etti. Konuyla ilgili araştırma yapan polisler, son 5 yıldır Alzheimer hastası olan eşine bakan Lewis'in, eşinin ölümüne çok üzüldüğü ve onun evden gitmesini istemediği için ölümünü gizlediğini açıkladı. Evlerini ziyaret eden kimse olmadığı için, komşularının şikayetlerinden önce durumun fark edilmediği açıklandı. Yaşlı adamın olayın anlaşılmaması için evin her yerine soğutucular kurduğu, ayrıca eve sürekli oda parfümleri sıktığı ifade edildi. Komşuları, yaşlı adamın evdeki perdeleri uzun zamandır açmadığını da söyledi. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 O kokuya nasıl dayanmış ki Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 ben olsam mumyalardım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 yazık yaa,ne kadar çok seviyormuş ki ayrılamamış demek ki o kokuya dayanabilecek kadar büyükmüş sevgisi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 şaşırdım doğrusu.. hiç mi koku almazmış bu adamın burnu..ya da hiç mi korkmamış..?() empati kuramadım şimdi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 bu tarz olaylar sık yaşanıyor...ne denebilir ki,her insan sevgiyi farklı yoğunlukta yaşar.. Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bu tarz olaylar sık yaşanıyor...ne denebilir ki,her insan sevgiyi farklı yoğunlukta yaşar.. böyle olaylar sık mı yaşanıyor! ! ! bana hiç denk gelmedi Bizim orda öleni gömerler, öleni gömerler... Alıntı
Φ patron58 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 selam demekki insan sevince nelere katlaniyormus ha vay garibim adam o da fazla yasamaz vallah bakin ha tskler paylasim icin Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 İngiliz oyunu bu olsa gerek. Ama adam hakkaten çok sevmiş. Bizde var'a yok'a aşık olduk diyoz. Bu herifin aşkı komplekse sokar insanı. Alıntı
Φ shırek Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 vay be hala oyle sevgi;aşk kaldımıki inanmak zor. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 vaayyyy beee böyle sevgiler var hala demek sevgisis o kokuyu bile yanmiş ve adam dayanmış ne diyelim böyle bi sevgi darısı başımıza Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Of bea aşka Bak Dilerim bigün benide böle yürekten seven biri çıkar karşıma Ay çokk mu bencil oldum Hepinize nasip etsin Allah böle sevgiler Saygılar Süper Kız Çocuğu Özo Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 şaşırdım doğrusu..hiç mi koku almazmış bu adamın burnu..ya da hiç mi korkmamış..?() empati kuramadım şimdi.. insan sevdiğinin cesedinden korkmaz öldüğünü kabullenemez kolay kolay belki bir umut canlanır diye düşünür dünyaya küser herşey bitmiştir onun için çok kötü bir durum böyle sevgiler nasip etsinde ölüm bizden uzak olsun diyelim Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 fazla sürmez bu amcada gidici benden demesi.. karısının hasreti onu için için yer be.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 insan sevdiğinin cesedinden korkmaz öldüğünü kabullenemez kolay kolay belki bir umut canlanır diye düşünür dünyaya küser herşey bitmiştir onun için çok kötü bir durum böyle sevgiler nasip etsinde ölüm bizden uzak olsun diyelim kesinlikle katılıyorum sana biran empati kurdumda doğrusu bilmiyorum ne yapardım Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 yaşlı bir insan olduğu için daha zor gelmiştir dedemden biliyorum ananem ölünce kabullenememişti yalnız kaldım diye ağladı hep Alıntı
Φ denixpa Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 günahtır ya ama işin günah kısmını geçip aşk kısmından bakarsak ta iLginç geLiyor bana.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.