Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Banane bananeee benim dedeeem Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ne yapim. ben izler kadar taş yürekli deilim. bis taş yürekli miyiz aşkolsun taurus benim abim sen de benim kardeşim ol dolayısıyla senin de abin olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 2 kelime olmuş ama neyse ben tek kelime olarak gördüm varsay arkadaşımmm... İstediğin illa tek kelimeyse buyur.. Bildiniz.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 İstediğin illa tek kelimeyse buyur.. Bildiniz.. ben helal olsunu sevmiştim yaaaaaa aşkolsun ne oldu canın sıkkın herhalde senin? kalbim kırıldı valla şimdi haaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Sevgili Elektro; Ailemden onay çıkmazsa seni kabul edemem arkadaşım.Aileyi ikna et başımın üstünde yerin var.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 yaa ben de aileden olmak istiyorummmm :(:(:( Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 sanki kız istedik ya ailenin onayı falan. aslında kız isteseydik hani daha kolaydı!(kaçırırdık) taurus abi ya sen bu ailenin en büyüğü deilmisin! ben sana güvenmiştim.ama neyse zaten ailede 1 kişi istemese bile ben rahatsız olurum. (kesin naty istemez)::hırçın cadı:: neyse zaten ben öksüz ben yetim. prenses sen de mi? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 yaa ben de aileden olmak istiyorummmm oooo senin daha 40 fırın ekmek yemen lazım Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 çok üzüldüm doğrusu 40 fırın yersemmm ohooooo çok olur buuuuuu..... kilo alırım sonra aman aman allah korusunnn:D Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 çok üzüldüm doğrusu40 fırın yersemmm ohooooo çok olur buuuuuu..... kilo alırım sonra aman aman allah korusunnn:D eee ne demişler gülü seven dikenine katlanır,üsgünüm yemek zorundasın Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 lilac sen de bu aileden misin? ailedensen herhalde bana onayın vardır?deilmi? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ben de öksüz ve yetimim kırk yılın başı bi foruma üye oldumm... ben dışlanmak istemiyorummmm...((( Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 lilac sen de bu aileden misin?ailedensen herhalde bana onayın vardır?deilmi? ben ailenin diğer üyelerine sormadan Abim ilan ettim taurusmutis'i o da kabul etti sanırım benim onayım var dedim ya sen benim kardeşim ol dolayısıyla taurusun da kardeşi olursun diye Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 yaa ben çok üzülüyorumm beni de arasına alcak yok mu ??????( Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ben de öksüz ve yetimim kırk yılın başı bi foruma üye oldumm... ben dışlanmak istemiyorummmm...((( merak etme ben seni dışlamam. ben ailenin diğer üyelerine sormadan Abim ilan ettim taurusmutis'i o da kabul etti sanırım benim onayım var dedim ya sen benim kardeşim ol dolayısıyla taurusun da kardeşi olursun diye tamam saol.o saman senin kardeşinim. (bunada itiraz edin isterseniz diğerleri size söylüyom ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Elektro;ailenin reisi benim,buna ok.Ama bizim ailede demokrasi var.. Prenses;senin isteğini de gözönüne alacağım.. Lilaç;tabiki seni kabul ettim.. (Tabiki bunlar sadece espiriden ibaret.Benim dede,abi,baba vs.. misyonunu sürdürmem sadece sevdiğim arkadaşlarımla aramdaki samimiyete dayalı.Birbirimizi seviyoruz ve bu beni mutlu ediyor.. ) Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Elektro;ailenin reisi benim,buna ok.Ama bizim ailede demokrasi var.. (Tabiki bunlar sadece espiriden ibaret.Benim dede,abi,baba vs.. misyonunu sürdürmem sadece sevdiğim arkadaşlarımla aramdaki samimiyete dayalı.Birbirimizi seviyoruz ve bu beni mutlu ediyor.. ) biliyorum maksat biraz gırgır olsun. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Kimse torunun olmasında ne olursa olsun dedecim Ben kabul etmiorum Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 dayı bende başka yeğen istemem başka neyin olursa olsun..ben kabul ederim .elektro sen gel amcan fanan olsun..daha yakın.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 dayı bende başka yeğen istemem başka neyin olursa olsun..ben kabul ederim .elektro sen gel amcan fanan olsun..daha yakın.. ya kahin çok saol ama bis o mevzuyu kapattık. kankim yarın öbürgün bu foruma gelecek. naty o saman gorur kankilik nası oluyomuş. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 ya kahin çok saol ama bis o mevzuyu kapattık. kankim yarın öbürgün bu foruma gelecek. naty o saman gorur kankilik nası oluyomuş. Niye ya ben ne dedim de kankilik nası olur görürsün diosun Banane benim dedem Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Niye ya ben ne dedim de kankilik nası olur görürsün diosun Banane benim dedem bilmem artık.kıskanma falan sonra. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 biz burada zaten bir aile ortamı oluşturmaya çalışıyoruz.sende bizdensin .ileti sayın benimkinden çok fazla. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 bilmem artık.kıskanma falan sonra. Benim hiç kankim olmadı ki.. Kıskanmam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.