Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 sende en tatlı meleksin oyy canım sende en tatlısınn Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 İşte.......Senle benim farkım bu........yazdıkların,yazdıklarım.... Sana değil kendime kızıyorum,sen kim muhattap olduğun kim.... Her istediğini söyleyen ve yazan istemediğinide işitir... Gerek varmıydı.??size gösterilen yakınlığı hemen seviyesizliğe dönüştürüp kalitesi düşük küçük harflerle yazıp konuşuyorsunuz.....Çiziyorum seni....... Herkes yolu.. Sana göre en güzel iş büyük bir işyerinin Büfesinde müşteriye pastayla beraber yedigün vermek.... Allaaaah ne yapmışım da sinir olmuşun bu kadar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 en çok soru çözeni: gloria en çok mod değişeni (beni kusturanı ) : sedoş en tatlı dedesi tek dedesi: taurus en güzel gözlüsü: aysum en güzel gamzelisi: ewücüm(hasret çekenim) en tatlı kuseni:naty en düşüncelisi: murtisan en sessizi:selin en bilmişi:aça en görünmeyeni:tan en duyarlısı:sardunyam en iyi çıkış yapanlar: leyla ve lilac en özlediğimi : biriciğim paula sevgilerrrr Teşekkür ederim,en yumoş torunum.. En özleneni : kankim, kelebek abim En karamsarı: manyetik En iyi topic haşlama: Gece & Mine ikilisi En kötü banlama kurbanı: siyahx En sevimli: lilac En iyi anlaştıklarım: bohem, marti_name En iyi baba: taurus En yakışan çift : burcu & sedat, alaturka & arman (forumdan ayrılsalar bile) En mübarek üye: ramazan davulcusu En sahurcu: leyla En görünmeyenler: nati, aysum, celine, gülsüm, eren, ewücüm, aça, En tatlıları: paula, yumote En aşk sarhoşu: sedelina En cana yakın: gloria Sende en söz dinleyen,değer bilen kızısın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 En aşk sarhoşu: sedelina yok sarhoş felan değilim artık,her sarhoşluğun bir ayılma noktası vardı ve ayıldım çok şükür herşey tarih olabiliyormuş Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 En hızlı katledilen topicler - *** Siyahx Ve Sessizliğin_Kızının ''ŞATOSU'' *** , - MUTLULUK DENİNCE AKLINIZA İLK GELEN? - AYŞEYİ SEVMİŞTİM, - *****Günlük***** - kankilerin malikanesi buyrun - Yapmanız Gereken Dikkatlice bakmak? - *** turkish-media.com MELEKLERİ *** (bebişlere nasıl kıydılar ) - '' Siyah x '' Foruma Geri İstiyormusunuz? - .... Bilgisayar labaratuvarı geyikleri Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Görememiş 23 saat forumdasın ama girmediğin 1 saate denk gelmiş iste Hadi ordan Görünmez olduk artık. Görebilene aşk olsun Hakkat kıs Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 eylül ayının topicleri silen kötü admini bizim Valla çok iyi olmus... Ortalık hepimislenmiş azıcık Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Sende en söz dinleyen,değer bilen kızısın.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 en çok soru çözeni: gloria sevgilerrrr canımmm benim En cana yakın: gloria sen de öylesin tatlımmmmm... bari ben de bi liste yapim benden sonra forumun en cok soru çözeni (bu konuya altta bi daha değineceğiz haa ...ayrıca hala en mükemmel babası, dedesi, amcası, dayısı ve arkadaşı: TAURUS En aşığı, en unutanı, en unuttum sananı, en hali ne olacak bilinmeyeni : SEDELİNA En iyi kafa yaranı : SARDUNYAM En hep meleği: YUMOTE En vefalısı ve unutmayanı: OLIVIA En tatlısı: GECE YAĞMURU (seviyom bu kızı yaaaaa) Bu aya en yakışan üyesi: RAMAZAN DAVULCUSU Şimdi de bilmecelerden: En çok cevap vereni: GLORIA En cok ikinci cevap vereni (bazen ben cok cevap veriyorum diye kıskançlık yapıyo ama olsun :TAURUS En yaratıcı tebrik edeni: Bu da TAURUS valla (çok fazla emotion kullanmışım birazını silmem gerekti-yonca göndermiştimmm, gönderdim var sayar mısın) En çok soru soranı: PALE, MOSYNA, BODRUMLU, KaLdeRa Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 En vefalısı ve unutmayanı: OLIVIA oşşş canım ablam Unutulması gerekenler unutulur Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 canımmm benim sen de öylesin tatlımmmmm... bari ben de bi liste yapim benden sonra forumun en cok soru çözeni (bu konuya altta bi daha değineceğiz haa ...ayrıca hala en mükemmel babası, dedesi, amcası, dayısı ve arkadaşı: TAURUS En aşığı, en unutanı, en unuttum sananı, en hali ne olacak bilinmeyeni : SEDELİNA En iyi kafa yaranı : SARDUNYAM En hep meleği: YUMOTE En vefalısı ve unutmayanı: OLIVIA En tatlısı: GECE YAĞMURU (seviyom bu kızı yaaaaa) Bu aya en yakışan üyesi: RAMAZAN DAVULCUSU Şimdi de bilmecelerden: En çok cevap vereni: GLORIA En cok ikinci cevap vereni (bazen ben cok cevap veriyorum diye kıskançlık yapıyo ama olsun :TAURUS En yaratıcı tebrik edeni: Bu da TAURUS valla (çok fazla emotion kullanmışım birazını silmem gerekti-yonca göndermiştimmm, gönderdim var sayar mısın) En çok soru soranı: PALE, MOSYNA, BODRUMLU, KaLdeRa Canım benim,teşekkür ederim.. (Hıh!! Benden çok soru çözüyomuş,sen ööle san.. ) Yoncanı da aldım,ona da ayrıca teşekkürler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 En aşığı, en unutanı, en unuttum sananı, en hali ne olacak bilinmeyeni : SEDELİNA ya hayır yaa,aşık felan değilim nerden çıkarıyorsun,geçmişe mazi derler herşeyın hesabı kapatılıyormuş ağır da olsa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 ya hayır yaa,aşık felan değilim nerden çıkarıyorsun,geçmişe mazi derler herşeyın hesabı kapatılıyormuş ağır da olsa dedim işte ben size şu anda "EN UNUTTUM SANANI" dönemini yaşıyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 dedim işte ben size şu anda "EN UNUTTUM SANANI" dönemini yaşıyor yaaa unuttum işteeee daha doğrusu üzereyim..tarıhı eser lerle ilgilenmıom Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 yaaa unuttum işteeee daha doğrusu üzereyim..tarıhı eser lerle ilgilenmıom ne olacak bu kızın hali yaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.