Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl En güsel mankeni: Yumoşcum ah kusen ah ah ah kuzenlerin en tatlısı Naty saol pötürcüğüm
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl ya warya ben baştan solemiştim arwen sin diye yumote. bi bildiğimis war yane
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl En en en gevezeleri: Gece & Mine Kıs bisim ne geveseliğimisi gördünüski kıs kankim ne demek istio bunlar
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl En cicisi : AysumEn görünmezleri: Gülsün, Aça, Tan, Selin, Paula En yakışıklı dedesi : Taurus Acı çekeni : Sedoş , Natalia, Erbay En en en gevezeleri: Gece & Mine En güsel mankeni: Yumoşcum Acımasız ağası: Güzelyaz En güsel son söz yazarları: Gloria, Taurus, Sedoş En olaylı kızları: Olivia & Sessizliğin kızı En hızlı çıkış yapanı: E-Manyetik evet en acı çekenı yaw en görunmeze kendınıde yazzzz sende en özlediğimsin.ya ben gece gelebılıyorum ancak.iş güçten ya
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 18 yıl ya warya ben baştan solemiştim arwen sin diye yumote. bi bildiğimis war yane teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl evet en acı çekenı yaw en görunmeze kendınıde yazzzz sende en özlediğimsin.ya ben gece gelebılıyorum ancak.iş güçten ya Sen beni ne gündüz ne gece görüon görünmesim
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Sen beni ne gündüz ne gece görüon görünmesim nerden çıktı bu görunmezlik
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Yuk kıs.. Hani şu iğreti dersler yüüsnden şiştt kulağını çekerim bak öğretmen olaraktan,bade süzerekten gel canım gel amaneyyyy
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl Şey öğretmenim siz beni yanlış anladınıs çabuk bana veilini çağırrrr
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl tabe sende evde sefanı sür dimi kıs keşkem benimkilerde bi süre yalnız bıraksalar beni....... şanslısın kıs
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl tabe sende evde sefanı sür dimi kıs keşkem benimkilerde bi süre yalnız bıraksalar beni....... şanslısın kıs Kandırdım be sus.. Evdeler
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl tamam. sen de yane.bu kadar üzülme.. onlarada ihtiyacın var bak bana ben ole bi şey istiyomuyum veya ole bi şey diyomuyum
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 18 yıl En cicisi : Aysum En görünmezleri: Gülsün, Aça, Tan, Selin, Paula En yakışıklı dedesi : Taurus Acı çekeni : Sedoş , Natalia, Erbay En en en gevezeleri: Gece & Mine En güsel mankeni: Yumoşcum Acımasız ağası: Güzelyaz En güsel son söz yazarları: Gloria, Taurus, Sedoş En olaylı kızları: Olivia & Sessizliğin kızı En hızlı çıkış yapanı: E-Manyetik korktunuz dimiiiii
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 18 yıl En cicisi : Aysum En görünmezleri: Gülsün, Aça, Tan, Selin, Paula En yakışıklı dedesi : Taurus Acı çekeni : Sedoş , Natalia, Erbay En en en gevezeleri: Gece & Mine En güsel mankeni: Yumoşcum Acımasız ağası: Güzelyaz En güsel son söz yazarları: Gloria, Taurus, Sedoş En olaylı kızları: Olivia & Sessizliğin kızı En hızlı çıkış yapanı: E-Manyetik
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 18 yıl En canayakın ablası sardunyam en çabuk kaynayanı elektro en oburu hala yerini koruyor zaten en özleneni naty en duygusalı sessizliğin kızı en demirbaşları mine ve gece yağmuru en kızanı(bana) yağmur yüreklim acı çekiyor olsa da en komiği sedoş en düşüncelisi gloria ve taurus en hayaleti selin ve paula en sıcakkanlıları yumoş ve suheda
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl En cicisi : Aysum En görünmezleri: Gülsün, Aça, Tan, Selin, Paula En yakışıklı dedesi : Taurus Acı çekeni : Sedoş , Natalia, Erbay En en en gevezeleri: Gece & Mine En güsel mankeni: Yumoşcum Acımasız ağası: Güzelyaz En güsel son söz yazarları: Gloria, Taurus, Sedoş En olaylı kızları: Olivia & Sessizliğin kızı En hızlı çıkış yapanı: E-Manyetik Teşekkür ederim Naty'cim,anca görebildim.. En canayakın ablası sardunyam en çabuk kaynayanı elektro en oburu hala yerini koruyor zaten en özleneni naty en duygusalı sessizliğin kızı en demirbaşları mine ve gece yağmuru en kızanı(bana) yağmur yüreklim acı çekiyor olsa da en komiği sedoş en düşüncelisi gloria ve taurus en hayaleti selin ve paula en sıcakkanlıları yumoş ve suheda Aysum'cum sağol..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Süper vokale eşlik edip en güzel göbek atanı NATALİA... Cıx cıııx Böle bi en istemiorum ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.