Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 bildiğiniz gibi ..yasalar bir yaptırımlar silsilesidir..ama bir yasa var ki en güzeli..üstelik yazılı da değil..hangisi..? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 yer çekimi yasası mı acaba Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 bildiğiniz gibi ..yasalar bir yaptırımlar silsilesidir..ama bir yasa var ki en güzeli..üstelik yazılı da değil..hangisi..? Herşeye rağmen yaşamak! Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 ana yasa ana gibi güzel bir varlık var mı baska dunya uzerinde. biraz kelime oyunu gibi oldu ama idare edin artık yogun bir mesai bitiminde insanın kafası bu kadar calısıyor. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Bi şarkıyla cevap versem.. (Malum,müzisyeniz ya.. ) Aşkın kanununu yazsam yeniden.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Bi şarkıyla cevap versem.. (Malum,müzisyeniz ya.. ) Aşkın kanununu yazsam yeniden.. ben ce doğru olabilir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 neler neler yazmışınız.. ..hala doğru cevabı alamadım..aşkın kanunu hıı hocam..güldürdün beni...hem de ne kanun..beyin acıtır.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bildiğiniz gibi ..yasalar bir yaptırımlar silsilesidir..ama bir yasa var ki en güzeli..üstelik yazılı da değil..hangisi..? [/quote DOĞA Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 bildiğiniz gibi ..yasalar bir yaptırımlar silsilesidir..ama bir yasa var ki en güzeli..üstelik yazılı da değil..hangisi..? anne sevgisi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 tebrikler bodrumlu.. doğru cevap..DOĞA YASASI.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 tebrikler bodrumlu.. doğru cevap..DOĞA YASASI.. teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.