Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Aşk birbirine karşı Güven ile başlar eğer bir kere aldattımı affetmeyi istesen bile ona karşı olan güven gider ve aslaa eskisi gibi olamaz.buda aşkı yavaş yavaş ve acı çeke çeke öldürür.........

:clover:

istediğin kadar sev ama güven insanın içinde ya tamamen vardır yada hiçç...GÜVEn duygusu için 'işte biraz güveniyorum' gibi cümleler kullanılamaz...güven ya tamdır ya hiç...ve kaybettiğinde de bir daha asla geri gelmez...! !

• Cevaplar 116
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sende Benim Kadar Tecrübelisin Galiba Yani Çok Aldatıldıgım İçin Diyorumda... :(

Gönderi tarihi:
Sende Benim Kadar Tecrübelisin Galiba Yani Çok Aldatıldıgım İçin Diyorumda... :(

açma hiççç ... :) çok diyip abartamam ama çok kötü yaff...nasıl dayanabildi yüreğin....zamanla insan hissizleşir bunlar yüzünden...ama şahsen ben daha çok duygulanıyorum... :unsure::(

Gönderi tarihi:
açma hiççç ... :) çok diyip abartamam ama çok kötü yaff...nasıl dayanabildi yüreğin....zamanla insan hissizleşir bunlar yüzünden...ama şahsen ben daha çok duygulanıyorum... :unsure::(

zaten yakında kankim kadar hissiz olacam..ama sen yine kızsın bilirsin erkeklere hiç güven olmaz ama özellikle erkek aldatıldımı hele benim gibi biri (kendimi övmüyorım yanlış anlamayın) Manyak koyuyor insana..ama genede geçmiş olsun bize ve bizim gibilere....

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bence ask herseyi affetmez....tabi her insan bir degil kimileri aldatilmayi affetder kimileri etmez ;)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
bence ask herseyi affetmez....tabi her insan bir degil kimileri aldatilmayi affetder kimileri etmez ;)

bencede ........

Gönderi tarihi:
aşk affedermi bilmem :( ama ben hatayı affetmem....... :angry:

affediliyorda hersey seviyorsan

ama guven falan sifir oluyor ozamanda olmuyor yani affetsende yurumuyor...bir yerde patlak veriyor...o yuzden affetmeye gerek yok sevdiklerinin degerini bilsin herkes

hele bir de yalan kiz meselesi varsa ne ozure ne de affetmeye gerek var ;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

aŞk ...Kör bir kuyuya benzer, Aşk asla leke kaldırmaz diyorum...Bu durum da esas olan sevilen kişi önemli değil, kişinin içinde duyduğu sevgidir..Yani, ihaneti yaşayan bir insan , terk eder, fakat yaşadığı duygular onla kalır ve aslında affeder...Anlayan varmı
:(:)

Kesinlikle kardeş

;)

Çok iyi anladım...

αtαﻯﻩỵ™

Gönderi tarihi:
yüreğinin götürdüğü yere gitmiyosun sen o zaman....

o kitabıda sevmemiştim :lol:

yüreğinin götürdüğü yere değil :excl: mantığının götürdüğü yere gidenleri severim :excl::D

Gönderi tarihi:
o kitabıda sevmemiştim :lol:

yüreğinin götürdüğü yere değil :excl: mantığının götürdüğü yere gidenleri severim :excl::D

o kitabı sevmiştim ben... :unsure:

sadece mantık deil ama... yüreğinin götürdüğü yere mantıklı bi şekilde gidiceksin :D:blushing:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.