Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 .. I FOUND MY NUT İN PC.. şebboy vadisinde çalışıyordu bir grup person kampanya vakti işler olumlu gidiyorken fekat yoruma dayalı bir savaş başlattı üç fraksiyon şasi kablosuna egemen olan güçler goblende yeniden düzenletmek istedi işi-işletmeleri de çağırdı turnede olan ceo-sunu ama o nerede? ileri-uç bölgesinden trojanı ile şehre girdi ros hedefte sinyallere yanıt verecek göndermeci akıbeti PC boncuk boncuk titreşimli reklâmlar iki venter ateş hattında siniri bozan vizyonlar bir harac mercedesim var ve extrem orientim tebaide yaşamış-lığımdan geliyor asabiyetim .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2012 .. ateşböceği kelebekler bak işte o kelebeklerdi dillere düşmüş ıp-ışıklı çınarlarda uçup da buharlaşan şu kaprisli bahar sıcağında pittoresque saçların ışıklara karışmıştı öyle haykırı ön-türe arka plânda saydam bi ırmak kına çiçekleriyle folyolandı psikozlarım ve iki bayramı kutluyor reaksiyonlarım yazın yaylada yıldızlar ışık püskürürdü elf-lerin fısıltılarını tıtardım yansıtırdım bazen hislerimi yeni-hilâlde parlatarak yakutî aklından neler geçiyor akağacım ve hangi angaje yanaşma kutsar senini bir muamma bulut teslim-alınca geceyi gözlerin tuhaf bakar göremem gözlerini .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 .. akut eski bi panel ve lâl mavi emprime takınmış eşik dostuydu kuasardan şahdamar poyra'ya süreçte uni-ince müzik eşliğinde dans ediyordu aksediyordu narin gölgesi ipekperdede peggy wayne eşsoyulu şoklarda yankılardı öylesi kiraz kuşunun yürürlükteki etkilerini kızılca kıyamet sarhoş olunca sağa giderek belirlemekteydi apronunda copy-ilişkilerini çenekâr ve yatay hatlar çiziyorum baharda ve çuha-çiçeği dikiyorum uygun standartta .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 .. vade hakkında gece sefaları o şirin ve marifetli bebek o çılgın seramikçiyle birlikte buz gibi gecesi akşamının kallâ zambaklar ülkesinde bir deri kemer bir kamçı kirpik ajansı aracılığıyla avlıyorduk ölüm balıklarını .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 .. KATE İLE ESKİYİ KONUŞMAK.. argınım muallakta el-kulakta asılmış iyi-günlerdeyim karara bağlanmamış dolaylı kullanıyorum görmesen biraz hayaller kuruyorum varsayıp ki n'olur peşimde punî hoşhoş hırıltılıyor ex-günleri hatırlatır nükteleriyle gözleriyle işmar kaş oynatarak pes tutarak kendini gölgeleriyle kurmadım demedim reddetmiyorum mevsimsiz tul-perde boş fırsatlarda çok zarife ipekten yıldızların doğuyor ezan-ı esrarî her'hâl akşamın geliyor suretâ şahane manzaradayım alâ bi'r kadehî aspendostayım .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 . bu ne biçim ayrılık? değil mi ki lastik tekerlekli bi dekor önünde maceraya sevkedildik ve sahiptin madem bi bebeğe ve düzgün bi bilançoya pişmanlığını onaylamıyorum asla! gözler önünde olan bak ki şuydu: absorb yaparak ilerliyordun yürüyorum sanıyordun tuhaf bi fonda dönüyordun transa geçmiş halin vardı olumsuz ayrım bu ve gerginim değillemene restim var .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2012 .. sevad'da kuzgunkılçları.. aimée şaka-yollu badem gözlüm göçgen kuşum tul boynunda hawaii çelengi ve atlas çadırı engüşt direkli baba yurdunda uçuşur-durur ah! ateşsaçan gözüyle bakar gövdemi kalbinden vurur bu sonbahar bırak beni aimée kaz dağına swing away aimée .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 .. buzul cam-da tutuklu bakelite kulak.. çevresine meraklı gözlerle bakan bir kadını görüyorum; her halükârda oynadığı üç elden ikisini kazanan tellâk kişiye radikal bandajlanan friksiyoncu kadını hiç farkına varmadan ve asılsız korkuları ile modellik yapıyordu heykeltraşına- ki o heykeltraş hevesli reklâmların özellikli çaları patolojik .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 .. kate ile eskileri konuşmak.. argınım muallakta el-kulakta asılmış iyi-günlerdeyim karara bağlanmamış dolaylı kullanıyorum görmesen biraz hayaller kuruyorum varsayıp ki n'olur peşimde punî hoşhoş hırıltılıyor ex-günleri hatırlatır nükteleriyle gözleriyle işmar kaş oynatarak pes tutarak kendini gölgeleriyle kurmadım demedim reddetmiyorum mevsimsiz tul-perde boş fırsatlarda çok zarife ipekten yıldızların doğuyor ezan-ı esrarî her'hâl akşamın geliyor suretâ şahane manzaradayım alâ bi'r kadehî aspendostayım .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 .. İPE-SAPA GELMEZ BİR DOLORES TÜRKÜSÜ.. tesadüf hastanesinde tanıştık adı doloresti ya da ya da ona benzeyen bi şeydi teşhir fotoğrafçılığı yapıyormuş sergiler açıyormuş falan gösteriler düzenliyormuş bak okuyucu ben çoğu kez olayı tam çözemediğim zamanlar anlamsız sözlerle şaka yaparım yine öyle yaptım işte hırdavatçı cam lifleri ile oynuyordu dedim tam öyle dedim ayışığında bir nurlu çatalağız yakamoz kıvrımlarında bir istenç var hem emlâk avukatını tehdid ediyor çünkü dedim muzip bakarak ortada görülemeyen bir hükümlü de var dolor bu konuda anlaşırım dedi aniden çünkü o ikisi avukat ile istenç yani horultulu bir öğlen uykusunda ve muhayyel iki nokta arasında doğurdular cavidanın sergisini sonra böyle teşhir ettiler ötesini yüzüm bi hal almıştı burnum sarkmıştı o ise gülüyordu baskınlığına nereden biliyordu ben bilmiyordum ya birisi söyledi ya o lâfı çevirdi bilmiyordum dedim ya hastanenin bahçesindeydik karşılaştığımızda öğlen üzeriydi ayrılırken güneşin çok ötesindeydik .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2012 .. MEŞRU' KONUMDAYIM TAŞRADA.. ispany'da dal-budak salmış illegal alien konserve kutusundan şapkası başında bana ki geldi ol treasure'm idealleri ile geldi şekersiz-kahve zamanı kuşlukta keşfi yaptım göz-ardı etmedim olağan kıymetini verdim temass ettim kapab ay'a baktım pür-dikkat itiraf ediyorum üstsimge iletişimler kurdum kendimce hem ormanda yeşil-ağaç kesme hakkım var ve hem zabt u rabt ederim ansal örgütlerimi .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2012 .. S-PIN KODUN KIRILMASIN DİKKAT! ŞİİRİ.. üç gün evvel- bir avantaj: yakındı ve harçlığını vermekteydim serbest olsun hareketleri dileyerek teferruatı araştırmadan güvenerek üç gün sonra-bir izlem: kurumsal bir bahar sürmekte klinikte ve buna yaşama anlamı yüklüyorlar bazıları videosu olan akşamın filmini farketmeden öğlenden seyrediyorlar akort-iki kanat genişliği: son bir üçlük yazmalıyım diyorum ya işte iki mısraı makaralara sarıldı bile hiç ilgisiz cihetten zira ecnebi dilinde narinay ninay nay narinay narinay ninay nay .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2012 .. AZ ELBİSELİ TOPLULUKLAR kızıltoprakta eğlence vardı akşam ortam ve şartlar uygun ve başkaları da vardı bitkiler hayvanlar ve benzerleri modern düş güçleri vardı panellerde asılıydı film ruloları sicile kim geçirdiyse ışıkları yayılıyordu boşluğa çünkü birkaçının geri dönmesi umuluyordu onlar içindi veda töreni fazladan karmaşık diller konuşuluyordu lee giyinmiş küçük birlikler onlar bu arada kimi kelimeleri tıklıyordum ama yetmiyordu konuyu anlamama dördünde bir koşuk orkestra ve ketum romansları vardı bu akşam şu anda geçerli olsa da sınırlı çalınıyordu ya da pek görünür gelmiyordu bana hatlar açıldığında ulaşabilme ümidim var yapım-eklerim sükûnda görünmez danslardayım anlamlara belirli tamlamalarda .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 .. o öyle gelir ki yıkar koruganları.. yeni rüzgârlar esermiş hoş kokarmış mutlu edermiş bazen öfkeler kızgınlıklar alıp başını kaçarmış yaşadıkça neler öğreniyor insan ah! bi de güvenebilsem bazen .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 .. ESTİ ÇAYIRDAN O HİCRAN-I MELUL.. kiremitte gün pişirmekteyim seni derya bestelemekteyim gel ki haşiş tarlalarından taşla ispiyoncu böcekleri birazdan akşam göçecek gel iç-çekip göreyim seni sekilerden sekmekte bir başınalığım rastî-ışımalarda sızlanır deniz feneri çocukluğuma yükümlendim umarsız baş eğdi kuzu gibi evrildi döndü geri şeffaf-billurî çakıllardan çapulcu kulübem ne yansır-yankılanır bekliyorum bilemem .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2012 .. BENZERLER; YANAŞIMLAR VE SOLUKLU OKUMA.. çakırkuşu defne reviri tabelalı sigaradumanlı desen ortamında gen karışımlı ve naneli kokteyller armudî tepelere yönlendirilmekte çünkü! bu arada konserve bi orkestra nerede ise hem-zeman saptırılmış düzeyde bi darbuka bi kıytırık keman "süpürgesi yongadan eminem" tıngırdatmakta özel bi'r musluğundan hareler bazı müşterilerin üzerinde yansımada işte! bu arada toy lafazan garson oğlan elinde yayvan bi tepsi ince belli mevzun kadehlerde lezzetli iştiyaklar sunmada işaretler ilginç gibi-geldiğinde ise biliyorki o pusuda bekleyen şu an göüntülenen oyuna aday geçit alayına katılacaktır prosedür budur çok çok yıllardır budur zamanın sonuna dahi gelinse diğer bütün faktörler gevezelikten öteye gitmez dur! bu arada dostça ve samimi bi garsondu o insansı kibar ve zarif ve belirsiz bi yaşamı vardı ilk anda ve görür görmez mesajını aldığım kabulü elinden sıkıca tuttuğu bozuk-şarışın sevdiği vardı ya hani çok uzaklarda biliyordum için! bu arada orkestra devam ediyordu halâ "süpürgesi yongadan eminem" .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 .. KOLZA, PANDÜL, SİRK VE KURBAN.. bi limit dolayısıyla o yola girdi ötesine geçmek ya suç işlemek için izleyen ham semptom üzerine girdi dördüncü uzay-plaza'da eğildi kavganın aşağılarına dünyanın alt-bölümleri üzerinden başkasının modülüne ayak bastı ve zamanlarını kullandı tecavüzen çatıştı önyargılı lezyonlar oluşturarak .. piramitlerin çatal göçüklerinde yapılan tarih hesapları süresince fragmanlar ve rol payları bakımından oyuncular epey etkiliydiler rüyada görülen bi yakışıklı erkek ya da kuğu görünümlü kadınlar uzun boyunlu her piyade adımlarında aynıdeğer ödemelerle vadesi gelmiş gözucu bakmaları öteleyerek tüm oyuncular etkiliydiler .. arkaplan'da parşömen üzerine yapılmış kayıtlar kriz anı ışıltılı-sihirli yazılar aksettirir tuvale hem başrolde önkoşul takılı isim ile dekore bi mental yıldız okur büyü formüllerini tekil kavislerinden öyle olmadığı halde öyle olarak .. hasat renk verip sahnelendiğinde parterde yer tutuyorum ben de ve kendi bedenimi kendim çizerek konu gereği gizli planlarda dönüşerek kayda geçirip ötüşlerinin notalarını ağzım açık seni dinliyorum sevgili .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2012 .. SIGNORİNA TRINITAS.. vakit menevişli bir sonbahar günü sessizlik dizboyu mermer salonda sihirbaz değneğini salladı masada ve şimdi bak çıt çıt çıt fermejüp cır cır cır fermuar larry ve marie başbaşalar ma-kable şamil kurşunî ölüm cellasında ballı-baba kanalında seyr ü seferdeyim yani helezonî şişirmelerde esmekteyim ve şimdi bak çıt çıt çıt fermejüp cır cır cır fermuar larry ve marie başbaşalar dişbudak-altı sofrada oturanların hepsine iskandil attım ama ses gelmedi kimseden sadece hobble geldi helio-network'ünden ve şimdi bak çıt çıt çıt fermejüp cır cır cır fermuar larry ve marie başbaşalar .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2012 .. LYCANTHROPY oö kaval kemiği o benim oö patagonya kobayı o benim dün gece uykumda midemde hey! korkunç vizyonlar ve ışık saçan ufolar insanlar çömelmiş neden torment s' in önünde ama ben neyi oö hatırlattığını biliyorum onun oö o benim tartışılmazım sembolümdür-flaming tipi darbeleri acımasız olsada güncel haberler sunan tivi oö patagonya kobayı onun ülkesinde jura-ssic parkta sert mücadeleler veriyorum zıvana çalılar arasında oö perçemlerini sarkıt bana dilim tutuldu anlaşılmaz zamanda kenevir işliyorum ormanda oö prod mara prod mara o benim kaval kemiğim oö mara prod prod mara o benim patagonya köpeğim .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 .. durun doğuşu bi mai deniz bi hareli çayırlık bi pastoral izdüşüm los angeles perilerin buluştuğu bağıntı zaman akıp gider iki nokta arasında bi tek çizgide duygular bi tek paralel çizgide bi ırmak kenarında basit küçük bi yalan sen ve gözucunda bal likörü bi randevu .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2012 .. GYBWBEH DALGALAR ÇARPAR.. BAZEN! akkar-lar kümelenmiş çukurluklara gigantine ve kazıklı iskele üzerinde yalıtık bi personage ara-kurtar birliğini beklemekte pür-ümid bilmeksizin ya! işte böylesi bi mahiyette bakışımsız ve afif boyalı o an-da; simültane stratejik mesaj noktasından sürekli eşanlamlı program sürümleri neşr-edilmekte ve gybwbeh dalgalanıyor giriftede bergüzar şöyle demek oluyor tüm bunlar; çevreyi kuşatan çelişik menkul sinyaller ile bir fiktif yaşam filmi sunmakta akperde-de .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2012 .. bakla falı açıyorum çırpıcı çayırlığında.. ah o cür'etkâr doctor wys! çehresinde kötü bi gülümseme ile çok uğursuz lütufta bulundu ivedi ve kuramsallaşan uzak kaidelerde nasa'da resmi mektuplara cevap verirken bu-arada ve öbür genlikte; geziyorum standlar-arası peregrination zembereği kurulmuş hem sarımlı bi gerdanlık temin etmek üzere sana kâla-i sevr bürucundayım kalabalık bi markette ve elimde sepet sanırım saat üç-buçuk dört arası ve alt-yanımda perse'nin ılduz yağmurları bi şaşı-büklümdür sonbahar üç-kuruş aklımı çeler iç-çekerim sensizliğe akışır pinic kalem-ucu şiirler .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 .. VADE HAKKINDA GECESEFALARI.. o şirin ve marifetli bebek o çılgın seramikçiyle beraber buz gibi gecesi akşamının kallâ zambaklar ülkesinde bir deri kemer bir kamçı kirpik ajansı aracılığıyla avlıyorduk ölüm balıklarını .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2012 .. SANMIYORUM, OKU! DEDİĞİMİ KİMSEYE.. kod adı cissoid kalçaya kadar uzatmış çizmesini kararlı kesin kategorik ve dantelli kimliği gözalıcı paketlenmiş parlak jelatinlerle sessizlikte düşüyor pıtı pıt pıtı pıt yağmur damlaları .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2012 .. YARIYANMIŞ ODUNLUK KOL NÖBETİNDEYİM.. önce sürüp attılar beni şehrin dışına elaltımda bir yavuk silahendaz silinmiş çığırda dağ lâleleriyle makineli gibi taradı varoşun kuşkulu yamaçlarını umarım el-avvâ kılıç eder kavalını zorlar ateşkese ardından jetleri kodese tıkarlar akşamın ilk siyahında peşinden usulca renk karanlığa döner dönüşür türküye özlem "o ten rengi dinamit pembegül olsun gelsin şaşırtsın radarları tarumar etsin gelsin" .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.