Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 *ELDE BİR Hiç tartışma vazgelmem! İçeriği biçimli yargı bana göre değil.. Sen; özlemce'sin, kendimce'sin.. *Hoş geldin Sedelina.. Güzellikler getirdin.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 hasret eker, özlem biçerim, özlemim olmasa nasıl yaşarım düşlerimle beraber, yıldızlara ulaşırım, buluşur elerimiz , deniz oluruz, Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 hayatımda ilk kez bişeler yazmaya çalıştım şiir namına buna vesile olduğun için sağol interlock Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 *Sedelina.. -Ben de kural, kaide filân anlamam ama mesele insanın iç dünyasını-veya mental diyelim- kelimelere dökmesi değil mi?.. -Sen; anlaşılıyor ki, bu açıdan bayağı yüklü bir alt yapıya sahipsin..Çok iyisin.. Kimse okumasa da (mümkün değil ama..) sadece benimle paylaşmak için bile biraz tevazu göster.. Teşekkür ederim..Sevgiler.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 arkadaşım 'sedelina' ya katılıyorum .bende anlamam işte...içimden gelenleri senin sayende sana eşlik etmek için yazıyorum..çok ta iyi oluyor.. duygularımızı yazıya döküyoruz... yüreğine sağlık İNTERLOCK. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Dün gece bir rü'ya gördüm, yalnızca bir resim köşkünde.. Nuh'un pazarında putlar vardı..Suretâ! Ve..ölülerin merasimi ve her sokakta teessür adetâ! Tek bir soru biçimlendi kalbimde; "Hızla koşan atların sonra zulm'ün savaşında, Ey! Zü-l Karn nereye?." ..ter içinde uyandım! Ve anladım.. Vakit; "El Ekran-ı Likit!" Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 metafor yüklü sanal sevgiler satılmış, heryerde, korsan yürekler ruhumun dikiz aynasında gördüğüm hep mutasyon sevgiler yeter artık yeter! yıkılsın!! ruhumun güvensiz tuğlalardan örülü , kaos duvarları.. getirsin bana yüreğin kozmoz rüzgarlarıyla ikinci baharı.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 arkadaşım 'sedelina' ya katılıyorum .bende anlamam işte...içimden gelenleri senin sayende sana eşlik etmek için yazıyorum..çok ta iyi oluyor.. duygularımızı yazıya döküyoruz... yüreğine sağlık İNTERLOCK. katılıyorum..gerçekten ıyı oluyor.. içimdekı duyguları yansıtıyor Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 yıkılsın!! ruhumun güvensiz tuğlalardan örülü , kaos duvarları.. getirsin bana yüreğin kozmoz rüzgarlarıyla ikinci baharı.. [/b] seni seviyorum sedelina Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 sev çünkü sevmek en kolay Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 geldım burdayım ama kendı nerede benı buraya çağıran usta Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *Sedelina!.. -Seni takip etmekten tebbet'im şaştı!.. -Ora'larda tartıştığın konular, öylesine önemli konular ki.. -Ancak koşulların uygun olmadığı ve negatif bir ortam.. Enerji kalkanın yetersiz kalabilir.. Öylesine kızıl erk ortamı.. -Şimdilik ve "o gün" gelinceye kadar biz, birbirimize güç yükleyelim.. -Dostluk dediğin ne ki?..Yardımlaşma değil mi?.. -Sen derin kelime bilgin ile bizlere güzel "Söz" ler söyle.. -Tamam?.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *Sedelina!.. -Seni takip etmekten tebbet'im şaştı!.. -Ora'larda tartıştığın konular, öylesine önemli konular ki.. -Ancak koşulların uygun olmadığı ve negatif bir ortam.. Enerji kalkanın yetersiz kalabilir.. Öylesine kızıl erk ortamı.. -Şimdilik ve "o gün" gelinceye kadar biz, birbirimize güç yükleyelim.. -Dostluk dediğin ne ki?..Yardımlaşma değil mi?.. -Sen derin kelime bilgin ile bizlere güzel "Söz" ler söyle.. -Tamam?.... enerjide var,altyapı da..ama aklını çalıştırıp bırşeyler sunabılecek rakibim yok Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *Tamam işte!.. -Diyorum ya!.. -Asla duymayacak olanlara duyurmak için uğraş vermek, Abes ile iştigâl'dir..Değilmidir?.. ..ve enerji kaybı değilmidir?.. *Kendini ve güzelliklerini, sana ihtiyacı olanlar için sakla!... *Sedelina!... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *Tamam işte!.. -Diyorum ya!.. -Asla duymayacak olanlara duyurmak için uğraş vermek, Abes ile iştigâl'dir..Değilmidir?.. ..ve enerji kaybı değilmidir?.. *Kendini ve güzelliklerini, sana ihtiyacı olanlar için sakla!... *Sedelina!... bana kımın,ne için,ne konuda ıhtıyacı var? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Haydi gelin günümüze getirelim Tanrı'yı her yanımızda binbir türlü iz ve aşkın musiki aşkın renk ve aşkın içinde Biz.. Haydi kalbimizden fışkırtalım Tanrı'yı ister bilgi ile yapalım bunu ve ister bilgisiz.. Tüm evren bir maske ve maske ardında öz soyutla-tanımla bir an arkasında hep aynı yüz.. 1 Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 insan bir pandora olmuş içinden ne çıkcağı belırsız perdelerın arkasından konuşan kim ki belli belirsiz havadan oksıjen değil efkar gelıyor ciğerlerime soluduğum artık hayatın umutsuzluğu hayat da sanalmış anladım etraf simulasyon bolluğu Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 ilginç hem de çok. bunları yazarken ne düşündüğünüzü gerçekten merak ediyorum. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 -TA'da... Şekiller homogen..Homo-gen!... ..ve.. Similiar Homalocephalus'lar, Rû'ya Ekranında Paronomasia "Do" larlar!.. -"O ARA YER" de-ki RA'nın Gotik yapısallığıdır..- ..anlatır KELÂM, cinn'lerin muzipliğini.... **Sedelina; Pandora, bumudur?.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 aranan iç değil,öz değil aranan simulsyonlar gözün bakışı değil rengi ayakların kaç numara belın kaç cm insanlık sevgi de gü,ven de artık sadece görünenler de herşey sımulasyon dedım ya ınterlock işte pandora Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 *SHRÎ şekilsiz ve sessiz boşluğun biçim girdibad'ında P ve S'nin toprak testisidir bilinç! tat tuam ası sen busun "büyük formülü" Sen testi kırılsa-da balçığı bil! e mi? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 *Ey! Kirman ve Ey! Bisütun Dağı.. -İçi kuru nar'larınız, Ferhat'ın kanı ile kurudu.. Şirin'in ölüm haberi geldiğinde hani.. "Enariferhâd".. -Şimdi ümid..bende.."Enariyâsin"de! *Gel de Sen, kerameti Asâ'dan bilme.. -Musa'nın elindedir Ejderin tasması.. *Bak ne diyorum Sana; -Berrak bir gece, şimdilerde, bir Mayıs gecesinde, kaldır başını göğe de kuzeye bak!.. "Perisiyavuşan" yirmidokuz inci'den gerdanlık.. Hediye olsun benden..Sana.. -Bak!..Göz bebeklerinde yansıyan, "Efrâsiyâb'ın Şimşeğinin parıltıları" olacak!.. *Şimdi, tüm kelimeler Sana doğrudur..da.. İlâve bir bilinen işte; Sâlik'ten.. "Aşk'ın ulu mevkiine çıkmaya kim cesarat edebilir ki? Kaplan dahi orada, O'nun mehabetinden ürker!.." **Bir kaç sevgi sözcüğü işte..bu gece.. ve..içimden geldiği gibi...işte.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 birkaç sevgi sözcüğü... sevgi nedır usta yılanı karşıya geçiren kaplumbağanın son bakışındaki mi? başkasını düşünürken seni seviyorum dıyen ağızda mı? vucudu ele geçirene kadar olan içten bakışta mı? seni ölene kadar seveceğim deyipte,öldürdükten sonra seven yürektemi? sevgim dağlar kadardı eşkıyalar bastı yüreğimi sevgimi de çaldılar güvenımı de kalbimi soydular gönül eşkiyaları 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 -Küçücük bir kız çocuğu.. -Saba'nın Rüzgâr'ı, O'na erken esti.. -Mahmur Cebellokum'u huzursuz etti.. -Nasıl uyusun? Şimdi O! -Bu sebebten ötürü, böyle ince O! *Kahire'nin Mor Gülü.. *Hoş Geldin.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 uyku mu hayattan kaçmak için uyumak uyumamak için yaşamak istemek mi? uyku o yüzleri görmemek için girdiğim mağara ama o mağaraya çizilmiş yüzler yine karşımda uyku kaçıştır dıyorum,arınmak saklanmak ama mümkün değil bilinçaltından saklanmak bilinç herşeyi yöneten sensın senı temızlesem de ulaşsam içi dinginlerin huzuruna derinliğine sakladığım karakutuyu bulsamda çözsem ruhumun şifresini anahtarı sende açmaya korktuğum o kırkıncı odanın açsam kilidini 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.