Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl arkadaşlar size bir soru Geldimi gider giittimi gelmez? Cevaplarınızı bekliyorum....................
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl gençlik beeee gençlik geldi gidiyor valla Bak bu da mantıklı..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl arkadaşlar size bir soru Geldimi gider giittimi gelmez? Cevaplarınızı bekliyorum.................... zaman
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl zaman Bence bu da mantıklı sorunun 3 tane cevabı oldu gerçi zaman ile gençlik aynı kapıya çıkıyor
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl can olabilirmi can bir kere gelir gider ve de bir daha gelmez.
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl bence itibar bir kere kaybettin mi olay bitmiştir. bence itibar değildir,itibar kazanıldığı zaman kaybolmasına neden olacak bişi yapılmadıktan sonra kaybolmaz ki(sorudaki deyimiyle gitmezki) arkadaşların dediği gibi gençlik olabilir,gün geçtikçe ömrü azalır;gitti mi de geri gelmez
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl arkadaşlar size bir soru Geldimi gider giittimi gelmez? Cevaplarınızı bekliyorum.................... bunun cevabı "sensin"
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Bu soruda kesin bi hata var,cevap yanlış HAYIR YOK bence hata sende var
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Şaka yapıyoz kızmana gerek yok bende sana takılıyorum zaten
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.