Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Dere Kenarinda Bİr Ev Yaniyor Ve İkİ İtfaİyecİ Yangini SÖndÜrÜyor. Sonra Dİnlenmek İÇİn Dere Kenarinda Oturuyorlar. Bunlardan Bİrİnİn YÜzÜ Dumandan İs OlmuŞ, DİĞerİnİn YÜzÜ İse Temİz. İtfaİyecİlerden Bİrİ Derede YÜzÜnÜ Yikiyor. YÜzÜnÜ Yikayan İtfaİyecİ SizCE HaNgİsİ ve NeDeN?? Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 kolay gibi duruyor... yuzunu yikayan itfaiyeci yuzu temiz olan itfaiyeci. cunku karsisindaki itfaiyecinin yuzunu isli gorunce kendi yuzunu de isli saniyor ve yuzunu yikiyor... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 kolay gibi duruyor... yuzunu yikayan itfaiyeci yuzu temiz olan itfaiyeci. cunku karsisindaki itfaiyecinin yuzunu isli gorunce kendi yuzunu de isli saniyor ve yuzunu yikiyor... tebrikler doğru yanıt :cat bencil insan arkadaşınıda uyarır dimi ama Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 güzel bi soru bu soruyu coelhonun zahir isimli kitabından hatırlıyorum(tabi yanlış hatırlamıyosam) Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 bodrumlu güzel soru buna benzer soru bende görmüştüm. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 bodrumlu güzel soru buna benzer soru bende görmüştüm. neden sormadın o zaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.