Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Vahşice davranmayalım kıs Yasık Peluş oyuncak da okşayarak sevilmes ki kıs böle sıkcan koparcan bi yerlerini Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Peluş oyuncak da okşayarak sevilmes ki kıs böle sıkcan koparcan bi yerlerini Cani şey Gece'nin yanında fazla durdugundan sana da bulaşmış ellaham Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Cani şey Gece'nin yanında fazla durdugundan sana da bulaşmış ellaham Sende de yok mu canilik lem He hatırladım Gece de yok haa izinliymiş Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Sende de yok mu canilik lem He hatırladım Gece de yok haa izinliymiş Yok bende lem ( Sen ablayla ne biçim konuşuosun ) Efet isinli Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yok bende lem ( Sen ablayla ne biçim konuşuosun ) Efet isinli Abla mı Tabe sen sütten çıkmış ak kaşıksın demi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Abla mı Tabe sen sütten çıkmış ak kaşıksın demi Tabi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Nilüfer gibi açsın yanakların her daim, Kalbindeki sevda gülleri aşk ile koksun, Şefkat ve merhametin timsali ey aysum, Her günün doğum günü gibi mutlu olsun... Tüm Güzellikler Seninle Olsun ....! Kusura Bakma ! Geç Oldu Ama Görünce Hemen Yazdım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Nilüfer gibi açsın yanakların her daim, Kalbindeki sevda gülleri aşk ile koksun, Şefkat ve merhametin timsali ey aysum, Her günün doğum günü gibi mutlu olsun... Tüm Güzellikler Seninle Olsun ....! Kusura Bakma ! Geç Oldu Ama Görünce Hemen Yazdım Olsun be murti önemli olan düşünmektir Güsel olmuş güselll Teşekkür ederim inatçı keçim benemm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 mutlu yıllar Aysum, uzun, sağlıklı ve güzel bir ömrün olsun... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 mutlu yıllar Aysum, uzun, sağlıklı ve güzel bir ömrün olsun... Teşekkür ederim sardunyam Hep beraber canım Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 aysum nice senelere iyiki doğdun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 aysum nice senelere iyiki doğdun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın Çok teşekkürler tan_vakti Gülmek her insana yakışır... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 aysumcum bende geç kalanlardanım ksr bakma.. doğum günün kutlu olsun canım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 aysumcum bende geç kalanlardanım ksr bakma.. doğum günün kutlu olsun canım... Her zaman diyorum ya geç olsun güç olmasın Ne güzel çiçekler onlar Teşekkür ederim bohemcim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Aysum canım kardeşim doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Aysum canım kardeşim doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah Teşekkür ederim canım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.