Φ kaspersky Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ARKADAŞLAR İLLA İNSAN OLMAYABİLİR SİZE HAYATINIZI ANLAMLI KILAN OLMAZSA HAYATIMDA BİŞEYLERİ EKSİK HİSSEDERİM DEDİĞİNİZ HERŞEYİ YAZABİLİRSİNİZ BURAYA... Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 İdeallerim Bir süre önce güncellendi Başka Ailem arkadaslarım Aslına bakarsan ben hayattan artıkpek bi anlam beklemiyorum:Çünkü çok yıkıldım zamanında! Neyse... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 o imzadaki resmi gördükçe hayatımın hiç bir anlamı olmadığını görüyorum kaspersky Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 o imzadaki resmi gördükçe hayatımın hiç bir anlamı olmadığını görüyorum kaspersky Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 dostlarım ve Türkiye Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ailem ve dostlarım sevgi aşk şiir ideallerim ve geldiğim düzey:D umut Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Hayatta ulaşmak istediğim şeyler Hayattan sonrasında ulaşmak istediğim şeyler bi de güzel kızlar Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Hayatta ulaşmak istediğim şeyler Hayattan sonrasında ulaşmak istediğim şeyler bi de güzel kızlar Hahahahahaaha LEVİ gerçekten çok idealist gördüm seni-bi de güzel kızlar- Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 dostlarım ve Türkiye +1 Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Hahahahahaaha LEVİ gerçekten çok idealist gördüm seni-bi de güzel kızlar- Teşekürler Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 İşim, çünkü para kazanmamı sağlıyor. Para, çünkü özgürlüğümü kazandırıyor. Tatil, çünkü yaşama gücü veriyor. Ailem, çünkü manevi güç veriyor. Arkadaşlarım, ruhuma güç katıyor. Aşk omazsa olmaz.. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kendim, varlığım, yapabiliceklerim ve yaptıklarım, yaptıklarımı yapmamı sağlayan her şey. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kısaca yaşadığım,inandığım,sahip olduğum her şey... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 ailem , ülkem , dostlarım , işim-kariyerim. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 insanlık adına yapabileceğim güzel şeyleri yerine getırebılıyorsam bu hayatımı anlamlı kılıyor.. yani ideallerım Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 parayı bulduğum gün pek bir anlamlı olacak Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 ailem, dostlarım, ideallerim ve beklentilerim çokmu politik oldu ne Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 parayı bulduğum gün pek bir anlamlı olacak para herşeymiki nicomedias bi gün parayı bulursan paranın ne kadar anlamsız olduğunu anlıcaksın keşke kendine daha anlamlı bi hayat çizgisi kursaymışın Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 para herşeymiki nicomedias bi gün parayı bulursan paranın ne kadar anlamsız olduğunu anlıcaksın keşke kendine daha anlamlı bi hayat çizgisi kursaymışın tamam aplam kızma doğru para çok anlamsız(ben daha önce görmedimde parayı bir anlasaydım anlamını diye söylediydim ) o zman değiştiriyim senin için parayı bulup tibette 7 gün geçirdiğim zaman anlamlı olacak....bunada bahane bulma bak. Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 tamam aplam kızma doğru para çok anlamsız(ben daha önce görmedimde parayı bir anlasaydım anlamını diye söylediydim ) o zman değiştiriyim senin için parayı bulup tibette 7 gün geçirdiğim zaman anlamlı olacak....bunada bahane bulma bak. yok ablacım ne demek sen parayı bul işalla sonra anlamına kavuştuğunda umarım doğru yolu bulursun sana ii yolculuklar Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 sewdiğim, annem, okulum, dostlarım, ideallerim, hayallerim, sosyalliğim, saygım, sewgim, ........vs vs Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 aşk.. okulum.. mesleğim.. ailem.. arkadaşlarım.. kankim.. hayallerim...(arada dışlasamda ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.