Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 kanatlanıp uçmak geliyor Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 hostes geliyor...sonra insanların---yeterrr---diyen suratları... hmm bide...aklıma patralar börekler geliyor... delü kleom benm... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 balkanlardan gelen soğuk hava geliyor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 perihan abladaki meraklı melehat geliyo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bir demet tiyatroda ki tosun bakkal geliyo Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 patronundan önce işten çıkan kişi geliyo aklıma Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 kendini çekirdek sanıp yeşil eriğin içine sığışmaya çalışan enteresan bir zat-ı muhterem geliyo Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bi eriğin içine çekirdek bile olamayan zat-ı muhterem geliyo.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bi eriğin içine çekirdek bile olamayan zat-ı muhterem geliyo.... yav niye bi eriğe çekirdek olmak istiyim ki.. daha yüksek hedeflerim var benim.. misela örneğin..muşmula veyahut ahududunun ta kendisi olmak istiyorum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 muşmulamı olmak istiyon... hedefleri yöksek biri geliyo artık aklıma... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 muşmulamı olmak istiyon... hedefleri yöksek biri geliyo artık aklıma... hah şöyle.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 hedefleri muşmula ağacı kadar yüksek biri olarakta değiştirebiliriz.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 hedefleri muşmula ağacı kadar yüksek biri olarakta değiştirebiliriz.... zannımca bu daha bi afilli oldu Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Azimli biri aklıma geliyor .... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Azimli biri aklıma geliyor .... eşek heyvanatı hakkında engin bilgi sahibi bir muhterem geliyo Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ülkemizden bütün dünyaya muşmula ithal edecek olan geleceği çok parlak bir zat-ı muhterem geliyo.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 ülkemizden bütün dünyaya muşmula ithal edecek olan geleceği çok parlak bir zat-ı muhterem geliyo.... yav sen naaptın benim hedefi.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 erbay dağlardan dünyaya kuş bakışı bakan biri aklıma geliyor. eşek heyvanatı hakkında engin bilgi sahibi bir muhterem geliyo Eşşek kullanmasını bilmeyen ve öğrenmek için eğitim alma konusunda azimli ve inatçı biri geliyoooor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 naptım ki... muşmula patroniçesi yaptık işte zengin oldun daha ne istiyon... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 erbay sen bayanlara ne desen yaranamazsın onlar bir türlü tatmin olmazlar hep daha fazlasını isterler Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 bilmezmiyim yaaa bunlara yaranmak için eşşek olmak lazım... Alıntı
Φ †AnqéLicA† Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 yaranmaya çaLşn biri qeLyr Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Ot, Şahin (Erbay) Seni gördüm bişi gelmio henüz Hoşgeldin.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 valla hiçbişi gelmek istemiiy... ( angelica ya ) karpuz geliyo aklıma natalia yı görünce... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Hala bulamayan düşünen biri gelio Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.