Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp demişler.. ayy feciyim dimi aman neyse, ben nerdeyim ben kimim
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 15 yıl ımmm, şey geliyor..eee hah geldi aklıma: yunan miteolojisinde zeus un yıldızlar arasına sakladığı koç geliyor..
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl forum alışveriş merkezi... açık havada kahvenin tadı da bir başka oluyor örnek anne
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl açık havada kahvenin tadı da bir başka oluyor örnek anne Hem örnek anne hem örnek kayınvalide...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Hem örnek anne hem örnek kayınvalide... darısı başına olacak örnek kayınvalide adayı
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl darısı başına olacak örnek kayınvalide adayı Benim çok sevilen bir kayınvalide olmayacağım kesin canım... Alp geçen gün diyordu ki.. "anne beş kişilik yatak varmıdır" beni de yanına almayı planlıyor şimdiden...
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Benim çok sevilen bir kayınvalide olmayacağım kesin canım... Alp geçen gün diyordu ki.. "anne beş kişilik yatak varmıdır" beni de yanına almayı planlıyor şimdiden... aile boyu yatak ısmarlıyacaksınız evlenince aynen ilet söylediği kelimeleri
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.