Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 ımm fuzuli kimdir.. kendini bilen bilidir.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Bunu ben niye bilmiyorum? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp demişler.. ayy feciyim dimi aman neyse, ben nerdeyim ben kimim Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Sen kendini bilmiyorsan ben sana seni nasıl göstereyim? Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Ki niçin ararız kendimizi? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2009 Bu aralar göremiyorum kendisini.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 ımmm, şey geliyor..eee hah geldi aklıma: yunan miteolojisinde zeus un yıldızlar arasına sakladığı koç geliyor.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 servisteki arabası Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 forum alışveriş merkezi... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 forum alışveriş merkezi... açık havada kahvenin tadı da bir başka oluyor örnek anne Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 açık havada kahvenin tadı da bir başka oluyor örnek anne Hem örnek anne hem örnek kayınvalide... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Hem örnek anne hem örnek kayınvalide... darısı başına olacak örnek kayınvalide adayı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 darısı başına olacak örnek kayınvalide adayı Benim çok sevilen bir kayınvalide olmayacağım kesin canım... Alp geçen gün diyordu ki.. "anne beş kişilik yatak varmıdır" beni de yanına almayı planlıyor şimdiden... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Benim çok sevilen bir kayınvalide olmayacağım kesin canım... Alp geçen gün diyordu ki.. "anne beş kişilik yatak varmıdır" beni de yanına almayı planlıyor şimdiden... aile boyu yatak ısmarlıyacaksınız evlenince aynen ilet söylediği kelimeleri Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.