Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 16 yıl evet sekreterın olarak ben soruyım ılk once bazı testlerden gecebılmesı gerek
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 16 yıl evet aynen yemek testı bakalım guclu mu dayanabılcek mı bu ıskencelere
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 16 yıl daha hic kimseye iskence yapmaya baslamadim ilk senle baslarim zaten
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 16 yıl yeni askerimiz olcakmis gibime geldi , temiz kalpli , saygili ve hayatta boyle dost zor bulanlar dan biri eminim sercan sevdigine cok deyer veren biri.
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl bebege bakiyosun degilmi o yuzden olsa gerek sonrada ablamin 4 aylik bebegi cisel geliyo
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl 4 aylik mi cok sevimli aylardir benim kucukluk 2 aylikdi geldimde oldu simdi bir ! valla seni gorunce gozumun onunde flash geciyor: araba, icki, kahve, hastane, yemek ve pasa hepsi gozumun onunde
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl en sevimli aylarinda ben yaninda olamiyorum ama malesef bende seni gorunce yemek kitabi ve surucu egitmeni geliyo
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl positif bak ilk aylarda anne kokusu en onemlisi onlar icin ve sonra baba ama birazda buyusun o zaman tam yanindayken yuzune bakip gulumser ve seni cok sever iyi bir dayi oldugu aklima geldi
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl egzorsist' ti fazla tanimiyorum ama bana bir aralar bunu yollardi birisi Forumun en yakisiklisi demisdi aklima geldi ayniden
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl egzorsist' ti fazla tanimiyorum ama bana bir aralar bunu yollardi birisi Forumun en yakisiklisi demisdi aklima geldi ayniden
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl seni hic gormedigim icin birsey diyemem Raki geldi aklima neden hic bilmiyorum
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl Raki olursa yanina cerez de olmasi lazim ama ben ne zaman senin resmi gorsem aklima Konstantin geliyor
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl değiştireyim o zaman başka şeyler gelsin aktiv bir üye oluşu geliyor aklıma hmm
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl gercekten cok ta aktiv olduk evden calisirsan boyle olur son zamanlar fazla da aktiv olmadi aklima geldi oyle diyince
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl bugun bana bir soz ogretti geldi aklima isponyocu hep olmak isterdim zaten
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.