Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gitti Mantilar gitti!!!!!!!! Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gitti Mantilar gitti!!!!!!!! avucunu yalarsın sozune maruz kalan bırı gelıyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 aklima yemek geldi karnim acikti benim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 aklima soforlukle ilgili bise geldi ama iletiyi okuyunca benimde aklima yemek geldi. benimde karnim acikti sabahtan beri 1 dilim ekmek yedim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 gel yemek yemege gidelim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ben makamdan bi yere ayrilamam ki sen bisiler hazirla gonder bana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 benim yemegimi hic yemedigin de nasil belli oluyor hic kimse sen bana birsey hazirla demiyor nedense hep sen mi yapcan yemek ? bosver ya disarda yemek yiyelim derler Manti aric ne istiyorsun de hazirlayim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ben aliskinim arkadaslarimin bu tarz yemeklerine.korkmana gerek yok zehirlenmem bagisiklik kazandim bu konuda zeytinyagli olsunda ne olursa olsun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ispanak guc verir diye buyur ekmekte aldim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 jönnnnnn sakın yemeeeeeeee asıl zehır angelde ha deıyorsan ben bu askerlıkten bıktım ıntıhar etmek ısıtıyorum dıyorsan gonul rahatlıgıyla angelın yaptıklarını yıyebılırsın sımdıden hakkımı helal ettım jön Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tskler angel gel sercan beraber yiyelim kardesim.anca beraber kanca beraber Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 sercan bak ikinize icecekte aldim bogazinizdan daha kolay gecer diye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 batti balik yan gider ic bari sercan Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Ama yemegi de unutmayin buarada Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 nasi unutabiliriz ki bu tadi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 aslinda istesem guzel yemek te yapa biliyorum . Sizin yuzunusden evde kalcam diyin iste cok harikka filan birseyler Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 batti balik yan gider ic bari sercan kesınlıkle oyle jön.yapacak bırsey yok kardesım. dur barı angel mırasımı yazayım suraya 1 cıft kullanılmıs corabımı 3adet yırtık pantolonlarımı bana cok bol olan pıjamalarımı angele bırakıyorum.sayın angel bunları ıbretı aleme goster dekı bunlar ılk kurbanlarımdı.yemeklerımden sızlerde tatmak ıster msınız de... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 vala angel ole guzel ole guzel yemekler yapiyoki parmaklarinizi yersiniz gel bizim pasanin ahcisi ol.bizim ahcilar her gun firca yiyo bu aralar komutandan pasa yemegini yedikten sonra beni arioylar yemegini yedimi begendimi , tabaginda bise kaldimi diye Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 aslinda istesem guzel yemek te yapa biliyorum . Sizin yuzunusden evde kalcam diyin iste cok harikka filan birseyler ya goz gore gore bıze yalan soyletecek jön ya nıye yalan soylıyelım kı angel bıze kotu ornek oluyosun yemek konusunda senınle yarısmak ne mumkun angel... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 bak seneye geliyom Turkiye'ye 7.ayda tatil yapin yarisma baslamisdir. Sercan la ben yemek yapcaz jon'de tadicak nasil olsa alismis Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 jön kardesım bu kader alnına mıh gıbı yazılmıs mecbur tadıcan belkıde bana yedırmemesını sebebı bılgılerımden yararlanacak. sonra da belkıde benı de yedırerek oldurecek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.