Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 aklıma Diyarbakır sıcağını hakkdeden biri geliyo ya Jön biraz tuyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 bende anlamadim tuyo ne ki ? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 bende anlamadım,ne anlatmaya çalışmışım ki reklamlardan sonra açıklayacağım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 ne uzun reklamis bu boyle bekle bekle bitmedi valla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Reklamları bilmez misin yaf mübarek uzattıkça uzatıyor yağ satmayı valla ben Jön'den kendisi hakkında birzacık kopye istemiştim...Tüyo bundan ibaretti eee şimdi düşman yok dostumuzu tanıyalım ki ona göre oyun yürüsün di mi ama Yukarda ki üyeyi görünce ''made in Turkey'' gerçeği geliyor aklıma! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 bence beni tanimayin sonra cok pisman olursunuz aklima karpuz geldi seni gorunce hemde kocaman olanindan diyarbakir karpuzu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Hadi tanımamazlıktan geleyim ama dur sana Diyarbakırdan bi karpuz yollayayım üstteki üyeyi görünce Yeşilçamlardaki jön'ler geliyor aklıma nalan n'apma bana bunu,n'aman n'allahım n'olamaz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 ustekının rumuzdan bır hıkaye yazacak kadar zekı oldugumu goruyorum... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 ustekının rumuzdan bır hıkaye yazacak kadar zekı oldugumu goruyorum... yazayım mı Bursercan herkes kendi hikayesini yüreğinde yazar,sonra bir bakarsın o hikaye kendisinden kalan hiçliktir. Benim aklıma diğer odada oturan babasını özleyen bir üye geliyo Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 yazayım mı Bursercan herkes kendi hikayesini yüreğinde yazar,sonra bir bakarsın o hikaye kendisinden kalan hiçliktir. Benim aklıma diğer odada oturan babasını özleyen bir üye geliyo dedıgın hıkayeler(kendi hikayesini ) onlar murekkebı bıtmıs kalemle yazmak gıbıdır.cok zor yazarsın ama yazdıgın yerde yazı gorunmesede ızı kalır.onemlı olanda yazdıgımız yazı degıl bızde bıraktıgı ızdır oyle degıl mı? hanı bır hıkaye vardı:adamın bırı ogluna bır tahta levhası verır ve ona hergun bır cıvı cakmasını ıster ya bızım hesapta bu ıse benzıyor... yukarda yazdıklarımı derınden, o ınce cızgıden anlayabılen bırı gelıyor... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 yukardikileri gorunce aklima cok derinlesmis insanlar geldi ayniden noluyoz boyle Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 derin insan olunca aklıma olanları anlamaya çalışan bir kelebek geliyor Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 valla suan aklima hic birsey gelmedi.... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 sevımlı canavarlar gelıyo o anımasyon flımı aklıma geldıydı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 mutfak geldi aklima hemde kocaman bir mutfak Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 eferııınnn angel mutfak bıde mutfak balkonu unutma ''yemek kıtapsız mutfaga gırmem abı'' dıyen bırı gelıyo :D Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 girmem valla. isimle sifrati anlatanlari anlamayan biri geliyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 he valla ya ben nalamıyom yada anlatılamıoy ıngılızceden cok almanca bılen bırı gelıyo bana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 yok ya ikisi hemen hemen ayni gerci almanca daha cok okudum.... sifatlari ogrenmek istemeyen biri geliyor aklima Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 ama bıldıgım kadarıyla almanca da konusmak daha zor. oyle degıl mı? bana sıfatları ezberletmeye calsacak bırı gelıyo.yoksam bana tuzak mı kurdun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 evet almanca daha zor. Ogretcem ogretmesine de.... nasil ogretsem sercan'a ( aklimdan gecen soru ) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 dur hele bı kıss ıngılızceyı yalıyıp yutayım bı sonra onada gecerım benım gozumu korkutan hem haın hemde sevımlı bı canavar gelıyo Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 hım gayet gururlu olan bir arkadaştır kendisi.Ondan sonra efem benden ders almış ama gayet akıllı oldğuğ için bana benzemeyen birisi...ya ne yazıyorum ben,uykudan ne uykusu,uykusuzluktan aklıma eseni yazıyom, durun ama aklıma Bur-Ser-Can geliyo Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 made in turkey nasil gorunuyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.