Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
kankim :hug:

ooo kankim... :hug: nerelerdesin yaw heç karşılaşamıyoz şu ara :(

hımm zeynep'i görünce aklıma :sweatingbullets: şimdilik bişey gelmio... :sweatingbullets:

• Cevaplar 3,5b
  • Görüntü 149,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
xprensesx sin avatarini gorunce aklima Manga ile japonya geldi :)

sıddetle katılıyorum angel. :)

Gönderi tarihi:
:D ama senin avatara bakarsamda ayni seyler aklima gele biliyor yani ;)
Gönderi tarihi:
:D ama senin avatara bakarsamda ayni seyler aklima gele biliyor yani ;)

seyyy yanı haklısınnn :unsure: (caktırma sende canım aaaaaaa :D )

Gönderi tarihi:
havai_fisek_04.jpg

Yorum yuk bilir o ;)

:lol: biliyom tabiiiiiiiiiiii

bursercan seni gorunce ilk almanya'ya tasindimizda karsi taraftaki komsularimiz aklima geliyorlar Erzurum'dandilar bizim sehirde tek 3 turk ailesi vardi :D

Gönderi tarihi:

yav bızım memlektınlılerın ne ısı var orda adamlara soguktan kacın dedıkte o kadarda uzaga demedık :)

yolla gerı gelsınler ben burda sogukta onlar sıcakta olmaz oyle sey soyle dekı sercan dıyo kı:benı dee alııınnnnn :)

yok demezler bızım ınsanımız oyledır.kabul edıldım hemen vıze ıslemlerıne baslıyom :)

Gönderi tarihi:

baya oldu onlari gormemem ama annem her hamburg tarafina gidince ablamlarin yanina mutlaka Erzurumlularada ugrar annemi arayim desin onlara sercan geliyor diye :P

Gönderi tarihi:

hah tama oldu :) sımdı gıt gel kossss :)zamanımız yok.

zaman nakıttır yok nakıt mı zamandı... neyse anlasıldı sanırım :)

yaparsan eger sana erzurumdan kar getırecem soz :)

Gönderi tarihi:

temiz kalpli biri ;)

Gönderi tarihi:

en korkunç şey ne ise o.... :P

yuk şaka yaptım yaww....

aslında neden bilmiyom.. belki sıcaktandır.. kakaolu dondurma istedim seni görünce... :D

Gönderi tarihi:
Ne gelio bakam beni görünce aklınısa :lol:

kendini böyle görmek isteyen ,ilgi bekleyen bi kadın geliyoooo aklımısaaa birazda booooş ama naaapiim .....

Gönderi tarihi:
en korkunç şey ne ise o.... :P

yuk şaka yaptım yaww....

aslında neden bilmiyom.. belki sıcaktandır.. kakaolu dondurma istedim seni görünce... :D

Aaaaa aşk olsun hiç seni kırarmıyım ben istediğin senin dondurma olsun :w00t:

figenkaplan84s4020766kw6.jpg

Gönderi tarihi:

heeeeyyyyyt be ben geldımmmmm var mı bana capraz bakan :)

usttekı adam olmus adam :)

Gönderi tarihi:
heeeeyyyyyt be ben geldımmmmm var mı bana capraz bakan :)

usttekı adam olmus adam :)

H.g kardeşim bursercan sana yan bakan yuk açın uymuyo :w00t:

Gönderi tarihi:
H.g kardeşim bursercan sana yan bakan yuk açın uymuyo :w00t:

:lol::D durun sız evlenemzsınız!!!!!!!

neden

cunku acınız uymuyo :lol:

hosbulduk gardas...

Gönderi tarihi:
:lol::D durun sız evlenemzsınız!!!!!!!

neden

cunku acınız uymuyo :lol:

hosbulduk gardas...

kim evleniyor ???? :unsure:

sercani gorunce aklima dostluk geliyor :hug:

Gönderi tarihi:

Üstte nyx fallen angel var. Onu fallen'i görünce aklıma önce folluk geldi, bizim tavuk kümesimiz vardı, folluklarından yumurta araklardım. Angel'ı okuyunca kelek geldi aklıma, kümesin yanında küçük bi bostanlık vardı, bazen kelek kavun gelirdi elime annem turşu yapardı kücümeninden. nyx'i okuyunca da kümesin üst tarafındaki traktörümüz geldi aklıma, teee o zamanlar yabancı markaydı, böyle bir modeldi. Hey gidi n.f.a.. Böyle yazınca da bak aklıma Nafia abla geldi. Güzel hatundu erken evlendi gitti. Bak şimdide aklıma bizim hatun geldi, anaaa ben onu arıcaktım be, unuttum.

Gönderi tarihi:

aklina ne cok sey gelmis oyle :D

ustekini gorunce aklima cok calismayi seven beri geliyor....

Gönderi tarihi:
aklina ne cok sey gelmis oyle :D

ustekini gorunce aklima cok calismayi seven beri geliyor....

Kim o çok çalışmayı seven? Ben hiç alınmadım valla ne münasebet :D

du du du, bak geliyo, seni görünce aklıma yeni şeyler geliyo. bak bak bak.

İşte geldi, dayımın tarlasının ortasındaki yaşlı nar ağacı geldi şimdide aklıma. Kümesin yanına çıkınca o görünürdü oradan. Gidip nar yerdik böyle sulu sulu ekşi ekşi. Yanakların mı kırmızı ne, aklıma geldi işte. Şimdi şehirli olduuuk, mahalleyi doldurduk, sevinçliyiz hepimiz, yaşasın şehirimiz.

Gönderi tarihi:
Kim o çok çalışmayı seven? Ben hiç alınmadım valla ne münasebet :D

du du du, bak geliyo, seni görünce aklıma yeni şeyler geliyo. bak bak bak.

İşte geldi, dayımın tarlasının ortasındaki yaşlı nar ağacı geldi şimdide aklıma. Kümesin yanına çıkınca o görünürdü oradan. Gidip nar yerdik böyle sulu sulu ekşi ekşi. Yanakların mı kırmızı ne, aklıma geldi işte. Şimdi şehirli olduuuk, mahalleyi doldurduk, sevinçliyiz hepimiz, yaşasın şehirimiz.

:lol:

yoksa sen benim koydenmisin :P nar dedin erik agaci aklima geldi ne guzel yerdik hep eksi eksi ....

turist omeri gorunce aklima kendi koyum geldi

Gönderi tarihi:
:lol:

yoksa sen benim koydenmisin :P nar dedin erik agaci aklima geldi ne guzel yerdik hep eksi eksi ....

turist omeri gorunce aklima kendi koyum geldi

Sen kendi köyüm deyince de bizim eşeğin semeri geldi aklıma. Kardeşim hep semerin üstüne otururdu, bende büyüğüm diye arka tarafına ipin üzerine oturtulurdum. Tarlaya gidene kadar şeyimi ip keserdi, uyuz olurdum. Kardeşim paşalar gibi önde, ooohhh. Bide hayvan pislerdi giderken lap lap diye. Ağaçlar vardı, kuşlar cıvıldardı işte, muhtarın oğlu ibraaamlan imamın kız hatçe oynaşırlardı samanlıkta görmezden gelirdik, görürdük yinede. O zamanlar tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana dönmeliydi yurdumda. İbraamın sağlam birkaç çam devirdiğini gördümdü gizliden.

Gönderi tarihi:

valla aklıma cılgın bırı olarak gelıyo.umarım bu cılgınlık lımıtını asmaz :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.