Φ xprensesx Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 kankim ooo kankim... nerelerdesin yaw heç karşılaşamıyoz şu ara hımm zeynep'i görünce aklıma şimdilik bişey gelmio... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 xprensesx sin avatarini gorunce aklima Manga ile japonya geldi sıddetle katılıyorum angel. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 ama senin avatara bakarsamda ayni seyler aklima gele biliyor yani Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yorum yuk bilir o Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 ama senin avatara bakarsamda ayni seyler aklima gele biliyor yani seyyy yanı haklısınnn (caktırma sende canım aaaaaaa ) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Yorum yuk bilir o biliyom tabiiiiiiiiiiii bursercan seni gorunce ilk almanya'ya tasindimizda karsi taraftaki komsularimiz aklima geliyorlar Erzurum'dandilar bizim sehirde tek 3 turk ailesi vardi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 yav bızım memlektınlılerın ne ısı var orda adamlara soguktan kacın dedıkte o kadarda uzaga demedık yolla gerı gelsınler ben burda sogukta onlar sıcakta olmaz oyle sey soyle dekı sercan dıyo kı:benı dee alııınnnnn yok demezler bızım ınsanımız oyledır.kabul edıldım hemen vıze ıslemlerıne baslıyom Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 baya oldu onlari gormemem ama annem her hamburg tarafina gidince ablamlarin yanina mutlaka Erzurumlularada ugrar annemi arayim desin onlara sercan geliyor diye Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 hah tama oldu sımdı gıt gel kossss :)zamanımız yok. zaman nakıttır yok nakıt mı zamandı... neyse anlasıldı sanırım yaparsan eger sana erzurumdan kar getırecem soz Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Askerlik anılarım Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 en korkunç şey ne ise o.... yuk şaka yaptım yaww.... aslında neden bilmiyom.. belki sıcaktandır.. kakaolu dondurma istedim seni görünce... Alıntı
Φ SOROSPİ Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Ne gelio bakam beni görünce aklınısa kendini böyle görmek isteyen ,ilgi bekleyen bi kadın geliyoooo aklımısaaa birazda booooş ama naaapiim ..... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 benden de daha yeni olmazi Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 en korkunç şey ne ise o.... yuk şaka yaptım yaww.... aslında neden bilmiyom.. belki sıcaktandır.. kakaolu dondurma istedim seni görünce... Aaaaa aşk olsun hiç seni kırarmıyım ben istediğin senin dondurma olsun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 heeeeyyyyyt be ben geldımmmmm var mı bana capraz bakan usttekı adam olmus adam Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 heeeeyyyyyt be ben geldımmmmm var mı bana capraz bakan usttekı adam olmus adam H.g kardeşim bursercan sana yan bakan yuk açın uymuyo Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 H.g kardeşim bursercan sana yan bakan yuk açın uymuyo durun sız evlenemzsınız!!!!!!! neden cunku acınız uymuyo hosbulduk gardas... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2008 durun sız evlenemzsınız!!!!!!! neden cunku acınız uymuyo hosbulduk gardas... kim evleniyor ???? sercani gorunce aklima dostluk geliyor Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Üstte nyx fallen angel var. Onu fallen'i görünce aklıma önce folluk geldi, bizim tavuk kümesimiz vardı, folluklarından yumurta araklardım. Angel'ı okuyunca kelek geldi aklıma, kümesin yanında küçük bi bostanlık vardı, bazen kelek kavun gelirdi elime annem turşu yapardı kücümeninden. nyx'i okuyunca da kümesin üst tarafındaki traktörümüz geldi aklıma, teee o zamanlar yabancı markaydı, böyle bir modeldi. Hey gidi n.f.a.. Böyle yazınca da bak aklıma Nafia abla geldi. Güzel hatundu erken evlendi gitti. Bak şimdide aklıma bizim hatun geldi, anaaa ben onu arıcaktım be, unuttum. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 aklina ne cok sey gelmis oyle ustekini gorunce aklima cok calismayi seven beri geliyor.... Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 aklina ne cok sey gelmis oyle ustekini gorunce aklima cok calismayi seven beri geliyor.... Kim o çok çalışmayı seven? Ben hiç alınmadım valla ne münasebet du du du, bak geliyo, seni görünce aklıma yeni şeyler geliyo. bak bak bak. İşte geldi, dayımın tarlasının ortasındaki yaşlı nar ağacı geldi şimdide aklıma. Kümesin yanına çıkınca o görünürdü oradan. Gidip nar yerdik böyle sulu sulu ekşi ekşi. Yanakların mı kırmızı ne, aklıma geldi işte. Şimdi şehirli olduuuk, mahalleyi doldurduk, sevinçliyiz hepimiz, yaşasın şehirimiz. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Kim o çok çalışmayı seven? Ben hiç alınmadım valla ne münasebet du du du, bak geliyo, seni görünce aklıma yeni şeyler geliyo. bak bak bak. İşte geldi, dayımın tarlasının ortasındaki yaşlı nar ağacı geldi şimdide aklıma. Kümesin yanına çıkınca o görünürdü oradan. Gidip nar yerdik böyle sulu sulu ekşi ekşi. Yanakların mı kırmızı ne, aklıma geldi işte. Şimdi şehirli olduuuk, mahalleyi doldurduk, sevinçliyiz hepimiz, yaşasın şehirimiz. yoksa sen benim koydenmisin nar dedin erik agaci aklima geldi ne guzel yerdik hep eksi eksi .... turist omeri gorunce aklima kendi koyum geldi Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 yoksa sen benim koydenmisin nar dedin erik agaci aklima geldi ne guzel yerdik hep eksi eksi .... turist omeri gorunce aklima kendi koyum geldi Sen kendi köyüm deyince de bizim eşeğin semeri geldi aklıma. Kardeşim hep semerin üstüne otururdu, bende büyüğüm diye arka tarafına ipin üzerine oturtulurdum. Tarlaya gidene kadar şeyimi ip keserdi, uyuz olurdum. Kardeşim paşalar gibi önde, ooohhh. Bide hayvan pislerdi giderken lap lap diye. Ağaçlar vardı, kuşlar cıvıldardı işte, muhtarın oğlu ibraaamlan imamın kız hatçe oynaşırlardı samanlıkta görmezden gelirdik, görürdük yinede. O zamanlar tohumlar fidana, fidanlar ağaca, ağaçlar ormana dönmeliydi yurdumda. İbraamın sağlam birkaç çam devirdiğini gördümdü gizliden. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 valla aklıma cılgın bırı olarak gelıyo.umarım bu cılgınlık lımıtını asmaz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.