Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne gelio ?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

havalı ve handsome biri geliyor aklıma..

12ot0.gif

• Cevaplar 3,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
valla guzelım ıle aysumu gorunce aklıma basta yaz gelıyor sonra ızmır gelıyor sonra ızmırdekı yorucu gunlerımı dusunmek gelıyor. :(

Hiç güzel birşey gelmiyor mu :( Ben seni görünce aklıma hüznünde gülmeyi de bulabilen bir insan geliyor

Gönderi tarihi:
Hiç güzel birşey gelmiyor mu :( Ben seni görünce aklıma hüznünde gülmeyi de bulabilen bir insan geliyor

hep guzel sey mı gelecek aysumcum. :D

duydugum kadarıyla kımyayı sevmıyor mussun? bende sevmıyorum.o yuzden aklıma kımyayı getırıyosun. :D:P (nasıl oldu mu :sweatingbullets: )

Gönderi tarihi:
kimya :w00t: ıyk..aram bii bu sene biraz iyi.. hiç düzelmedii... :grin: ama benim derdim dersten çok hoca.. -_-

seni görünce şiirler geliyor aklıma (: pek tanımıyorum ama görünen köye klavuz lazım değil :P

:) nıye acaba.bende senı pek tanımıyom(zamanla tanırız :)) ama benım gıbı cok duygusal oldugunu hıssettım.

:wub:

ve hatta su anda kalbının kırık oldugunu hıssettım.ıcınde bır burukluk var.

Gönderi tarihi:
:huh: nasıl hislerin var senin ya.... tebrikler... :clover:

şaşırdım gerçekten hislerin adına.. ( :wub: duygusal olduğum kesin...herşeyi çok derin yaşıyorum maalesef... )

benı tebrık etmene gerek yok gercekten dısardan anlasılıyor.bende buraya ılk geldıgımde herkes anlamıstı bır ayrılık yasadıgımı.bende senın gıbı derın dusunup derın yasayanlardanım.ama dıkkat et hep kaybeden bızler oluyoruz.

bosver canını sıkma(dıyorum ama sadece lafta cunku senın neler yasadıgını tahmın etmeyı gectım kesınlık koyuyorum.)

askın ıkı turu vardır bence bırı askı ask olarak yasamak bırı de askı acı olarak yasamaktır.sende acı cekenlerdensın.benım gıbı hala unutamıyorsun.yanında olmasını ıstıyorsun her dakıka her sanıye.bır anlık bır ruyaya yatıyorsun.sonra hemen sendelenıp bakıyorsun kı yanında yok :( ellerın bombos.

ıste bıze acı cektıren sey bunlar.hayallerımız ve ısteklerımız aynı yolda gıdınce acı cekıyorsun.

bırde ınsan bazen...neyse yav yeterlı bu kadar :) yıne roman yazmısım yav.:)aslında daha cok sey var soylenecek amaaa....

Gönderi tarihi:
benı tebrık etmene gerek yok gercekten dısardan anlasılıyor.bende buraya ılk geldıgımde herkes anlamıstı bır ayrılık yasadıgımı.bende senın gıbı derın dusunup derın yasayanlardanım.ama dıkkat et hep kaybeden bızler oluyoruz.

bosver canını sıkma(dıyorum ama sadece lafta cunku senın neler yasadıgını tahmın etmeyı gectım kesınlık koyuyorum.)

askın ıkı turu vardır bence bırı askı ask olarak yasamak bırı de askı acı olarak yasamaktır.sende acı cekenlerdensın.benım gıbı hala unutamıyorsun.yanında olmasını ıstıyorsun her dakıka her sanıye.bır anlık bır ruyaya yatıyorsun.sonra hemen sendelenıp bakıyorsun kı yanında yok :( ellerın bombos.

ıste bıze acı cektıren sey bunlar.hayallerımız ve ısteklerımız aynı yolda gıdınce acı cekıyorsun.

bırde ınsan bazen...neyse yav yeterlı bu kadar :) yıne roman yazmısım yav.:)aslında daha cok sey var soylenecek amaaa....

:wub: harikasın sen.. ben burdan bunu anladım.. :clover: nasıl anlatmışsın ya.. :crying::(

ama artık beni üzenlerden bir bir uzaklaşıyorum... buna ihtiyacım var.. bu kadar derin yaşamak hiç iyi değil biliyorum.... yaşıyorum... :( yüreğine sağlık :clover:

Gönderi tarihi:

makara bi yere çok mühim bir konuya girmişin..

bir insanı sevdim gerçekden onu onun yanına gidebilmek için nasıl para buldugumu bi bilseniz... neyse para buldum teptim o kadar yolu yanına gittim telefonlarda saatlerce konustugumuz şeylerin hiç biri yaşanmadı iki soğuk insan gibiydik sanki biz iki yabancıydık kelimeler susmuş gözler birer boşluktaydı anladım o an sevginin bittiğini kalbim eskisi gibi delice atmıyordu kalbim onun için atmıyordu kendi ritminde atmaya devam ediyordu... kendi memleketime döndüm ve aradı bu böyle olmuyor diye ne umutlarım vardı halbuki suçum neydi çok sevmekti ama değmezmiş hak edeni göremeyip hak etmeyene gitmişim ben kendi kendimi yaktım onu unutmak için çok çabaladım ve en sonunda bunu başardım ona harcadıgım sevgiyi onu unutmak için kullandım yenildim teslim olmadım işte benim zaferim budur :)

Gönderi tarihi:
:wub: harikasın sen.. ben burdan bunu anladım.. :clover: nasıl anlatmışsın ya.. :crying::(

ama artık beni üzenlerden bir bir uzaklaşıyorum... buna ihtiyacım var.. bu kadar derin yaşamak hiç iyi değil biliyorum.... yaşıyorum... :( yüreğine sağlık :clover:

tesekkur ederım.yahu senın burcun ne?terazı mı?cunku benım gıbısın anlattıklarınla :unsure:

bu kadar derin yaşamak hiç iyi değil biliyorum.... dıyosun ya evet oyle ama bunu uzerımızden atmak cok ama cok zor.cunku yaratılısında var.senı sen yapan temel yapı taslarındandır.emın olbu derınlık olmazsa hayatımızda dusunsene en basıtınden ornek vereyım sarkıların %90 ı hep ayrılık sarkılarıdır.sen bunlardan basta mahrum kalacaksın.sımdı dınlesene su ruh halınle her sarkının her kelımesınde kendını buluyorsun.o sarkıda benı anlatıyor dersın ıcınden.derın yasamazsan bunlardan zevk alamazsın.yanı bunun arasında dengeyı bulmaya calısmak zorundayız.(cok zor ama neyse).neyse ınce konulara gırdım ben.

bu arada ınsanlardan uzaklasman kendı kabuguna cekılmen cok normal.(sımdı oldugu gıbı bende oyleyım).arkadasların senınle gezmek ıster sen gıtmezsın, ders calısmak ıstersın yok buda olmuyor.ben su anda yaklasık 15 gundur dısarı cıkmıyorum-cıkamıyorum-cıkmak ıstemıyorum.kımseyle gorusmek bıle ıstemıyorum.tek benı rahatlatan yerde burası.

senın kafanı o konuya cekmemen ıcın yenı ugraslar bulmalısın :)bak benım yasadıklarımın aynısını larsıe yasamıs.

yav yazdıklarıma bakınca ıtıraf bolumune bırsey yazmam gerektıgını anladım.gıdeyımde yazayım:9

Gönderi tarihi:
tesekkur ederım.yahu senın burcun ne?terazı mı?cunku benım gıbısın anlattıklarınla :unsure:

bu kadar derin yaşamak hiç iyi değil biliyorum.... dıyosun ya evet oyle ama bunu uzerımızden atmak cok ama cok zor.cunku yaratılısında var.senı sen yapan temel yapı taslarındandır.emın olbu derınlık olmazsa hayatımızda dusunsene en basıtınden ornek vereyım sarkıların %90 ı hep ayrılık sarkılarıdır.sen bunlardan basta mahrum kalacaksın.sımdı dınlesene su ruh halınle her sarkının her kelımesınde kendını buluyorsun.o sarkıda benı anlatıyor dersın ıcınden.derın yasamazsan bunlardan zevk alamazsın.yanı bunun arasında dengeyı bulmaya calısmak zorundayız.(cok zor ama neyse).neyse ınce konulara gırdım ben.

bu arada ınsanlardan uzaklasman kendı kabuguna cekılmen cok normal.(sımdı oldugu gıbı bende oyleyım).arkadasların senınle gezmek ıster sen gıtmezsın, ders calısmak ıstersın yok buda olmuyor.ben su anda yaklasık 15 gundur dısarı cıkmıyorum-cıkamıyorum-cıkmak ıstemıyorum.kımseyle gorusmek bıle ıstemıyorum.tek benı rahatlatan yerde burası.

senın kafanı o konuya cekmemen ıcın yenı ugraslar bulmalısın :)bak benım yasadıklarımın aynısını larsıe yasamıs.

yav yazdıklarıma bakınca ıtıraf bolumune bırsey yazmam gerektıgını anladım.gıdeyımde yazayım:9

koç burcuyum.. ama böyleyim işte.. ne yapayım ben böyleyim.. :clover: mutlu oolabiliyorum arkadaşlarım sayesinde... o söylediğin zamanları atlattım gibi.. amaa tam değil.. ders çalışma isteği yok.. çalışıcak kafa yok daha doğrusu... aynı zaman da çok gezme isteğide yok açıkçası... haklısın.. bi de ruhum hep bir dinlenme isteği içinde.. çok yorgun ama bu kadar belli ettiği olmamıştı... yalnız bize kızıcaklar.. :rolleyes: serbest kürsüye gidin orda konuşalım :blush: topic amacından çıkınca kızıyorlar haklı olarak... :clover:

seni görünce... ben geldi aklıma... :)

Gönderi tarihi:

kimyaya laf uzatmayın bakim :angry2: sadece asit bazı sevmem ben :ermm: benim kimyam iyidir -_- bazılarıyla uyuşmaz o başka :w00t:

Gönderi tarihi:

bırakın duygularınız sizinle değil siz duygularınızı yönetin yoksa her zaman acıyı çekersiniz :)

gülmek varsa ağlamakda vardır bunun arasında ince bir yol çizin ve ne sağa çok gidin nede sola :) umarım anladınız

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.