Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl evet biz fıstıklı lokum serkan acı çikolata :lol: nereye kayboldu
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl kendine son model bi av tüüfeği arıyor o bence.. bilmem ki.. acı çikolata demek hmm... ama sen fıstık ben lokum.. o haline yansın kürsü bağımlısı
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl kürsümün o sıcaklığının sebeblerinden en fıstık olanı ( sanırım haline yanmaya gitti )
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl beni çok iyi anlayan ( bilmem ki.. cayır cayır mı yanıyodur acaba.. yoksa mumları üflerken yanlışlıkla ağzıı mı yandı aleve deyip )
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl bende o lokumları yiyen lokum canavarı dermişim yermiyim acaba
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl senden beklenir.. bizi yiyemessin izin vermeyiz.. biz durduğumuz yerde mutluyuz dettt
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl tamam sen çilekli dondurma ben de çikolatalıyım güzelim de karamelli (:
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl abooo çok fena yakalım bence sen acılı bir şey ol çiğ köfte mesela
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl :D izmirli bir arkadaşım geliyor oda lavinya adını çok seviyordu
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl yer fıstığı bennm ilkokul arkadaşımdı oo tee ne zamanlar öncee ona öyle derdik.. aklıma o geldi birden fıstıksın ya sen o yüzden
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.