Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Sen en iyisi lahanların bir kısmına da larsieye ver dimi aysum demekki larsieyede lazımmış
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl üstü kapalı konusmayın ben size lazım olan şeyi gösteririm şimdi msneleriniz felç olur
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl biyolojik olduğuna göre benim ilgi alanıma girer larsie çık aradan
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl zeynep dur ben yazıyorum şimdi hemen arkamdan sen yaz o zaman arada kalan olmaz
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Ama zeynep arkamızda bir erkek de olması lazım bizi korurrr Ayy çabuk ileti sayıma bakın müthiş yazmıcam bidaa
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl gördüm kıs 7777 o zaman öyle yapalım arkadan gelsin araya girmesın
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Heyecan yaptı bizi korur dedim ya ayy yazıkk En iyisi önden gitsin biz koruylım kıss
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl Heyecan yapma önden git gözüm arkada kalmasın hadi canım hadi yürrrü
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.