Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl şimdilik bişey istemiyorum kahve falı falan şimdi birşey çıkar inme iner bana canım benim bi öpücük istiyorum o zaman
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl canıımmm nnee demek sen yeterki iste ben sana kötü şeyler söler miyim öpücüklerin en güzeli gelsin sana
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl harikasın bitanem ya çok teşekkür ediyorum.. sevindim mutlu oldum şimdi (: seni görünce denizlerin en güzeli sıcacık bi yürek geliyor aklıma..
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 17 yıl forumda görmekten mutlu olduğum bir arkadaşım geliyor aklıma...
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl aa ben çok seviyorum bu şarkıyı çok iyi seçim yapmısın bu şarkıyı dinledikçe sen geliceksin hep
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 17 yıl valla beni goren herkezde bunu dusunuyor usteki uyee!!! Cok tatli bir bayan geliyor aklima
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl aysum çevresi geniş derken benim anladığım mı yoksa başka bi anlam mı açıklama yap lütfen
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl aysum çevresi geniş derken benim anladığım mı yoksa başka bi anlam mı açıklama yap lütfen şşşş senin anladıgın neymiş bakayım kötü bişey getirme aklına
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl şşşş senin anladıgın neymiş bakayım kötü bişey getirme aklına ben anladım kara liste gelıyo aklıma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.