Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl daha neler..... yok ben daha birinin başını yakmak istemiyorum... çok fena çok..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl çok şekerr ( öyle bi yer var şeker satıyor..ben orayı çok seviyorum.. seni de çok seviyorum = )
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl daha neler..... yok ben daha birinin başını yakmak istemiyorum... çok fena çok.. yok bee daha neler sen mi yakacan,onlar dogustan yanmis Çok tatlı çok cok tatli cokk
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl evet ama bermuda arkadaşıyla fısıldaşırken duydum... bizi kaldıramıyormuş artık..pek yaşlanmışş diyordu şu 3 'ünü biriniz alın diye... bermudacım aşk olsun canım sana...
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Hİç hazetmedim zaten onu bermuda bermuda dedik tepemize çıktı ya! Kaldıramayacağı belliydi
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl hiç.. sanki biz onu çok seviyoruz gibi istemiyormmuş beyfendi bizi.. ( bermudacığımın cinsi yoktu var mıydı ki? ) tepemize çıktı.. besle kargayı oysun gözünü..ama burda 3 kişinin gözüyle oynuyorr..biraz düşünmeli canım..aa...
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Yaşlandı yani ona da hak vermek lazım ama baş koltuktan inmiyor ki! İlla tutturdu koltuk da koltuk Gençlerin önünü açmalı artık ( Bu arada erkek miymiş yaww )
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl yani.. o kadar aday varken... bu kadar mesleğini (koltuğunu ) seviyorsan şikayetlenmiceksin canım.. hayır sorunu bizimle galiba... ya da kıskanıyordur.. erkektir kesin... yani öyledir heralde
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Valla olabilir bu konu üzerinde düşüneceğim takiptesin bermuda!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.