Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl evet iyileştim..ama iki gündür çok yoruldum inşallah yine olmam..
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl şarkı var bi tane o geldi... hangisi merak ettim şimdi.. ne sudokusu ne sudoku demeyin bana 2000 silah 4000 mermi neden sudoku demiyelim sands..
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl cünkü spices birce kafaya takmıs sudokuyu birde su elemanlar yok mu sudoku olmuslar kafayı sıyırmıslar birbirlerini gecmek icin spices sen nerden biliyon heee yoksa ajan mı aramızda düdük cıksın ortyaa
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl Kalamam hayatın köşesinde O zaman neşesi neresinde Koysalar önüme bariyerde Çocukta yaparım kariyer de Pes etmem ben en zor günümde Kanatlandım özgürüm bende Deseler geçecek bu heveste Çocukta yaparım kariyer de abla bu şarkı aklıma geldi seni görünce birden :yuvarlan:
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl cünkü spices birce kafaya takmıs sudokuyu birde su elemanlar yok mu sudoku olmuslar kafayı sıyırmıslar birbirlerini gecmek icin spices sen nerden biliyon heee yoksa ajan mı aramızda düdük cıksın ortyaa var sanırsam o dediğinden geçenlerde bi topikte biri itiraf etmişti.. benim gözümden bişey kaçmaz Kalamam hayatın köşesindeO zaman neşesi neresinde Koysalar önüme bariyerde Çocukta yaparım kariyer de Pes etmem ben en zor günümde Kanatlandım özgürüm bende Deseler geçecek bu heveste Çocukta yaparım kariyer de abla bu şarkı aklıma geldi seni görünce birden çok eskidendi o işleri hallettiğim günler..hatırlayamadım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.