Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl evettt kimya da geldi (sen estikce) Kleoyu gorunce uykum geldi
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl yaa sormayınn... bir dua etmiştim dünn...hocaya kötü bişey olmasın ama gelemesin demiştim.... haftaya da dahil olmak üzere raporlu... ne dua etmişim ama... aklıma sıcacık şeyler geliyorr...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl hadii.. bize de dua et canim olur mu? tertemiz,guzel yuragi.. (sen estikce) saygi geliyor
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl ipekk....kardeşim... ablamm...canım...herşeyim... etmez olur muyum?? gönülden hemde.... canım benim... aklıma insanın rüyalarına giren periler geliyor....
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl acep niye aklıma benim iletilerimi atladığı geiyor(önceki gün)
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 18 yıl benimde aklıma yuh geliverdi günler önce.... ! daha doğrusu bu ıslık....
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl yok söylemiyim..bikez söyledim..o gün bu gün sanırsam bana kızıyo
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl yok söylemiyim..bikez söyledim..o gün bu gün sanırsam bana kızıyo konu neydı hatırlamıyorum nıye kızayım canım nasılsa sen bana bolcana kızıcaksın
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl konu neydı hatırlamıyorum nıye kızayım canım nasılsa sen bana bolcana kızıcaksın
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl kleopatra diye bir uye vardi o geliyor hoş bişeyler geliyo..hg...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl hoşbuldum..bahar dalında açmış çiçekler geldi kleoya eski avatarı dermisim
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl hoşbuldum..bahar dalında açmış çiçekler geldi egzoyu görunce çiçekmi akla gelır,benım aklıma devedıkeni gelıyo
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 18 yıl egzoyu görunce çiçekmi akla gelır,benım aklıma devedıkeni gelıyo bana mı..benim aklıma da kaktüs geliverdi ve şu şarkı leylaa ela gozlu bır çöl ahusu,dişleri saçından daha siyahtıır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.