Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 18 yıl hostes geliyor...sonra insanların---yeterrr---diyen suratları... hmm bide...aklıma patralar börekler geliyor... delü kleom benm...
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl kendini çekirdek sanıp yeşil eriğin içine sığışmaya çalışan enteresan bir zat-ı muhterem geliyo
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl bi eriğin içine çekirdek bile olamayan zat-ı muhterem geliyo....
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl bi eriğin içine çekirdek bile olamayan zat-ı muhterem geliyo.... yav niye bi eriğe çekirdek olmak istiyim ki.. daha yüksek hedeflerim var benim.. misela örneğin..muşmula veyahut ahududunun ta kendisi olmak istiyorum...
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl muşmulamı olmak istiyon... hedefleri yöksek biri geliyo artık aklıma...
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl muşmulamı olmak istiyon... hedefleri yöksek biri geliyo artık aklıma... hah şöyle..
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl hedefleri muşmula ağacı kadar yüksek biri olarakta değiştirebiliriz....
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl hedefleri muşmula ağacı kadar yüksek biri olarakta değiştirebiliriz.... zannımca bu daha bi afilli oldu
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl Azimli biri aklıma geliyor .... eşek heyvanatı hakkında engin bilgi sahibi bir muhterem geliyo
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl ülkemizden bütün dünyaya muşmula ithal edecek olan geleceği çok parlak bir zat-ı muhterem geliyo....
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl ülkemizden bütün dünyaya muşmula ithal edecek olan geleceği çok parlak bir zat-ı muhterem geliyo.... yav sen naaptın benim hedefi..
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl erbay dağlardan dünyaya kuş bakışı bakan biri aklıma geliyor. eşek heyvanatı hakkında engin bilgi sahibi bir muhterem geliyo Eşşek kullanmasını bilmeyen ve öğrenmek için eğitim alma konusunda azimli ve inatçı biri geliyoooor
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl naptım ki... muşmula patroniçesi yaptık işte zengin oldun daha ne istiyon...
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl erbay sen bayanlara ne desen yaranamazsın onlar bir türlü tatmin olmazlar hep daha fazlasını isterler
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl Yazar Ot, Şahin (Erbay) Seni gördüm bişi gelmio henüz Hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl valla hiçbişi gelmek istemiiy... ( angelica ya ) karpuz geliyo aklıma natalia yı görünce...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.