Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 kara günde yanınızda olacağından şüphe duymamanız gereken dost.... Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 VaKTiNiN ÇoĞuNu BiLGiSaYaR BaŞıNdA GeÇiReN BiRi ; ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 anti bilgisayarr.... bu arada micheal jackson da geldi aklıma..ben korkuyorum o adamdan yaa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 zordan yılmayan...ileriyi görenisin... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 şimdi okullu olduk, sınıfları doldurduk, sevinçliyiz hepimiz, yaşasın öğretmenimiz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Siyah geliyor.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 sarı bi civciv geliyor aklıma Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Kanarya kanarya.. Beşiktaş geliyor (Ama yenişemedik..) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 olsun, öyle olsun önemli olan bu gece sizin için temennim inşallah yenilirsiniz abicim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Canım benim yaaa.. Ne düşüncelisin sen ööle.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 ayıp ettin abi kardeşler ne gün için var... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 'KARA KARTAL!!!' geliooo (bu aradaaa baştaa tauruss abim olamkk üzeree tümm fbli forumdaşlarımıı tebrikkk ediyorummm...... ) Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 eeettt yine bn yuksaa bni istemio musun?? yuksa beni beğenmüomüsün??? Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Deli Mine.!! Çocukluk zamanımda 12 yaşlarındaydım,köyümüzde 20 yaşlarında Mine diye güzel bir kız vardı.Durmadan kıza aşk teklif ediyordum,sonunda dayanamayıp taşı aldığı gibi kafama indirdi,kanlar içinde yere yığıldım. Hala kafamda izini taşırım.Meğerse deliymiş nerden bileyim Hala görür 5 metreden selam verir halını sorarım... Mine adını nerde duysam hatırası zaten kafamda... bakk bn dee aradaa dellenirimm ona göree haaa sen yinee dikkatli ol derimm gıcıkk bi tip gelioo aklımaa nedensee... (honest) Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 gıcıkk bi tip gelioo aklımaa nedensee... (honest) Sen beş kardeşi tanıyomusun yoksam sen beni beğenmiyomusun... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 yukkk yaa bn ölee kardeşleriii tanımıomm... amannn tanımakk daa istemiomm bünyemm bölee bii tanışmayıı kaldırmayabilirr bn senii beğenmez miyimm ayıpp ettinn brad pitt gibimmm adamsınn.... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 yukkk yaa bn ölee kardeşleriii tanımıomm... amannn tanımakk daa istemiomm bünyemm bölee bii tanışmayıı kaldırmayabilirr bn senii beğenmez miyimm ayıpp ettinn brad pitt gibimmm adamsınn.... yok canım o kadarda değil niye bana hakaret ediyosunki benim ayarımdamı o zat... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 tabbeee yaa senn kimm brad pitt kimm... artık onu da cahilliğimee verr Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 tabbeee yaa senn kimm brad pitt kimm... artık onu da cahilliğimee verr Bidaha olmasın şimdilik bana eyvallah en kısa zamanda görüşmek üzere... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.