Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl bilemiyorum yani.. gözün kaldı senin teyzede.. in aşağıyaa yaf.. 2-3 basamak sonra kavuşursun teyzeciğee..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl ee ben dedim 20'lik teyze diye sanki hem teyzenin nesi var.. maşallah.. tü tü tü.. azıcık göremiyor ama idare et canım sende
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl ben teyzeyi beeğendim..evlatlık alcak teyze beni.. sen de babam olucaksın.. flashh.. bomba.. hem o amcaya bak ayakta uyuyor..peh.. ne yapayım ben onu..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl şimdi ben kaçıyorum.. babacım.. evden kaçıyomm.. kendine iyi bak..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl yasama,hayata tek gozle bakmayı bıle bır nasıp oldugunu bılen bırı gelıyor.
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 17 yıl tamam neyse bır kerelıgıne oyle olsun benım kalpdasım. farklı zamanlarda ama aynı yemekten(aynı acıdan) beraber tattıgım bır dostum gelıyor
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl beraber acıyı tadıp şimdi güçlü birer insan oldugumuz bir arkadaş
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl canım sıkılıyo ya pazar pzar çalışıyoz üsttekini görünce mutlu oldum
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ya nıye sız pazarda calısıyorsun kı.yanı orada calısmaya mecbur musun?pazarı olan bır ıs bul kardesım. sımdı sorsam ne kadar maas alıyosun dıye asgarı dıyeceksın.hemde pazar da dahıl. Allah vere de barı haftalık ızınlerınız ola barı. valla bu ulkede herkes bırbırıne kazık atıyor yav. bak sınırlendım yıne ha
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.