Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 17 yıl annem geliyor aklıma tatlı onun gibi bide kardesim oldugu icin cok sanslı oldugum geliyor aklıma (yaramazlık yok :D)
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl kavunu çok seven ve bu aralar çok özleyen biri geliyor aklıma...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl bu aralar cok acıkan bırılerı gelıyor.onune ne versen yıyecek turden
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl sen de benim can dostumsun.. içimin yansıması can dostlarını sevmesini hani canın yarısı bendim kardesim ayıp oluyo ama :D
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl sen abimsin.. o benim içimin yansıması benim ruh ikizim var ama burda değil pek gelmiyor şu sıralar : Melkor.. hepsi farklı manada.. ama aynı değerde..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl asıl arada ben kaynamısım neyse ıkınızde canlarım cıgerlerım bırıcık,pıtırcık,ufacık tefecık....(yahu sonunu getıremedım sız getırısınız artıkın )
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl sonu yok ki onun sen de .. kanlı, canlı , anlı , şanlı... bak gelmiyo sonu...
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl senin de böyle elinde çekirdek çıt çıt dedikodu yaparlar ya onlara benzettim dedikodumu yapçakmışsın ya..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl yapçakmışınız değil yapacam bak arkandan konusmuyom ama yüzüne sölüyom
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl evet dürüst biri geldi aklıma şimdi.. yaşarsın bakiim gözlerin... acilen.. iltifat ettim
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl bu anı ölümsüzleştirmem lazım dur bie bi şampanya patlatayım tam olsun
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl aşşağıdaki yaşlı nine : çocuğum anladım çok sevindin ama şu elindekini yüzüme niye fışkırtıyorsun ya.. yaşlıyım çocuğum bana da yazık... aa kızım şu çocuğa arada iltifat et.. elindeki ney ise gözüm seçmiyor.. onun bile gözleri yaşardı.. ama yüzüme doğru geliyor.. çek evladım şunu çek.. tadı da güzelmiş he... ayy durr oğlum ver bakem şunuu bana sen.. teyzeyi de keş yapıcaksın yaa.. olmazz olmaz.. cıx cıx..
Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 17 yıl teyzeyede bak ruhu yaşlı bedeni genç 20 lik teyze böylesine denir herhalde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.