Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl keskin bakışlar atar ama dövmez .aklıma ne geleck resimdeki tabiii
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl keskin bakışlar atar ama dövmez .aklıma ne geleck resimdeki tabiii ha iyi ozaman ancak aklına gelir ablacım
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 18 yıl genelde burda bana amca derler tamam bende amca derim o zaman.çok duygulandım bir amcam daha oldu
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl tamam bende amca derim o zaman.çok duygulandım bir amcam daha oldu ağla biraz açılırsın
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl gerçekten şirin ama hala büyümediyse maşallah diyelimde nazar falan değmesin
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Hızlı giden genç yaşıyor............. Fazlaca nokta kullanisi geliyor (............. bunun gibi )
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl şu avatarı nezaman değiştirecek diye düşünüyorum sessizliğin kızına durmadan laf yetiştirmete çalışması geliyor
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl bigün dayak yicem her gördüğümde o gelicek aklıma... 2 seferdir direkten dönüyorum.....
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl dayaktan kıl payı yırtan bi arkadaşı alkıma getiriyo her defasında
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl bigün dayak yicem her gördüğümde o gelicek aklıma... 2 seferdir direkten dönüyorum..... uçurumdan düşecek gibi gelıyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.