Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Bilmece ve zeka soruları gelio.. ( yumote) Aysum herşey gelio kıs aklıma seni görünce
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl ah ah hamarat güzelim benim canımsın hani yumoşa yok mu??? :huh: dağınık saçlı şirin kuzen
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl ah ah hamarat güzelim benim canımsın hani yumoşa yok mu??? Var tabii Ama daha fırında çıkınca yersin Bugün acayip canım istedi yaa
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl aklıma hamburger gelıyoo,açımm açççç beni yesen doymassın azıcık etli butlu birini bul sen dişinin kovuğunda kalırım bennnnn aç biri aklıma geliyorrrrrrr
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Şımarık biri aklıma geliyooooo maydonos ben yazana kadar kimlik değişti neyse... Ayyy biraz alıngan biri galiba
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl sevindim aklıma sütlü çikolata geliyor benimde.. kız sabahtan beri burdasın.. bide hemen cevaplıyosunya, bu çok keyifli seninle iletişim kuran kişi için
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl benimde.. kız sabahtan beri burdasın.. bide hemen cevaplıyosunya, bu çok keyifli seninle iletişim kuran kişi için Ya burdayım da bazen sadece ismim burda oluyo Ama her işimi hallettim yerleri süpürdüm sildim kek yaptım fasulyeleri ayıkladım dersimi çalıştım Saol canım ya Bişi gelmio desem naparsın hiç bişe yapmam
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hiç bişe yapmam Yirim ben de seni Frezeni görünce mehtap gelio
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl sürekli dans eden biri geliyo Bakma frozen kavalye bulamıos hee Yirim ben de seni Frezeni görünce mehtap gelio
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.