Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yozgat66 (41) İSTİHBARAT (19) hhh (23) LilaC (20) ewücüm (17) arkadaşlar doğum gününüz kutlu olsun LilaC ve ewücüm doğum gününüz kutlu olsun, nice sağlıklı ve mutlu senelere Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Doğum günleriniz kutlu olsun Ewücüm ve Lilac nice yıllara canlarım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 doğumgününüz kutlu olsun nice senelere.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 canım ewücüm gamzeli güzelim benim iyi ki doğdun bitanem nice mutlu yıllara tatlım Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 nice mutlu senelere arkadaşlar Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 hepinize çoook teşekkür ederim arkadaşlar.. diğer arkadaşlarımın da doğum günlerini en içten dileklerimle kutluyorum,mutluluklar.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.. Nice senelere prenses ve Lilac.. Bunlar da hediyeleriniz Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.. Nice senelere prenses ve Lilac.. Bunlar da hediyeleriniz Nataliacım çok teşekür ederim,hediyeler de çok güzel çok sağol Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Prensesin yaşı küçük ya hani biras.. Bu da içimden geldi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 LiLaC ve ewücüm Doğum gününüz mutlu ve neşeli geçsin. sizleri tanıdığıma sevindim. Yüzünüzden gülümseme kalbinizden sevgi hiç eksik olmasın Arkadaşlarım iyiki varsınız LiLaC ve ewücüm Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 LiLaC ve ewücüm Doğum gününüz mutlu ve neşeli geçsin. sizleri tanıdığıma sevindim. Yüzünüzden gülümseme kalbinizden sevgi hiç eksik olmasın Arkadaşlarım iyiki varsınız LiLaC ve ewücüm murticim çok teşekkür ederim arkadaşım sen de iyi ki varsın ben de seni tanımaktan gayet memnunum forumun neşe kaynağı tekrar teşekkürler.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Enee iki tane can arkadaşımın doğum günüymüş kıslar geç oldu ama şimdi girebildim anca İkinis de çok şekersiniz yaa. İyi ki doğmuşsunuz Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Enee iki tane can arkadaşımın doğum günüymüş kıslar geç oldu ama şimdi girebildim anca İkinis de çok şekersiniz yaa. İyi ki doğmuşsunuz cnmmmsın çok teşekkür ederim şeker kıss Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.