Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 baska bısey yapamazsın zaten.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2005 baska bısey yapamazsın zaten.. yapmam.. Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 ii sana ii gulmeler .... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 ii sana ii gulmeler .... saol.. Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 son gulen ıı gulermıs... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 son gulen ıı gulermıs... 2 senedir biz gülüyoz bak yine gülüyom Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 4 sene de bız gulduk hem de doyasıya....bır laf vardır cabuk yukselenler cabuk sımarırmıs...ya da her cıkısın bır ınısı vardır..fb de bı gun dusecek bjk cıkacak trabzon vs.....bu bole turkıye de....onun ıcın gulmenı dogal karsılıyorum..gecıcı bısey Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 4 sene de bız gulduk hem de doyasıya....bır laf vardır cabuk yukselenler cabuk sımarırmıs...ya da her cıkısın bır ınısı vardır..fb de bı gun dusecek bjk cıkacak trabzon vs.....bu bole turkıye de....onun ıcın gulmenı dogal karsılıyorum..gecıcı bısey ama fb beni hiç ağlatmadı çünkü benim için kupalar önemli değil... büyüklük budur... Alıntı
Φ Ekokrem Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Klasik bir fenerliymişin sen yaa Siz hayatta bahane bulmayı en iyi beceren taraftarlarsınız çünkü takımınızdan çok çektiniz yazık neyse düzelirsiniz inşallah Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 tuttugunuz takımı kupalar şampiyonluklar için değil de, adını koyamadığınız bir baglılıktan ötürü sevme fikri, size neden bu kadar uzak arkadaşlar...ben sizi anlayamıyorum ya... Alıntı
Φ efendy Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 galatsaray şu an ki tek. adamı çok kurt ama fulbolcu olsa galatasray eski günlerine döner diyorum ama demekle kalıyorum galatasaray adam idmanlara katılmıyor parasızlıktan ben ce gs bu görüşü göre liderlik mücadeleseni fazla götürmez eksik çok mevkilere trasfer lazım çok zor gs birara gs kartı çıkarmışlardı ama bi işe yaramadı biz fenerliler olarak gs yardınm destek kartı çıkartalım nasıl olour Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 deleterıous su adını koyamadıgın seyın adını bı koysan da bılse bılsek yahu....bırakcaksın o lafları..kupa almayınca kac kez sevındın..ya daa smapıyonlar lıgınden elenınce allahını seversen yuzun guldu mu? takımını sevmeye devam edebılırsın o normal ama sen elenmıssın hala yuzun gulup ah benım canım bıtanecık takımım dıyosan halaperestsın o zman...ben de gs tromsoya elenınce kuplere bındım ama sevmeye hala devam edıyom..bence dedıklerıni bıdaha dusun .. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 adını koyabilirsem bu sevginin, söz ilk olarak sana söyleyecem ...takım maç kaybedince tabiki üzülüyorum ancak hiç bir zaman da sırt cevirmiyorum...söylemeye çalıştığım şu; galatasaray ve besiktaşlılarda iki maç kaybettiği zaman ''ben artık galatasaraylı/beşiktaşlı değlim arkadaş, kendi memleketimin takımını tutuyorum'' lafları türeyiveriyor...sen şahsın adına bunu kabul etmeyeilirsin ama ben böylelerini çok gördüm...basketboldan konusurken çoğu galatasaraylı arkadasım efes'i tuttugunu söyler...bu da başarı varsa destekleriz mantıgını güttüklerini gösteriyo bana göre... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 ah islam çupi ah... Alıntı
Φ mo cuishle Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 bende cok fb lı gordum senın deıgı cnsten..bu senın takım degıstırmedıgınde cok buyuk bı sevgı tasıdıgıın gostergesı olmaz.... ya cok boş konusuonuz be Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 dinime küfreden müslüman olsa.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.