Φ figgaro Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 evet..bir tanede benden gelsin..olduğunda her yeri kaplayan nedir..? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Kış olduğunda kar.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Sis ve ses te olabilir.. Alıntı
Φ lvl_lSTAFA662 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 radyoaktif dalgalarda olabilir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 hayır arkadaşlar diğil..söylediklerinizin hepsinde kaplanmamaış bir yer kalır.. Alıntı
Φ lvl_lSTAFA662 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 kıyamet olabilirmi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Ölüm/Hüzün.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 su,tufan? yukardan esinlendim,sevinc,mutluluk? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 güneş-aydınlık gece-karanlık Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Soru/Merak.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 güneş-aydınlık gece-karanlık aydınlık demişsin..ışığın olduğu yerdede cismin değmediği tarafında gölgeler olşur..yani her yanı kaplamaz..ama karanlık doru cevaptı..olduğunda her yeri kaplar..tebrikler.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 aydınlık demişsin..ışığın olduğu yerdede cismin değmediği tarafında gölgeler olşur..yani her yanı kaplamaz..ama karanlık doru cevaptı..olduğunda her yeri kaplar..tebrikler.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 küresel ısınma diyorum.etkilemiyeceği yer var mı.......tabi senin kafandaki cevap değilse direk yanlış olacak ama ben şansımı deneyeyim. Alıntı
Φ lvl_lSTAFA662 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 küresel ısınma diyorum.etkilemiyeceği yer var mı.......tabi senin kafandaki cevap değilse direk yanlış olacak ama ben şansımı deneyeyim. bende şunu söyleyim o zaman kıyametin etkileyemeyeceği yer var mı küresel ısınma sadece dünya fakat kıyamet evren Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 rüya ola bilir mi pekala.senin dünyan. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gloria'cım tebrik ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gloria'cım tebrik ederim arkadaşım.. teşekkür ederim canım arkadaşım Alıntı
Φ satriani Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gölgeyi mazeret olarak alırsan birde tersinden bakarsanız. Fosforlu cisimler yada herhangi bir ışık kaynağı mum bile olabilir. Malesef karanlık bu ışık kaynağının her tarafını kaplayamıyor. Bence sorunun cevabı ısı olabilir. Sıcaklık deil ısı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.