Φ artos32 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Nerrocanım kardeşim seni ilk kez sardunyam nette tanıdım ve sardunyamın kardeşi olduğunu öğrenince daha çok memnun oldum çünki sen cana yakın,güvenilir sırdaş, dürüst ve gerçekte olduğu gibi birisin seni en çok neden sevdim biliyormusun benim kötü bir durumda olduğum zamnda bana destek verdin beni dinledin elinden geldiğince ban destek olmaya çalıştın işte benim için gerçek dost ve arkadaşlarımdansın iyiki vaarsın.. Allah seni ve aileni korusun canım kardeşim benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Fındıkkıranım kardeşime anı defteri açmış, bende bişicikler yazayım, Nerro'cum çok kokoştur, takıp takıştırır, alışveriş hastasıdır, çok akıllıdır, çok beceriklidir, pratiktir ama birazda sakardır. Benim canımsın, biriciğimsin, hanımefendi SENİ ÇOK SEVİYORUM... Selamlar Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Nerrocanım kardeşim seni ilk kez sardunyam nette tanıdım ve sardunyamın kardeşi olduğunu öğrenince daha çok memnun oldum çünki sen cana yakın,güvenilir sırdaş, dürüst ve gerçekte olduğu gibi birisin seni en çok neden sevdim biliyormusun benim kötü bir durumda olduğum zamnda bana destek verdin beni dinledin elinden geldiğince ban destek olmaya çalıştın işte benim için gerçek dost ve arkadaşlarımdansın iyiki vaarsın.. Allah seni ve aileni korusun canım kardeşim benim Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Fındıkkıranım kardeşime anı defteri açmış, bende bişicikler yazayım, Nerro'cum çok kokoştur, takıp takıştırır, alışveriş hastasıdır, çok akıllıdır, çok beceriklidir, pratiktir ama birazda sakardır. Benim canımsın, biriciğimsin, hanımefendi SENİ ÇOK SEVİYORUM... Selamlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 canımcım alıntı yapıyon ama altına yazmayı unutuyon mu ne? özledik seni yaww... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 nerrocum iyi bayramlar güzelim bayramda görüşürüz annemlerde seni çok seviyorum bebişim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 sevgılı nerro nereye kayboldun yahu.hıc gorusemez olduk Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 jön sorma bankada icra bölümüne geçtim orada daha az zamanım oluyor ablam doğumgünüm için başlık açmış bende şu deftere bakayım demiştim sen nasılsın sende iyimisin görüşürüz sevgili jön Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 canım kardeşim gelemiyon artık fazla o müdüre benden selam söyle onu ordan sürdürüciim Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 sevgili nerro kardeşim sardunyam netten gitme dedin ama sen gittin nasıl olcak şimdi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 kankam seni bu gıcık ablana rağmen çok sefiyom gıcığım bizi ayırmaya çalışsada..biz ayrılamayızzzzzzzzz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Hala mutfakta mısın yaw..Sesin çıkmıyor.. İyi bayramlar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 de gedin yaww işi gücü var kısın gelemiyor ben ilgilenirim onun sayfasıylan... hediyelerinide alabilirim mersi şekerler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.