Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Ben hayatımda fenerliler kadar fanatik taraftar görmedim. Geçenlerde bir arkadaşımın babası vefat etti. Babasının cenazesi için fenerbahçeli imam aramış Çünkü rahmetli daha önceden, "Öldüğümde fenerbahçeli imamdan başka imam istemem!Galatasaraylı imama cenazemi yıkatırsanız, size hakkımı helal etmem sonra" demiş Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Bizim Ahmet nereler' de bu arada bilen varmi, oda sevinmisdir muhakak sanirsam benden bahsediyosun birce ben o gece silahliga dogru kosmusum farkinda olmadan havaya ates acacaktim g3 le zor tuttular beni Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 dogru senden söz etmisdim nereden bildin.. ve iyi ki tutmuslar Seni gördügüme sevindim.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2008 tskler birce bende sizleri burda gormekten dolayi mutlu oldugum icin burdayim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Ben hayatımda fenerliler kadar fanatik taraftar görmedim. Geçenlerde bir arkadaşımın babası vefat etti. Babasının cenazesi için fenerbahçeli imam aramış Çünkü rahmetli daha önceden, "Öldüğümde fenerbahçeli imamdan başka imam istemem!Galatasaraylı imama cenazemi yıkatırsanız, size hakkımı helal etmem sonra" demiş yaf hepsi bi acayip bunların adama bak ya Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 oley oleyyy oleyyy oleyyyy FenerBahce bisim gonlumusun birincisi FenerBahce akili adammis fenerden baska imama yikatilirmi hic olmas tabi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 oley oleyyy oleyyy oleyyyy FenerBahce bisim gonlumusun birincisi FenerBahce akili adammis fenerden baska imama yikatilirmi hic olmas tabi ahanda bi tane daha Merve boşver sen imamı,ben sana Türkiye Kupası atim Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Feneri Fenerliler disinda destekleyen ve seven baska bir taraftar gösteremezsiniz, ama ya CIM BOM, onun sevenleri kendi taraftarlari disinda bile cok. Kendileri sampiyon olamiyacaklarsa Fener yerine Cim Bom olsun diye A S L A N I tutarlar. Gene sampiyon Aslan Cim Bom olacak. Türkiye'nin Avrupa da tek temsilcisi ve gururu C I M B O M !!!!!! Saygilar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Feneri Fenerliler disinda destekleyen ve seven baska bir taraftar gösteremezsiniz, ama ya CIM BOM, onun sevenleri kendi taraftarlari disinda bile cok. Kendileri sampiyon olamiyacaklarsa Fener yerine Cim Bom olsun diye A S L A N I tutarlar. Gene sampiyon Aslan Cim Bom olacak.Türkiye'nin Avrupa da tek temsilcisi ve gururu C I M B O M !!!!!! Saygilar BJK'lı olarak "imza mı atsam?" Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 BJK'lı olarak "imza mı atsam?" al sana işte kutsal ittifak ben bu ittifak kelimesi ile oynardım ama neysee şimdi ayıp olur Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 al sana işte kutsal ittifak ben bu ittifak kelimesi ile oynardım ama neysee şimdi ayıp olur Vallahi ne derseniz deyin , kutsal ittifakmi dersiniz yoksa baska birseymi dersiniz. Ama önemli olan Fenerlilerin biraz öz elestiri yaparak neden kedilerini kendilerinden baskalarinin sevmemelri ve mesela konu CIM BOM oldugu zaman Fenerliler disindaki hemen hemen tüm diger takim taraftarlarinin sempati göstermeleri? Ehhh Fenerliler Fener cumhuriyeti ilana ederek kendilerini dev aynasinda görürlerse ve birde ayrimcilik yaparlarsa bu duruma sasmamalari gerekli derim. Sayilar Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 BJK'lı olarak "imza mı atsam?" Ne münasebet sn mavi, tabiiki atabilirsiniz, bizler dost ve kardes takimlariz, yani 17 tane super ligte kardes ve dost takim var. Onlar sahaya yaris icin savas icin cikmiyorlar. sahada iyi oynayan kazansin demi. Neden acaba sadece 17 takim dost ve kardes? 18. takim neden yalniz kaliyor, bunu cevabini 18. takim vermeli derim. Saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.