Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Bunlar evrimci solcu ya hakikatlen değil çamurlarlan ilgilenirler..İşleri budur , alışın sizde , Allah bazı kullarının girdikleri günahlardan dolayı kalplerini hakikate kapatır ! İŞTE SİZE HALİS ÖRNEKLER , İSPAT EDİN DİYORUZ YOK , OKUYUN DİYORUZ YOK , HAYAL ALEMİNDE YAŞIYOR BU ********* ARKASINDAKİ YIĞINLAR..Neyse Allah soracaktır bunların hesabını Bu forumu takip eden görüş ve düşünelerini yada karşı görüşlerini yazan bir çok kişi var... fakat dikkati çeken bir konu kendi görüşlerine ters düşen bir yorum olduğunda hemen bir yakıştırma ve sologanvari ifiralara sığınan kişlerde var... sayın kasım paşalı; siz paşa paşa kendi görüş ve yakaşımlarınızı ajitasyona dayalı bir yaklaşımla bu forumu takip edenlere iletmişsiniz... Buraya kadar yapmaya çalıştığınızda olumsuz bir şey yok... ancak karşı görüşler sizin gibi düşünmediklerini ifade ettiklerinde,onları çok yakından ve iyi tanıyormuşcasına yukarıdaki yakıştırmaları yapmanız bütün inanırlığınız ve güvenirliğnizi ortadan kaldırıyor... Unutmayın ki doğru görüşler yine sağlam ve doğru ifadelerle savunulabilir... siz Allaha inandığınızı ifade edip sonrada fikirlere değil kişliklere yönelik yalan yanlış ve iftira içeren yaklaşımlar göstermekle günaha girdiğinizin farkındamısınız...? Bunu dinsel anlamda değilde insani değerleri ele alarak ifade etmeye çalışırsak, siz fikirsel anlamda sıkıştığınızda karşınızdakilerin kişiliklerine yönelik,iftira ve çamur atmış olmuyormusunuz...? Alıntı
Φ Cengizhan212 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Berker18 ve diğer gülenci arkadaşlar. Özellikle berker18 aşağıda hiç cevap veremediğiniz konular var daha önce farklı başlıkta yazmıştım. Bakın bir kısmını buraya tekrar alıyorum. Devamı ve diğer konular için http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=16440 Öncelikle okulların hangi amaç ve kime hizmet için açıldığına dair Gülen efendi ne demiş bir bakalım. Nevval Sevindi'nin Sabah Kitaplari'ndan çikan, "Fethullah Gülen İle New York Sohbeti" nde isimli kitaptan bazi seçmeler: "Amerikalilar istemezlerse kimseye dünyanin degisik yerlerinden hiçbir is yaptirmazlar. simdi bazi gönüllü kuruluslar dünya ile entegrasyon adina gidip dünyanin degisik yerlerinde okullar açiyorlarsa, bu itibarla, mesela Amerika ile çatistiginiz sürece bu projelerin gerçeklestirilmesi mümkün olmaz." (s.8) "Amerika ile iyi geçinmezseniz isinizi bozarlar. Amerika'nin bize yarim arpa kadar sadece bizim menfaatimize destegi yoktur. Buna ragmen surada bulunmamiza izin veriyorsa, bu bizim için bir avantajsa, bu avantaji sagliyor demektir." (s.9) Yukarıdaki parağraflardan benim anladığım şu: 1- Özellikle Türk Cumhuriyetlerinde açılan okullar ABD'nin menfaatlerine hizmet etmektedir. Okullar bir şekilde Amerikanın çıkarları için bulunmakta, Amerika istediği için açılmış okullar Gülende açıkça ifade ediyor zaten. 2- Eğer birinci şık doğru değilse Gülen resmen YALAN söylüyor sahtekarlık yapıyor yada arkamda ABD var demeye getiriyor oda ayrı bir konu. 3- Bu kitap Hoca ve cemaate iftira ediyor. Böyle ise bu konuda hiç bir açıklama yapılmadığı gibi, ayrıca kitabın okunması için neden propaganda reklam vs yapıldı. SİLAH - UYUŞTURUCU - KARAPARA - CİNAYET = GÜLEN VE CEMAATİ Bunu okuyan Gülenci arkadaşlarımız tabiki yüksek perdeden itiraz edecek iftira attığımızı söyleyecek Gülen ve saz ekibinin Türk ve İslam için hizmet ettiğini savunacaklardır, bakalım öylemi imiş... Birkaç ay önce yapılan bir etkinlik... New York’un Türk okulu Brooklyn Amity School tarafından yapılan ‘Kudüs’te Gökyüzü: Yıldızlar, Haçlar ve Hilaller’ konulu illüstrasyonlar, New York Times’da haber oldu. Gazetenin sanat eki, etkinliği “Üç İnanç, Tek Ders” başlıklı haberiyle duyurdu. Etkinlik, Yahudi okulu Hannah Senesh Community Day, Hırsitiyan mektebi Holy Name of Jesus ve Türk okulu Brooklyn Amity School tarafından ortaklaşa yapıldı... Yazar Mark Podwall’ın ‘Kudüs’te Gökyüzü: Yıldızlar, Haçlar ve Hilaller’ adlı kitabından esinlenildi. Etkinlik projesi, Yahudi hakları koruyucusu Anti-Defamation League (ADL) tarafından desteklendi. Eserler büyük beğeni kazandı” ( Bkz. AA, 20.12.2005; www.samanyoluhaber -http://www.samanyoluhaber/>.com/index.p...id=19941&sec=19]http://www.samanyoluhaber/>.com/index.p...9941&sec=19[/url] ) Tekrar ediyorum " Etkinlik projesi, Yahudi hakları koruyucusu Anti-Defamation League (ADL) tarafından desteklendi. " **** Zaman’dan bir başka haber “3 gündür Türkiye’de bulunan Yahudi Liderler Heyeti, Başbakan Yılmaz, Orgeneral Çevik Bir, TBMM Başkanı Çetin ve Dışişleri Bakanı Cem’den sonra Fethullah Gülen ile görüştü... Görüşmede; Gülen’in, ABD’nin en etkili Yahudi Lobisi olan ADL’nin (Anti–Defamation League) teklifiyle hazırladığı “hoşgörü ve diyalogla ilgili kitap” da gündeme geldi. Gülen, İngilizce olarak hazırlanan kitap üzerindeki çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Kitap, ADL tarafından basılarak dünyanın dört bir yanında dağıtılacak...” (Zaman, Selçuk Gültaşlı, Diyalog çabaları devam ediyor, 10 Mart 1998). Tekrar ediyorum.. "Gülen’in, ABD’nin en etkili Yahudi Lobisi olan ADL’nin (Anti–Defamation League) teklifiyle hazırladığı" Sizlerinde dikkatini çekmiştir sanırım, Anti-Defamation League (ADL) nedir? kimlerdir bunlar? Bu konuda gülen ve ekibince en güvenilir en sağlam en doğrucu kaynağa Zaman Gazetesine bakalım acaba ne imiş bu ADL “ABD’de Yahudi mafyası: ADL... İngiliz Farmasonluğu’nun Yahudi kolu olan B’nai Brith’in etkisi altındaki ADL (Anti-Defamation League) 1913 yılında kurulmuştur... ADL adeta, Amerikan mafyasının halkla ilişkiler bürosu gibidir... Kurdukları “Denizaşırı Yatırımcılar Servisi” adlı şirketle milletlerarası silah ve uyuşturucu kaçakçılığı, kirli parayı aklama gibi işleri yürütmektedir... İşgal altındaki Filistin topraklarında ve Kudüs’ün Hıristiyan ve Müslüman bölgesinde geniş arazilerin kanunsuz alım-satımının ortaya çıkarıldığı emlak skandalı da yine işin içinde ADL’nin varlığını ortaya koyuyor... ADL, Amerika içinde FBI kanallı muhtelif operasyonlarla ilişkisini sürdürdü. FBI ise kongre tarafından suçlandığı zaman suçu daima ADL’nin üzerine attı... ADL, tam mesai ile çalışan gizli istihbarat memurlarının bir kısmını Amerikan Hükümeti Adalet Bakanlığı’na bağlı Özel soruşturmalar Ofisi’nde (OSI), bir kısmını da İsrail otoriteleriyle Tel Aviv’de çalıştırmaktadır... İsrail Devleti kurulduğundan beri ADL, İsrail Gizli Servisi MOSSAD ile hususi ilişkilerini daima sürdürmüş, İsrail mafyasıyla da yakın bağlantılar kurmuştur... ADL-Sharon grubu ihtilaflı bölgelerde satın aldıkları evlerde militan Yahudiler’i yetiştirdiler...” (Zaman, Yunus Altınöz, 20 Kasım 1992, s. 2) Silah - Uyuşturucu - KaraPara - Cinayet = Nur cemaati..!!!? Böyle özellikleri olan ADL ile Gülen'in ve cemaatin, uzlaştığı konu nedir? Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Allah yolunda gidenleri kafir olarak gösteriyolarya hayret:) çok deil en fazla 80 sene yaşarsınız tabi her anda olabilir işte ozman gerçeği görürsünüz:D Biz nedesek yalan sözümü bikaç Ayetle bitiriyorum:''biz onların kalblerini mühirlemişsizdirde gerçeği göremezler. ''çünki ben onların kafir olarak ölmesini istiyorum'' O zaman bu dünyada imtihana ne gerek var.Zaten nihayi karar verilmiştir demektir. Bari Allah kelamını bu kişileri aklama adına kullanmayın.Hem ayıp ve hemde büyük günah. Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Berker18 ve diğer gülenci arkadaşlar. Özellikle berker18 aşağıda hiç cevap veremediğiniz konular var daha önce farklı başlıkta yazmıştım. Bakın bir kısmını buraya tekrar alıyorum. Devamı ve diğer konular için http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=16440 . . . ADL, tam mesai ile çalışan gizli istihbarat memurlarının bir kısmını Amerikan Hükümeti Adalet Bakanlığı’na bağlı Özel soruşturmalar Ofisi’nde (OSI), bir kısmını da İsrail otoriteleriyle Tel Aviv’de çalıştırmaktadır... İsrail Devleti kurulduğundan beri ADL, İsrail Gizli Servisi MOSSAD ile hususi ilişkilerini daima sürdürmüş, İsrail mafyasıyla da yakın bağlantılar kurmuştur... ADL-Sharon grubu ihtilaflı bölgelerde satın aldıkları evlerde militan Yahudiler’i yetiştirdiler...” (Zaman, Yunus Altınöz, 20 Kasım 1992, s. 2) Silah - Uyuşturucu - KaraPara - Cinayet = Nur cemaati..!!!? Böyle özellikleri olan ADL ile Gülen'in ve cemaatin, uzlaştığı konu nedir? sen kimsin bana gülenci diyorsun be!!! ben senden daha Atatürkçüyüm... o röportaj dediğin tam 1 ayda tamamlandı biliyormusun!!???!! adam öldü ölecek konuşamaz hale geldi hala iftiralar savunuyorsunuz... ABD OKULLARIYMIŞŞŞŞ....PEEEAAAHHHH... BEN DE O OKULDAN MEZUNUM TÜRKMENİSTANDAN!! BANA NİYE ABD DÜŞMANLIĞI BESLETTİLER O OKULDA ÖYLEYSE???? gidin başkalarına iftira atın....... SORDUĞUM SORULARA DA CEVAP VERİN SIKIYSA O zaman bu dünyada imtihana ne gerek var.Zaten nihayi karar verilmiştir demektir. Bari Allah kelamını bu kişileri aklama adına kullanmayın.Hem ayıp ve hemde büyük günah. günahı tarif edene bakın.....iftiranın kelime anlamını öğrenmeden vebalini öğrenmeden GÜNAHLAR HAKKINDA YORUMLAR YAPIYORLAR... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 günahı tarif edene bakın.....iftiranın kelime anlamını öğrenmeden vebalini öğrenmeden GÜNAHLAR HAKKINDA YORUMLAR YAPIYORLAR... senin benim üzerimde galebe çalmanın hiçbir anlamı olmadığı gibi bu çetrefilli ruh halinide sorgulama görevini sana iade etmek durumundayım. Bir yanda gülenin yılmaz savunucusu,bir yandan Atatürk hayranı bir mütedeyyin için fazlaca abartılı olmuş... Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 senin benim üzerimde galebe çalmanın hiçbir anlamı olmadığı gibi bu çetrefilli ruh halinide sorgulama görevini sana iade etmek durumundayım. Bir yanda gülenin yılmaz savunucusu,bir yandan Atatürk hayranı bir mütedeyyin için fazlaca abartılı olmuş... sana 40 kere söyledim ama anlamadın ben napıyım.... burda sanada kanıtsız söylemler yapılsa %100 kanıt gelene kadar ben seni savunurum.. ama sen bunu göremeyecek kadar körleşmişisin napalım... iftiralar savurmak hoşunuza geliyorsa elden ne gelir....... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 sana 40 kere söyledim ama anlamadın ben napıyım.... burda sanada kanıtsız söylemler yapılsa %100 kanıt gelene kadar ben seni savunurum.. ama sen bunu göremeyecek kadar körleşmişisin napalım... iftiralar savurmak hoşunuza geliyorsa elden ne gelir....... Nerede iftira.Sana mahkeme tutanaklarını gönderdim.Yinede inanmam diyorsun. İddianameleri alınan kararları gönderdmi.Yine inanmam diyorsun.. e kardeşim boşuna uğraştırma bizi..zaten cemaate yeterince şov yaptın...Şimdi bekle bir,onlar seni görürler nasılolsa.... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Berker18 ve diğer gülenci arkadaşlar. Özellikle berker18 aşağıda hiç cevap veremediğiniz konular var daha önce farklı başlıkta yazmıştım. Bakın bir kısmını buraya tekrar alıyorum. Devamı ve diğer konular için http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=16440 . . . (Zaman, Yunus Altınöz, 20 Kasım 1992, s. 2) Silah - Uyuşturucu - KaraPara - Cinayet = Nur cemaati..!!!? Böyle özellikleri olan ADL ile Gülen'in ve cemaatin, uzlaştığı konu nedir? sevgili Cengizhan arkadasim,yazdiklarin cok ilginc ve bircok gercege isik tutacak kadarda önemli,sen bunlari yaziyorsun ya,böyle yüzlerce binlerce belge ve delil getirsen birilerinin görüslerini degistiremezsin,onlar Nuh deyip peygamber demiyenlerdendendir yani beyinlerinin yikanmis oldugunu farkedemiyecek kadar kendilerini sartlamislardir.Onlar kendilerince Islami savunuyorlar halbuki Islami yanlis bir kutupta savunduklarindan bihaberler. saygilarla Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Nerede iftira.Sana mahkeme tutanaklarını gönderdim.Yinede inanmam diyorsun. İddianameleri alınan kararları gönderdmi.Yine inanmam diyorsun.. e kardeşim boşuna uğraştırma bizi..zaten cemaate yeterince şov yaptın...Şimdi bekle bir,onlar seni görürler nasılolsa.... kendi ağzınla kendi klavyenle kendini ele veriyorsun.. İDDDİANAME DİYORSUN!!! YANİ SADECE İDDİA.. beyni ******** gözü *** bir insana ne yapabilirizki.. en yakın zamanda iftira atmamayı öğrenmeniz dileğiyle... sevgili Cengizhan arkadasim,yazdiklarin cok ilginc ve bircok gercege isik tutacak kadarda önemli,sen bunlari yaziyorsun ya,böyle yüzlerce binlerce belge ve delil getirsen birilerinin görüslerini degistiremezsin,onlar Nuh deyip peygamber demiyenlerdendendir yani beyinlerinin yikanmis oldugunu farkedemiyecek kadar kendilerini sartlamislardir.Onlar kendilerince Islami savunuyorlar halbuki Islami yanlis bir kutupta savunduklarindan bihaberler. saygilarla kim İslamı savunuyor?? İslamı niye savunalım ki.. biz kanıtsız iftirayı savunuyoruz... cengizhanın bütün yazdıkları da sadece iddia... YA T.C. BİLE FETHULLAHI TUTUKLAYAMADI, SİZ Mİ ONUN HAKKINDA AHKAM KESECEKSİNİZ??!!!? RESMİ KAYITLARI DEVLET BİLE BULAMADI SİZ Mİ BULDUNUZ!!??!! AYRICA SORULARIMA DA CEVAP BEKLİYORUM ÇOK BİLMİŞLER.... BUYRUN 10 KERE YAZDIĞIM SORULARI 11. KEZ YAZIYORUM... AMA SİZ YİNE ARADAN SIYRILMAYA ÇALIŞCAKSINIZ... 1-Türkçe konuşma yarışmalarının en ufak bir benzerini başka kim yapabildi??? 2-madem o okullar kötüydü,niye o okullar meb e devredilmiyor??? 3-madem o kadar kötüydü bu adam,neden başbkn yard.dan ankara b. başkanına kadar herkes niye " türkiyenin milyarlarca dolar harcayarak yapamıyacağı yatırımı reklamı hoca efendi yaptı " dediler?????? 4- niye türkçe konuşma yarışmasından sonra herkes" bu eğitim ordusunu yola çıkartan büyüğümüze Allah uzun ömürler versin" dedi??????? 5-fethullah madem o kadar yobaz biri,niye Türk okullarına kız-erkek karışık okuyor??? 6-niye senegalden özbekistana kadar her okulda bütün öğrenciler canı yürekten İSTİKLAL MARŞIMIZI okuyor??? 7-fethullah madem o kadar Türkçülük düşmanı bir adamdı, niye en büyük okul yatırımlarını TÜRKİSTANA yaptı?? 8-fethullah madem o kadar ABD AJANI, niye bütün okullardan her okulun her yıl en çalışkan 10 öğrencisi (Kİ BU DA BİNLERİ AŞIYOR) istanbul izmir gibi Türkiyenin en güzide şehirlerine getiriliyor ve NEDEN BÜTÜN BU ÖĞRENCİLER TÜRKİYE AŞIĞI YAPILIYOR (örneğin ben) 9-niye örneğin kayseride en dindar adamlardan biri olarak gösterilen Kadir Has,her yıl fethullaha 10 trilyon gönderiyor??? 10-o kadar trilyonları geçen bağışlara rağmen neden bu paraların hepsi abilerde veya okullarda İslamiyeti yaymak adına feda ediliyor??? 11-niçin o kadar paragöz ilan ettiğiniz fethullahın üzerine bir kuruş bile kayıtlı değil?? 12-Şu foruma fethullah ismini hiç duymamış bir kişi geldiğinde, ona fethullah hakkında bilgi vermek isteyen bir kişinin resmi kayıt getirmesi gerekmezmi??? Sizin kişisel görüşlerinize mi inanacak o kişi??? Yoksa son 1 ay içinde sadece japonyada 40 japon askerini Müslüman yapan ve bunun gibi çalışmalarını nerdeyse tüm ülkelerde sürdüren insanın iyi biri olduğuna mı kanaat getirecek??? Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kendi ağzınla kendi klavyenle kendini ele veriyorsun.. İDDDİANAME DİYORSUN!!! YANİ SADECE İDDİA.. beyni ******** gözü *** bir insana ne yapabilirizki.. en yakın zamanda iftira atmamayı öğrenmeniz dileğiyle... kim İslamı savunuyor?? YA T.C. BİLE FETHULLAHI TUTUKLAYAMADI, SİZ Mİ ONUN HAKKINDA AHKAM KESECEKSİNİZ??!!!? RESMİ KAYITLARI DEVLET BİLE BULAMADI SİZ Mİ BULDUNUZ!!??!! AYRICA SORULARIMA DA CEVAP BEKLİYORUM ÇOK BİLMİŞLER.... BUYRUN 10 KERE YAZDIĞIM SORULARI 11. KEZ YAZIYORUM... AMA SİZ YİNE ARADAN SIYRILMAYA ÇALIŞCAKSINIZ... 1-Türkçe konuşma yarışmalarının en ufak bir benzerini başka kim yapabildi??? ( Bu ne şimdi türkçe konuşma yarışması gibi bir basitlik neyin göstergesi oluyor.Bu neyi kanıtlıyor. bence Türkiyedeki örgütlenmenin bir halkası ) 2-madem o okullar kötüydü,niye o okullar meb e devredilmiyor??? ( o okullar meb e nasıl devredilecek Türkmenistandaki Eğitim bakanına,arkadaş bu ülkedeki fethullah okullarını bana devret mi diyecek ) 3-madem o kadar kötüydü bu adam,neden başbkn yard.dan ankara b. başkanına kadar herkes niye " türkiyenin milyarlarca dolar harcayarak yapamıyacağı yatırımı reklamı hoca efendi yaptı " dediler?????? ( Valla o yardımcılar başkanlar kimler bilmiyorum.Ama vardır bir çıkarları elbet. Valla tüm dünyaya reklam olduğumuz kesin.Senin nasıl baktığına bağlı.. ) 4- niye türkçe konuşma yarışmasından sonra herkes" bu eğitim ordusunu yola çıkartan büyüğümüze Allah uzun ömürler versin" dedi??????? ( Sizde diyorsunuz zaten.Allah uzun ömürler versin.Ama vatan toprağında ) 5-fethullah madem o kadar yobaz biri,niye Türk okullarına kız-erkek karışık okuyor??? ( Oralarda kanunlar böyle bir ayrımcılığı kabul etmiyorda ondan.Kuran kursumu bu.Okul okul. Bu söylediklerini insanlar yiyecek ) 6-niye senegalden özbekistana kadar her okulda bütün öğrenciler canı yürekten İSTİKLAL MARŞIMIZI okuyor??? ( Canı gönülden okuduklarını bilemem ama. Buda birşeyleri anlatmak için yeterli değil. ) 7-fethullah madem o kadar Türkçülük düşmanı bir adamdı, niye en büyük okul yatırımlarını TÜRKİSTANA yaptı?? ( Oraların başına sor. Geleceğin genç beyinlerine ABD sevgisi aşılanıyor.ABD nin bu sarsılmaz sevgisi buradan geliyorda ondan.) 8-fethullah madem o kadar ABD AJANI, niye bütün okullardan her okulun her yıl en çalışkan 10 öğrencisi (Kİ BU DA BİNLERİ AŞIYOR) istanbul izmir gibi Türkiyenin en güzide şehirlerine getiriliyor ve NEDEN BÜTÜN BU ÖĞRENCİLER TÜRKİYE AŞIĞI YAPILIYOR (örneğin ben) ( Zaten senin tersini yapsalardı ABD lilere şu soruyu sorardık. Allah muhabbetinizi artırsın..Allah ayırmasın ) 9-niye örneğin kayseride en dindar adamlardan biri olarak gösterilen Kadir Has,her yıl fethullaha 10 trilyon gönderiyor??? ( öylemiymiş... haberimiz yoktu. Siz diyorsanız öyledir. ) 10-o kadar trilyonları geçen bağışlara rağmen neden bu paraların hepsi abilerde veya okullarda İslamiyeti yaymak adına feda ediliyor??? ( abiler kim buda ilginç ) 11-niçin o kadar paragöz ilan ettiğiniz fethullahın üzerine bir kuruş bile kayıtlı değil?? ( paragözlülüğü elbette onu kullananların tasarrufu.Hangi memleket evladı ABD de sefahat içinde yaşıyor. parayı naapsın. ) 12-Şu foruma fethullah ismini hiç duymamış bir kişi geldiğinde, ona fethullah hakkında bilgi vermek isteyen bir kişinin resmi kayıt getirmesi gerekmezmi??? Sizin kişisel görüşlerinize mi inanacak o kişi??? Yoksa son 1 ay içinde sadece japonyada 40 japon askerini Müslüman yapan ve bunun gibi çalışmalarını nerdeyse tüm ülkelerde sürdüren insanın iyi biri olduğuna mı kanaat getirecek??? Şu forumda fethullah ismini duymayan çıkmaz herhalde. Şimdi gelelim encama.Günlerdir bunlara cevap verin diye yaygara kopartıp durdun.Bu arada bizim yazdıklarımız kaynamasın diye geç bu çanak soruları dedik durduk. Şimdi benim sorduklarım yada yazdıklarımmı daha gerçekçi.Yoksa berkerin sorduğu bu safiyane sorularmı? Cevap ver berker sana soruyorum nerede belge. Yukarıda yazdıklarının % 100 bir kanıtı varmı? Varsa bile ne değişir. Sen seni bildikten sonra gerisi yukarıdakiler gibi hikayeden ibarettir.... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 kendi ağzınla kendi klavyenle kendini ele veriyorsun.. İDDDİANAME DİYORSUN!!! . . . 12-Şu foruma fethullah ismini hiç duymamış bir kişi geldiğinde, ona fethullah hakkında bilgi vermek isteyen bir kişinin resmi kayıt getirmesi gerekmezmi??? Sizin kişisel görüşlerinize mi inanacak o kişi??? Yoksa son 1 ay içinde sadece japonyada 40 japon askerini Müslüman yapan ve bunun gibi çalışmalarını nerdeyse tüm ülkelerde sürdüren insanın iyi biri olduğuna mı kanaat getirecek??? Leyla Zana,Orhan Pamuk,Elif Safak nasil sucsuz bulundularsa Fetulah Gülende ayni yöntemle sucsuz bulundu.bunu sizlerde cok iyi biliyorsunuzda kabul etmek isinize uymaz,amaciniza ters düser. Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Şimdi gelelim encama.Günlerdir bunlara cevap verin diye yaygara kopartıp durdun.Bu arada bizim yazdıklarımız kaynamasın diye geç bu çanak soruları dedik durduk. Şimdi benim sorduklarım yada yazdıklarımmı daha gerçekçi.Yoksa berkerin sorduğu bu safiyane sorularmı? Cevap ver berker sana soruyorum nerede belge. Yukarıda yazdıklarının % 100 bir kanıtı varmı? Varsa bile ne değişir. Sen seni bildikten sonra gerisi yukarıdakiler gibi hikayeden ibarettir.... 1-Türkçe konuşma yarışmasına basitlik demişsin....sen kendinin ne kadar ******* bir insan olduğunu kendin gösterdin..öyle bir yarışma sen de yap ondan sonra millete ******...oturduğun yerden klavyenle ahkam kesersen böyle olursun... 2-Türkmenistan kardeş ülkedir..eğer o okullarda ABD yandaşlığı öğretilio olsaydı, Türkmenistan direk olaya el koyar,okuullar gayet rahat bir şekilde mebe devredilirdi...ben de o okulda okudum marcuss!!!!ben niye abd düşmanıyım ozaman söylesene!! 3-başbakan yardımcısıyla anakra belediye başkanını billmiyosan ne ahkam kesiyosun..o adamlar bile fethullahı övdü diyorum..sen onları tanımıyorum diyosun..ne alaka??? 4-fethullaha Allah uzun ömür versin ddiyen ben değilim marcus..ankara beld.başk. ama sen herzamanki gibi iftiraar savurr.... 5-kendi ağzınızla kendinizi ele verdiniz gene... 6-senegalde İstiklal marşımızı okuyorlar diyorum banane diyosun...vatan sevgini öğrenmiş olduk.. 7-abd sevgisi aşılanıomuş.... 100 kere söyledim ama anlamadınız..ben de Türkmenim ve o okulda okudum diyorum,ama sanki kendileri o okulun müdürüymüş gibi konuşuyorusunuzzz 8-sen de kabul ettin,fethullahın en çalışkan öğrencileri Türkiyeye getirdiklerini Türkiye aşığı yapıldıklarını ve abd düşmanı olduklarını....kendi klavyenle kendini ele verdin gene... 9-kadir has ı biraz araştır gör..ozaman fethullaha attığınız iftiralar azalır biraz belki.... 10-o kadar trilyonları geçen bağışlara rağmen neden bu paraların hepsi abilerde veya okullarda İslamiyeti yaymak adına feda ediliyor???bu soruma abiler kim diye cevap vermek anca sana yakışırdı zaten..doğru dürüst cevap gelmez sizlerden 11-sefahat içinde yaşamak....güzel bir iftira daha...adam öldü ölecek hasta yatalak diyoruz...anlamadılar yaw 12-şu foruma fethullah ismini duymamış bir kiiş gelse dedim..foruma gelip fethulllahı öğrenmemiş olan biri demedim...sorumu doğru anla ve öyle cevap ver... eeeyyy marcus...sen ve senin gibiler bu hizmeti durduramaz...s ************* ************* müslümanlığı yaymak uğruna japonyadan libyaya senegalden uruguaya giden insanlara hiç bir şey yapamadınız yapamayacaksınız!!! anca ooturduğunuz yeden ahkam kesin sizz.... millete iftirlar savurun... ama öyle kolay kabul etmeyiz biz iftiraları... Leyla Zana,Orhan Pamuk,Elif Safak nasil sucsuz bulundularsa Fetulah Gülende ayni yöntemle sucsuz bulundu.bunu sizlerde cok iyi biliyorsunuzda kabul etmek isinize uymaz,amaciniza ters düser. niçin sevilmeyen insanların beraatiyle fethullahı bir tuttunuz... sevilen insanların beraatiyle bir tutmadınız.. işinize gelmez siizin gibilerin Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 . . . ama öyle kolay kabul etmeyiz biz iftiraları... niçin sevilmeyen insanların beraatiyle fethullahı bir tuttunuz... sevilen insanların beraatiyle bir tutmadınız.. işinize gelmez siizin gibilerin Ben hangi yöntemle sucsuz bulunduklarinin yorumunu getirdim,cünkü sen öyle yazmis ve suclu olsaydi beraat etmezdin demistin bende buna yorum getirdim. saygilarla Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 anca ooturduğunuz yeden ahkam kesin sizz.... bazı kişilerden sürekli duymaya başladım bu cümleyi ve merak ettim kendileri acaba nerden ahkam kesiyorlar.... şunuda söylemeden geçemeyeceğim o kadar canı yürekten savundukları f.gülen'in yapmaya çalıştığı işlerin bu kadar zararsız bu kadar fedakarca ve bu kadar ulvi olduğunu düşündürecek kadar yakından tanıyorlarmı..çünki gösterilmek istenenle gerçekler çok farklı olabiliyor. Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bazı kişilerden sürekli duymaya başladım bu cümleyi ve merak ettim kendileri acaba nerden ahkam kesiyorlar.... şunuda söylemeden geçemeyeceğim o kadar canı yürekten savundukları f.gülen'in yapmaya çalıştığı işlerin bu kadar zararsız bu kadar fedakarca ve bu kadar ulvi olduğunu düşündürecek kadar yakından tanıyorlarmı..çünki gösterilmek istenenle gerçekler çok farklı olabiliyor. bakın sevgili frozen... siz bizim kimin hakkında oturup iddialar kaleme aldığımızı veya binlerce kanıtsız resmi olmayan belgelerle birilerini karaladığımızı gördünüz??? emin olun yarın sizin adınıza bir iddia geldiğinde o iddia %100 kanıtla belgeleninceye kadar sizi savunuruz.. ve bu düşüncenin sonuna kadar arkasındayız... bizim için frozen,fethullah,şu bu o YANİ İSİMLER ÖNEMLİ DEĞİL.. belgeler önemli.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bakın sevgili frozen... siz bizim kimin hakkında oturup iddialar kaleme aldığımızı veya binlerce kanıtsız resmi olmayan belgelerle birilerini karaladığımızı gördünüz??? emin olun yarın sizin adınıza bir iddia geldiğinde o iddia %100 kanıtla belgeleninceye kadar sizi savunuruz.. ve bu düşüncenin sonuna kadar arkasındayız... bizim için frozen,fethullah,şu bu o YANİ İSİMLER ÖNEMLİ DEĞİL.. belgeler önemli.. Fetullah Gülenle ilgili bütün kirli camasirlari ortaya belgeleyen Rahmetli Necip Hablemitoglunun*haince bir suikaste kurban gitti aynen Ugur Mumcu ve daha niceleri gibi,dinci kesimin hedef gösteerdigi aydinlar*Köstebek adli kitabini size tavsiye ederim sayin Berrker18.Oeserde Türkiyede hanggi dolaplarin cevrildigini hangi masum görevlilerin fetullah yandaslarinin iftiralari ile görevlerinden alindigi tek tek yazilidir,ama cok iyi biliyorumki sizler o belgelerede inanmiyacaksiniz cünkü sartlandirilmissiniz. saygilarla Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Fetullah Gülenle ilgili bütün kirli camasirlari ortaya belgeleyen Rahmetli Necip Hablemitoglunun*haince bir suikaste kurban gitti aynen Ugur Mumcu ve daha niceleri gibi,dinci kesimin hedef gösteerdigi aydinlar*Köstebek adli kitabini size tavsiye ederim sayin Berrker18.Oeserde Türkiyede hanggi dolaplarin cevrildigini hangi masum görevlilerin fetullah yandaslarinin iftiralari ile görevlerinden alindigi tek tek yazilidir,ama cok iyi biliyorumki sizler o belgelerede inanmiyacaksiniz cünkü sartlandirilmissiniz. saygilarla sayın politika o kitabı okuyacağım.. bu foruma kayıt olduğum ilk günden beri adamakıllı kaynak ilk defa siz sundunuz.. ben bunu istiyordum ilk günden beri ne varki çoğu kişi laf cambazlığı yapıyor.. ben fethullaha temiz biri demedim zaten.. onlarca suçu olabilir.. ben sadece kanıtsız iddia olmasın dedim.. o kitabı da okuyacağım saygılar Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 sayın politika o kitabı okuyacağım.. bu foruma kayıt olduğum ilk günden beri adamakıllı kaynak ilk defa siz sundunuz.. ben bunu istiyordum ilk günden beri ne varki çoğu kişi laf cambazlığı yapıyor.. ben fethullaha temiz biri demedim zaten.. onlarca suçu olabilir.. ben sadece kanıtsız iddia olmasın dedim.. o kitabı da okuyacağım saygılar Demekki bir yerlerde anlasabiliyoruz,tebrikler sayin Berker 18 ve hayirli Ramazanlar.. saygilarla Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Demekki bir yerlerde anlasabiliyoruz,tebrikler sayin Berker 18 ve hayirli Ramazanlar.. saygilarla ortak biryerlerde buluşabilmek gerçekten hoş sizede hayırlı ramazanlar Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Türkçe konuşma yarışmasına basitlik demişsin....sen kendinin ne kadar ******* bir insan olduğunu kendin gösterdin..öyle bir yarışma sen de yap ondan sonra millete ******...oturduğun yerden klavyenle ahkam kesersen böyle olursun... şu foruma fethullah ismini duymamış bir kiiş gelse dedim..foruma gelip fethulllahı öğrenmemiş olan biri demedim...sorumu doğru anla ve öyle cevap ver... eeeyyy marcus...sen ve senin gibiler bu hizmeti durduramaz...s ************* ************* müslümanlığı yaymak uğruna japonyadan libyaya senegalden uruguaya giden insanlara hiç bir şey yapamadınız yapamayacaksınız!!! anca ooturduğunuz yeden ahkam kesin sizz.... millete iftirlar savurun... ama öyle kolay kabul etmeyiz biz iftiraları... niçin sevilmeyen insanların beraatiyle fethullahı bir tuttunuz... sevilen insanların beraatiyle bir tutmadınız.. işinize gelmez siizin gibilerin Birşey itiraf edeyim seni gerçekten merak ettim. Cismani yapını ve bakışlarındaki derinliği görmeyi çok isterdim. Yıldızlı yerlerde ne vardı malesef göremiyeceğim. Ancak bu eyyyy diye başlayan galeyan kültüründen hatırı sayılır bir ders aldığımızı unutma.Türkmenistan dan gelip buralarada fethullah sömürüsü yapma. Bu seni yüceltmez çünkü. Kolpadan ABD düşmanı olmuşsun kime ne? Ben sana bir ders yazdım.İlahi komedya değil..... Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Birşey itiraf edeyim seni gerçekten merak ettim. Cismani yapını ve bakışlarındaki derinliği görmeyi çok isterdim. Yıldızlı yerlerde ne vardı malesef göremiyeceğim. Ancak bu eyyyy diye başlayan galeyan kültüründen hatırı sayılır bir ders aldığımızı unutma.Türkmenistan dan gelip buralarada fethullah sömürüsü yapma. Bu seni yüceltmez çünkü. Kolpadan ABD düşmanı olmuşsun kime ne? Ben sana bir ders yazdım.İlahi komedya değil..... ben seni hiç mrk etmedim,çünkü senin gibilerden çok gördüm.. ben sana 40 kere söyledim ama anlamadın..fethullahın onlarca hatassı olabilir..ama desteksiz iddialar atıyorsun Gülatay denen bir adamın 20 paragraflık kişisel görüşlerini yazdığın zamanı unutmadık ben kendimi yüceltme tenezzülünde bulunmam.. nasıl abd düşmanım olduğum seni hiç ilgilendirmez..ve ben abd düşmanı olduğumu sen O OKULLARDA HERKES ABD SEMPATİZANI YAPILIYOR dediğin için yazmıştım.. ben senden ders almam marcus ben sadece okurum politikanın verdiği kitap gibi... ben sadece okurum senin gibi ahkam kesmem Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 kim İslamı savunuyor?? İslamı niye savunalım ki.. biz kanıtsız iftirayı savunuyoruz... Bilinçaltın bir gün seni ele verecekti.Bunu biliyordum.Ama bu kadar apaçık olacağını bende beklemiyordum. Alıntı
Φ berker18 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Bilinçaltın bir gün seni ele verecekti.Bunu biliyordum.Ama bu kadar apaçık olacağını bende beklemiyordum. Alıntı
Φ abdllhgcck Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 arkadaşlar bu konunun neredeyse yarısını okudum tamamı biraz uzun sürecek bıraktım. ama gördüm ki bazıları takmış kafaya yanlış diye ve hiç dinlemeden öyle gidiyor. ve bu insanlar bide bilimsellikten falan bahsediyor. geçenlerde bir gazetede okuduğum haber beni çok üzmüştü. haber şöyle: afrikalılar kendi incilini yazdı... ya bu kadar komik bişey var mı? insan kendisi kitap yazıp ona inanıyorsa din olarak onu kabul ediyorsa bu işte bi yanlışlık vardır. sizce bunu neden yapıyorlar?? çünkü mevcut inandıkları incilleri doğru bulmuyorlar. ve islam da onlra bakılmaya araştırılmaya değmeyecek bir din olarak anlatılmış. peki allah ın her müslümana yüklediği bir vazife var. ve bu vazife bazen namazdan bile önemli hale gelebilen bir vazifedir. bilen varmı??? allah ı ve islamı anlatmak. peki arkadaşlar soruyorum size bu vazifeyi yapan kim var bu cemaatten başka?? görüyoruz işte böyle cemaatlerin yokluğunda ortaya çıkanları. hizbullah lar... usame bin ladin ler...vb... peki sizce hizbullah lara karşı çıkan herkesin bu hareketi desteklemesi gerekmez mi? h bu arada beni de hemen bir çırpıda fethullahçı yapmayın da... çünkü öyle sizin sandığınız gibi fethullahçılıkla dışı bir çizgi ile ayrılmamıştır. ben mantığıma güveniyorum vve düşünüyorum. anlatılanlara bakıyorum ve gayet haklı görüyorum. öyle bol keseden bunlar amerikan yanlısı vay efendim yobaz demiyorum.lütfen çok düşünüp az konuşalım derim ben... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.