Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Ya sosyoloji hocası derste bir konu anlatıyodu adam doğuda faso ağalar war dedi bnde kafamı kydum yatıyodm birden aklıma geldi dedm hocm faso nedmk olum gtbaşımdan başa belamsn ders boyu uyudn bi laf söledk.kalk bakalım ayaa ddi durumu kurtarmak içinsoru sordu bna.dedm eğr sz cvplamazsnız bend cvplamm oda otur yerne senn yüzünden okuldn tayinimi isticem lanet olsun sana dedi.suç bend mi hm faso dio hm kızıo:) aynen mesaj bu...diyaloğa bak okuldaki.... delirmişler valla.... ama güldüm yani.....bu çocuk psiko sanırım... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 gençliğimizi yakanlara, sevdiğimizi elimizden alanlara, kolumuza jilet attıranlara...(................................................)isyanım allaha değil.. tüm allahsızlara...günahkar sokakların tövbekar delikanlısından alemin kral dostuna selamlar.. askerdeki arkadaşımdan bu mesaj.. gidince bende mi böle olcam Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 psiko bunlar yafff....hepsi aynı.... bu da ayrı bi deli...benimki ayrı bi deli... bu iki mesajın sahiplerii psiko olsalar gerek.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 psiko bunlar yafff....hepsi aynı.... bu da ayrı bi deli...benimki ayrı bi deli... bu iki mesajın sahiplerii psiko olsalar gerek.... deliyim ben deliyim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 hemen geliyorum karnım aç evde ne var? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 auwww auuwww auuuwww.. ne yaptın asuman auwww auuuww aawuuuw yap bi pansuman auww auuuw auuwww ne kadar ayıpp auuwwuauuwwauuww demiş sevgili arkadaşım şafak Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 off gece gece anlamadım konuyu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 ya bu saatte rahatsız ettiğim için özür dilerim...yarın seninle ilk ders konuşabilir miyiz...?(sen ve ben bi de nesli ) ?? ayy ne konuşucaklar yaa...çok merak ediyorum... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Sene bin dokuz yüz çift sıfır, deden bilmez ama baban bilir. Salı günü Cuma namazından çıktıktan sonra, atın üstünde yaya olarak gidiyoruz, çölde kar diz boyu, karşıda düşman askeri kılıcımı çektim iki el ateş ettim, adamı bacağından vurdum. Benim kolumu alçıya aldılar. Hastaneye son sürat gidiyoruz arabada damla benzin yok neyse o zamanlar elektrik yok mum ışığında televizyon izliyoruz..Böyle bir olay geçti de başımdan seninle paylaşmak istedim.... ( Çok tip arkadaşlarım var yau ) Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 üzüm üzüme baka baka kararır Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Damlaya damlaya göl olur Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 benimkine gelen en son mesaj indirimli arama listenizdeki 10 kişi ile 5 dakikası 1 kontüre konuşma kazandınız Alıntı
Φ denizz Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 hayatım yolda kaza olmuş moralim çok bozuldu lütfen yavaş kullan arabayı Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 ''tmm canım gelirim tabi ama bana da haber verin gideceğiniz zamn, kontörüm bitti Öptm cnm byy'' Bana gelen son mesj bu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Avea 500 den şimdi yazarım ama reklam olur Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 inan kıpırdıycak halim yokyatıcam ama karnım aç sende açsan bana gelde yemek yiyelim ben şimdi gelemem ok? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yavrum cuman mübarek olsun öptüm.... ..... canım annem yaa... derste okuduum mesajını....sonraki ders kimyaydı ve bu kadar iyi geçer bi ders... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 sanane yav telefonuma gelen son mesajdan.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 canım napıyon ya yarın sabah derse gidicenmi eğer gidersen benim yerimide imza atarmısın?öptüm görüşürüz...... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Tamam...YArin saat 6 da ben isden cikicam,6.30 gibi sinemanin onunde bulusuruz..Yemek yeme beraber yeriz.... Evet son mesaj buydu...Sanirim sali gunu icin.. Kimmiş bakiim bu mesajı atan? hııı? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Himm!!Hesap istiyor birde... Ozan abi mesajin sahibi,Gidebilirim dimi? Ben kiiiim, Sana hesap sormak kim... Özgürsün sen canım yaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.