Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ya sosyoloji hocası derste bir konu anlatıyodu adam doğuda faso ağalar war dedi bnde kafamı kydum yatıyodm birden aklıma geldi dedm hocm faso nedmk olum gtbaşımdan başa belamsn ders boyu uyudn bi laf söledk.kalk bakalım ayaa ddi durumu kurtarmak içinsoru sordu bna.dedm eğr sz cvplamazsnız bend cvplamm oda otur yerne senn yüzünden okuldn tayinimi isticem lanet olsun sana dedi.suç bend mi hm faso dio hm kızıo:)

aynen mesaj bu...diyaloğa bak okuldaki.... :huh: delirmişler valla.... :) ama güldüm yani.....bu çocuk psiko sanırım... :grin:

• Cevaplar 131
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

gençliğimizi yakanlara, sevdiğimizi elimizden alanlara, kolumuza jilet attıranlara...(................................................)isyanım allaha değil.. tüm allahsızlara...günahkar sokakların tövbekar delikanlısından alemin kral dostuna selamlar..

askerdeki arkadaşımdan bu mesaj.. :) gidince bende mi böle olcam :huh:

Gönderi tarihi:

Şafak amacın ne :blink:

:lol:

Gönderi tarihi:

Sene bin dokuz yüz çift sıfır, deden bilmez ama baban bilir. Salı günü Cuma namazından çıktıktan sonra, atın üstünde yaya olarak gidiyoruz, çölde kar diz boyu, karşıda düşman askeri kılıcımı çektim iki el ateş ettim, adamı bacağından vurdum. Benim kolumu alçıya aldılar. Hastaneye son sürat gidiyoruz arabada damla benzin yok neyse o zamanlar elektrik yok mum ışığında televizyon izliyoruz..Böyle bir olay geçti de başımdan seninle paylaşmak istedim....

( Çok tip arkadaşlarım var yau :grin::lol: )

Gönderi tarihi:

MAydonoz :unsure:

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

benimkine gelen en son mesaj indirimli arama listenizdeki 10 kişi ile 5 dakikası 1 kontüre konuşma kazandınız :P

Gönderi tarihi:

Avea 500 den şimdi yazarım ama reklam olur -_-

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.