Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Arkadaşlar selam ! Herkes cep telefonuna gelen son mesajı yazsın. Bu topiği başka bir forumda açmıştık. Eğlenceli oldu. Herkes samimiyetle katılırsa çok eğleniriz ! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 mrb ''hayatım otobüsteyim, çay demler misin aşkım'' Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 (Koç acil kontör yolla kızı arayacam, karizma bitik zaten acele bekliyom...) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bu akşam ben nerde yatacagım peki Yanıtı da yazıım bari : Ne biliim ben yerde yatarsın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arzum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ablacım burda gidio ole arasıra hatlar, Yuppii demek aldın sonunda Bu arada annem sigarayı bıraktı sende b.kunu çıkartmadan bırakırsın dimi? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 saat 20 de dedin 22 oldu ağaç oldum valla... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 İyi gibi görcez bakalım, kamille turuncu yaşıyomu acaba Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 günaydın canım,teşekkür ederim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Sayın abonemiz.. Ağustos ayı fatura tutarınız 35.300 YTl dir. Son ödeme tarihiniz 16.09.2006 dır.. Ödeme yaptıysanız bu uyarıyı dikkate almayınız.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 arayanı bil 1)0505......... 05/09-14:16 1arama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Değerli word ailesi üyemiz, wordpuanınızla bilmem nerde bilmeme ne alabilir, bilmemne taksitli kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Not: Siz istesenizde istemesenizde biz bu mesajları her gün telefonunuza yollayacağız. Çünkü biz laftan sözden anlamaz galamat larız. sevgiler word ailesi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yemeğimi yalnız yiyorum sen de gelsene balım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 2 gündür hiç msj gelmedi bana :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 nerdesin? msn'ye gelsene. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 BAKARSAN uZAKTAYIM DÜŞÜNÜRSEN aKLINDAYIM HİSSEDERSEN kALBİNDEYİM ÜŞÜYORSAN tENİNDEYİM ÖZLÜYORSAN yANINA GELEYİM SEVİYORSAN BİR ÖMÜR BOYU SENİNLEYİMMM..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cecile Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Orman Genel Müdürlüğünden yangınla ilgili uzuuuun bi mesaj Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Bitmes bu askerlik kuziş.. Napcam ben.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Arkadaşlar selam ! Herkes cep telefonuna gelen son mesajı yazsın. Bu topiği başka bir forumda açmıştık. Eğlenceli oldu. Herkes samimiyetle katılırsa çok eğleniriz ! K:A:R:A: GALATASARAYLIMISIN? gelen son msj: sinemadan önce bişiler yiyelim acıktım ben neyiyelim:->buldum tantuni:-Dsen ne yersin? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 K:A:R:A: GALATASARAYLIMISIN? gelen son msj: sinemadan önce bişiler yiyelim acıktım ben neyiyelim:->buldum tantuni:-Dsen ne yersin? ewücüm, BEŞİKTAŞLIYIM... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 arayanıbil mesajı en çokta o gelir zaten,kımseden msj geldiği yok..nerdeee eskı mesajlarrr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 CEPTEN HIZA DEVAM 5-10 EYLÜL ARASI YARIS YAZ 9595`E GÖNDER, YARIS ARABASI ZİL SESİNİ AL, ITALYADAKİ FERRARI GEZİSİ CEKİLİSİNE KATIL. BİLGİ İÇİN WWW................ merak ediyorumda bu mesajlara kanıpta cevap vereniniz varmı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Valla ne zaman birini arayacak olsam,kontör yüklemeniz gerekli diyor... Ben de anlamadım ki... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 cep telime gelen en son mesajı yazayimmiş başlığa bak olarrr yazarım yazıyımda öldürsünler beni Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 KAÇTA ÇIKACAN İŞTEN DEDENİN İLAÇLARI YAZILACAK DEDENE UĞRA SAĞLIK KARNESİNİ AL babam... ömür boyu komutanım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 yok bişi demedim haklısın arkadaşız bende msndeyim işte takılıyom yarın sabah ankaraya gitçem tekrar sen neler yapıyon bi kaç saat önce geldi ama sanırım artık arkadaş değiliz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.