Φ TGT ci KEMAL Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Alevi kardeşlerimizden bizlere gelen e-mail i burada yayınlamayı bir borç biliriz. ------------------ Türk Alevileri Birliği olarak ,tarafımızdan yürütülen; Aleviliğin, pkk sempatizanı ve kürdistancı kürtlerden temizlenmesi çalışmalarına ve cem evlerimizin bu bölücü teröristlerin cenaze gösterilerinden uzak tutulması çalışmalarına, ülke genelinde duyarlı Türk alevi yurttaşlarımızın verdikleri destekler için teşekkür ederiz.. Sözde”kürdistan” için kendilerine "tarih-dil-kültür" yaratmak isteyen ve bu noktada bir "Türk-Türkmen" inancı olan "Aleviliği” çok etkili siyasi politikalarla ve dış destekli planlarla elimizden almaya çalışan, süregelen zaman içerisinde bir “ihanet” toplumu haline gelmiş “terörist” kürtlere karşı mücadelemiz sürecektir… Çok kısa vadede,yetkili birimlerin verilerine göre, olması kuvvetle muhtemel, ve üzerinde çok ciddi durulması lazım gelen bir tehlikeyle karşı karşıyayız .Bu tehlike ,bu gün nüfusunun büyük çoğunluğu Türk olan ülkemizin , kısa vadede uygulanan bilinçli politikalarla, kürt nüfusunun “ülkenin en fazla nüfusu” kimliği almasıyla karşı karşıya kalacağı tehlikedir..Bu gün bölünmez,bölünemez,bölüştürülemez denilen vatanımızın , o gün bölünmesine engel olunamayıcaktır.. Bu anlamda , “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözünü kendisine referans kabul eden her vatandaşımızın ,milli değerlerimize sahip çıkmasını istiyoruz.. Türk Alevileri Birliği olarak, ülke genelinde başlattığımız bu mücadeleye tüm “Alevi sivil toplum oluşumlarını”da aynı bilinçle ,katılıma çağrıyoruz… TÜRK ALEVİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI Ali ARSLAN ---------------------------------------- Bizde,alevi vatandaşlarımızın bu haklı isyanlarına katılıyoruz ve destekliyoruz. Saygılarımızla... Alıntı
Misafir hakanbaranyildirim Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Alevi kardeşlerimizden bizlere gelen e-mail i burada yayınlamayı bir borç biliriz. ------------------ Türk Alevileri Birliği olarak ,tarafımızdan yürütülen; Aleviliğin, pkk sempatizanı ve kürdistancı kürtlerden temizlenmesi çalışmalarına ve cem evlerimizin bu bölücü teröristlerin cenaze gösterilerinden uzak tutulması çalışmalarına, ülke genelinde duyarlı Türk alevi yurttaşlarımızın verdikleri destekler için teşekkür ederiz.. Sözde”kürdistan” için kendilerine "tarih-dil-kültür" yaratmak isteyen ve bu noktada bir "Türk-Türkmen" inancı olan "Aleviliği” çok etkili siyasi politikalarla ve dış destekli planlarla elimizden almaya çalışan, süregelen zaman içerisinde bir “ihanet” toplumu haline gelmiş “terörist” kürtlere karşı mücadelemiz sürecektir… Çok kısa vadede,yetkili birimlerin verilerine göre, olması kuvvetle muhtemel, ve üzerinde çok ciddi durulması lazım gelen bir tehlikeyle karşı karşıyayız .Bu tehlike ,bu gün nüfusunun büyük çoğunluğu Türk olan ülkemizin , kısa vadede uygulanan bilinçli politikalarla, kürt nüfusunun “ülkenin en fazla nüfusu” kimliği almasıyla karşı karşıya kalacağı tehlikedir..Bu gün bölünmez,bölünemez,bölüştürülemez denilen vatanımızın , o gün bölünmesine engel olunamayıcaktır.. Bu anlamda , “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözünü kendisine referans kabul eden her vatandaşımızın ,milli değerlerimize sahip çıkmasını istiyoruz.. Türk Alevileri Birliği olarak, ülke genelinde başlattığımız bu mücadeleye tüm “Alevi sivil toplum oluşumlarını”da aynı bilinçle ,katılıma çağrıyoruz… TÜRK ALEVİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI Ali ARSLAN Ayıb olmasın ben de katılıyorum...Kahrolsun KÜRTLER... kahrolsun KÜRTLERİ savunanlar... Kahrolsun bu ülkede MOZAİK var diyenler... YAŞASIN FAŞİZM... Hitler'in bile kemikleri sızlamıştır... Bir de BAŞBUĞ'un... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Evet kahrolalım bizler kahredin bizi ben size diyorum yakın bizi de dinlemiyorsunuz. Kürtlerden bahsederken terörist kürtler yazıyorsunuz. Siz ve hasta beyinleriniz. Terörist kürtler ne demek ya ben şimdi terörist miyim allah allah işiniz yokmu başka, ne bilim yoksa bulaşık yıkayın , olmadı çamaşır yıkayın evde eşlerinize , annelerinize yardım edin daha fazla sevap işlemiş olursunuz. terörist kürtler diyip bütün kürtleri potansiyel terörist yaptınız yuhh artık kınıyorum sizi Kolay Gelsin Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 kahrolsun demekle kahrolunmuyor. siz kendinizi kahrediyorsunuz farkında değilsiniz. bağıra bağıra nefes kalmadı sizde. devlet bahçeli de sizi kabul etmiyor. mikser olarak tarihe geçeceksiniz. Alıntı
Φ sosyalist Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2005 İNSANLARIN BEYNİ HÜR OLSAYDI BU SORUNLAR YAŞANIRMIYDI? TABİKİ HAYIR.. PEKİ NEDEN? ÇÜNKÜ İNSANLAR İDEOLOJİK KUŞATMA ALTINDADIR.. DÜŞÜNMEKTEN ÇOK KAVGA ETMEYE YÖNELMİŞTİR ALEVİ SUNNİ (SÖZDE) SORUNUDA BUNLARDAN BİRİDİR.. ALEVİLER TARİH İÇİNDE HAKSIZLIK GÖRMÜŞ OLABİLİR ANCAK.. BUNLAR UNUTULAMAZ ŞEYLER DEĞİLDİR. PEKİ BUNLAR NEDEN HATIRLANIYOR? BİR TEK SEBEBİ VARDIR ODA BU ÜLKEDEKİ İNSANLARIN EMPERYALİST OYUNLARIN İÇİNDE OLDUĞUNU FARKETMEMESİDİR.. BU TÜR ÇATIŞMALARI YARATMAK İSTİYORLAR ÇÜNKÜ O ZAMAN ÜLKE İÇİNDE DAHA KOLAY OYUN OYNAYABİLECEKLER.. SÖZÜN KISASI ALEVİ VE SUNNİLER KARDEŞTİR DAHASI BÜTÜN DÜNYA HALKLARI KARDEŞTİR.. Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 ''Ayıb olmasın ben de katılıyorum... Kahrolsun KÜRTLER... kahrolsun KÜRTLERİ savunanlar... Kahrolsun bu ülkede MOZAİK var diyenler... YAŞASIN FAŞİZM... Hitler'in bile kemikleri sızlamıştır... Bir de BAŞBUĞ'un...'' BU CÜMLELERİ KURABİLEN YARATIKLAR VARKEN NE İNSANLAR KARDEŞ OLABİLİR NEDE BU DÜNYADA BARIŞ BU KADAR BASİT!!! GERÇEKTEN ÇOK YAZIK Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 bü ülkede terör yaratan kisiler kürt oldugu için bütün kürtler adina genelleme yapiliyor. tipki her kapalinin tarikatçi oldugu üzerinde yogunlasan görüsler gibi. her etnik kökenin görüsleri ayni olacak diye bir kaide yok. bazi kürtler kendi soylarindan gelenlerin yok olmasini bile istiyor. ben de kendi soyumdan olan türklerden çogunun yok olmasini istiyorum. genelleme yapmak gerçekten çok ayip... pkk'lilar disinda kalan diger vatandaslara yapilan suçlamalarin çogunun sebebi, pkk'lilarin geceleri sehirlere inip evlerin kapisini vurup ekmek ve su istediginde seve seve yardim edenler yüzündendir. bunu bizzat yasayan kisiler biliyorum. herkes bir degildir arkadaslar. pkk'yi besleyen, onlarin ülkeyi isgal etmesi için yardim eden, türkiyeyi bölmeye çalisan kürtlere olsun lafiniz. bes parmagin besi bir degildir.. daha fazla kalp kirmayin lütfen. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.