Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Metin Kahraman hangimsin sen benim , hangi rengine boyasam ki seni gözlerimin ? çingeneler keder topluyor biliyorum, ağlıyorum... çingeneler yağmur bekliyor biliyorum, ağlıyorum... gök soyundu mevsimlerden deniz oldu , poyrazla ıslak ıslak yosun koktu . ey uzak ihtimallerle dokunduğum ; giyinirken bütün cevapsız yüzleri , neden yoktun , neden yoktun ? Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2005 AGIRE JIYAN (ZER MİRCAN ) Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 QUEEN- killer Queen Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 GÖKHAN ÖZEN-HERŞEYDE BİRAZ SEN VARSIN. Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Aynalı Kemer Sabah yeli ılgıt ılgıt eserken seher vakti bir güzele vuruldum Al dudakta inci dişi bu dünyada yok bir eşi Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Mor menekşe nergiz dizmiş boynuna Kuşluk vakti aldı beni koynuna Cıvıldaşır dudu kuşu sanki bülbülün ötüşü Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Akşam oldu gün kavuştu sessizce Dedi güzel ayrılık vardı bize Uzakta bir baykuş öttü gül bahçemde diken bitti Seher vakti bir güzele vuruldum Aynalı kemer ince bele bu can kurban tatlı dile Seher vakti bir güzele vuruldum Barış manço Burdaki güzel ben oluyorum Alıntı
Φ gunahkarr Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 sundown gün batımı ya da gü battı gibi bi anlamı var heralde halo yu dinliyorum synergy, don t like to live today ben sevdim bu şarkıları Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 İLHAN İREM__ANLASANA Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Kargo... seninle basim dertte.... burdaki sen ben oluyorum .. .. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Bulutuzluk özlemi - Sözlerimi geri alamam.. Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 İKİ YABANCI Yazdan kalma bir günden Ya da "Çölde Çay " filminden Bir sahne var aklımda, oyuncular sanki biziz Mutsuzuz, ikimiz; Kimi aşklar hiç bitmezmiş Bizimkisi bitenlerden Sevmeye yeteneksiz İki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız Hani o güneşin batışı Bizi tanrıya inandırışı Su an o akşam aklımda Ama çok zaman önceydi, yaralarımız ağır değildi Yine de bağışladım ben hepsini Hem seni, hem de kendimi O kadar yoktun ki Yazdan kalma bir günden, ya da "Çölde Çay " filminden Benim de sahneler aklımda, seninkilerden farklı ama N'olur kendini kandırma Yoktur üstüne senin, güzeli çirkin yapmakta Suçuysa dünyaya atmakta Neyin bildin ki değerini Benimkini bileceksin? Bunu da tabii mahvedeceksin Düet:Şebnem Ferah & Teoman Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 FUNDA ARAR-SEVDA YANIĞI Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 ZARA --"KIZIM DİYOR GÖZÜM DİYOR AĞLAMA SUS GUZUM DİYOR" Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Nurettin Rençber / ay düşünce ay düşünce denize seni hatırlarım ince ince yağan yağmur, iskeleye yanaşan vapur haydarpaşa garı seni hatırlarım ay düşünce denize kalbim çarpar, telaşlı bir kuş olur, siyahlar içinde bir kadın ve yakasında ipiri kırmızı bir gül seni hatırlarım ay düşünce denize söylenmemiş sessiz bir şarkıydım, tozup giden bir ilk kar solgun begonya kalkmak üzere bir tren seni hatırlarım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Mor kuşaklı karlı dağlar ararsa beni Uçurumlar kayalıklar sorarsa beni Yarim yıldızlara bakıp anarsa beni Deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli Leyli leyli leyli yar Yardan ayrı benim gönlüm Her gün sonbahar Kuşlar uçup yaylalarda ararsa beni Ay ışığı gecelerden sorarsa beni Anam çıkıp yollarıma bakarsa benim Deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli Leyli leyli leyli yar Yardan ayrı benim gönlüm Her gün sonbahar Cevdet Bağca Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 tual- hüzün....... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Sezen Aksu / Aşktan Ne Haber Aç kalbini ben geldim Sıkı sıkı tut bırakma Zar zor yıktım duvarlarımı Kıymetini bil uzatma Bak yaldızlarımı döktüm Açtım kapılarımı gir içeri Gör parklarımı bahçelerimi Anla ben büyük harflerden ürktüm Ben anlamam toptan tüfekten Ben anlamam taştan yürekten Anlamam Akıntıya kürekten Bunları boşver ne haber aşktan Gözlerinin arkasını Sözlerinin alt yazısını Kalp diline çevirdim çoktan Okudum öztürkçe acısını Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 ÖYLE BİR YERDEYİM Kİ / AHMET KAYA Öyle bir yerdeyim ki Ne karanfil ne kurbağa Öyle bir yerdeyim ki Bir yanım mavi yosun calkalanır sularda Bir yanım mavi yosun calkalanır sularda Dostum dostum güzel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe Öyle bir yerdeyim ki Bir yanım çığlık çığlığa Öyle bir yerdeyim ki Anam gider allah allah kızım düşmüş sokağa Anam gider allah allah dölüm düşmüş sokağa Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Şen Olasın Ürgüp (Cemal'ım) Şen olasın Ürgüp dumanın gitmez Kıratın acemi konağı tutmaz Oğlun da çok küçük yerini tumaz Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Ürgüp'ten de çıktığını görmüşlür Kıratının sekisinden bilmişler Seni öldürmeye karar vermişler Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Cemal'ın giydiği ketenden yilek Al kana boyanmış don ile göynek Sana nasip oldu ecelsiz ölmek Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Ürgüp'ten de çıktın kırat kişnedi Üzengiler ayağını boşladı Yağlı kurşun iliğine işledi Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Karlık ile başkadın pınar arası Çok mu imiş Cemal'ımın yarası Ağlayıp geliyor garip anası Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Cemal'ın giydiği kadife şalvar Dükkânın kilidi cebinde parlar Oğlun da çok küçük beşikte ağlar Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Kıratın üstünde bir uzun yayla Ne desem ağlasam kaderim böyle Gidersen Ürgüp'e sen selâm söyle Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Kıratım başımda oturmuş ağlar Cemal'a dayanmaz şu karlı dağlar Üzüm vermez oldu Karlık'ta bağlar Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Giden Cemal gelir mi de yerine İçerimde yaram indi derine Cemal düşta kahpelerin şerine Cemal'ım Cemal'ım algın Cemal'ım Al kanlar içinde kaldın Cemal'ım Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 KENDİMİ DİNLİYORUM AMA BİRAZSONRA;TRACY CHAPMAN DİNLEYECEM,SONADA;KARDEŞ TÜRKÜLER.............. Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Deli Kızın Türküsü Yağmur yağar akasyalar ıslanır Ben yağmura deli buluta deli Bir büyük oyun bu yaşamak dediğin Beni ya sevmeli ya öldürmeli Yitirmeli ne varsa Başlamalı yeniden Bu anlamsız bu yağmur İşlemez karanlıkta Garipliğine yan Yan yürek yan Gitti giden Gitti giden Sana büyük caddelerin birinde rastlasam Elimi uzatsam tutsam götürsem Gözlerine baksam gözlerine Konuşmasak ah anlasan Elimi uzatsam tutsam götürsem Gözlerine baksam gözlerine Konuşmasak ah anlasan Elimi uzatsam tutamasam Olanca sevgimi yalnızlığımı Düşünsem hayır hayır düşünmesem Senin hiç haberin olmasa Sezen aksu Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Sezen Aksu Ben Annemi isterim Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Bende Babamı istiyorum hemde çok Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 sezen aksu---->>>GeRi DöN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.