Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 hiç bişey dinleyemiyorum, hoparlörlerim bozulmuş... .... ilkay akkaya--->><lele Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Niran ÜNSAL__ Haktan mükemmel şarkı yaaa Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Zülfü Livaneli Gün olur alır başımı giderim Denizden yeni çıkmış Ağların kokusunda Şu ada senin bu ada benim Yelkovan kuşlarının peşisıra Gün olur başıma kadar güneş Gün olur başıma kadar mavi Gün olur deli gibi............... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 İstersen kapat kapıları Açma bir daha hiç İstersen al beni içeri Tut ölene kadar Ben çoktan hazırım Bana layık gördüklerine Gel dediğin an Bir daha dönüp de bakmam geriye Yanmışım Sönmüşüm Ben - Sezen Aksu Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Zülfü LİVANELİ Okulda defterime Sırama ağaçlara Yazarım adını Okunmuş yapraklara Bembeyaz sayfalara Yazarım adını Yaldızlı imgelere Toplara tüfeklere Kralların tacına En güzel gecelere Günün ak ekmeğine Yazarım adını Tarlalara ve ufka Kuşların kanadına Gölgede değirmene yazarım Uyanmış patikaya Serilip giden yola Hınca hınç meydanlara adını Ey özgürlük! Kapımın eşiğine Kabıma kacağıma İçimdeki aleve Camların oyununa Uyanık dudaklara Yazarım adını Yıkılmış evlerime Sönmüş fenerlerime Derdimin duvarına Arzu duymaz yokluğa Çırçıplak yalnızlığa Yazarım adını Geri gelen sağlığa Geçen her tehlikeye Yazarım ben adını, yazarım Bir sözün coşkusuyla Dönüyorum hayata Senin için doğmuşum haykırmaya Ey özgürlük! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2005 Unut Beni Bana hüzün yapma bu gece gelemem Bu gece bu kent benden tenha çekemem Dumanlarım boğuyor ruhumun odalarını Uyumak istiyorum bırak soruları İçmişim uçan kuşlarım ölü düşlerim sarhoş Gözlerim düşüncelerimden efkarlı Avut beni büyüt beni yalanlarla uyut beni Sakinleştir kurut beni gayrı yok say Unut beni Yüreğim geniş yollarım dar Bana biraz yalan söyle bu gece ihtiyacım var feridun düzağaç.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 NURETTİN RENÇBER-AY DÜŞÜNCE Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2005 Kardelen Ne senden fazlayım Ne senden az Aynı macerada ayrı biraz Gözle biçim biçim Kalple anlar içim Ayrı gayrı olmaz Sen yoksan ben hiçim Aç kardelen aç Dağın olayım, suyun olayım Göğün olayım aç Her çiçeğin kar altından Güneşe giden masalında Yaşamak yeniden tazelenir Yeniden anlamlanır Işığa uzanırken kardelen Kış rüyasından Ümidin mucizesiyle Sevince uyanır Söz - Müzik : Sezen Aksu Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 yurtsevenkardeşler-halayı Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 cıwan haco / hey dilbere Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 vallah şu anda iş arkadaşımın benimle dalga geçmesini dinliyorum ve kızıyorum.. Allah yardımcım olsun şinmdi üzerine atlayacam Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 new age tarzı dinliyorum iyi geliyor. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Aşık Mahsuni Şerif_Dağlar (uzun hava) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 tarkan-asla ne şarkıydı yaaaa Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 jim morrison - love street.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 hacettepe--->>>>ölürüm hasretinle..... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 hacettepe--->>>>ölürüm hasretinle..... o grubu ben de severim. dur ben de bir dinleyeyim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 maraştan bir habar geldi-meyrik...........oyy oyy ne türkü yaa.... efkar bastı... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Grup yorum - ÖmRüM Harika bende Grup Yorum Asker Kaçaklarını dinliyorum (: Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Ellerini Çekip Benden Ellerini çekip benden Yarim bu gün gider oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı gezen Yürek değil beden oldu Yandı yürek kebab oldu Gül bahçemde hazan oldu Ben ki senden ayrılmazdım Bu ayrılık neden oldu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.