Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 edith piaf ---milord ben gittikçe yaşlanıyorum galiba time to cry ı dinliyodum bende ... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 edith piaf dinledikten sonra marlene dietrich-lili marleen dinlemeden olmaz ama Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 her kafam bozulduğunda,kafamı dahada bozan; bu sabahların bir anlamı olmalı...VEGA son ses ama.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Santana Işıkları yak. Hakan taşıyan Hesabım bitmedi daha seninle. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Ennio The mexican theme Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 7 22 açamadık daha bir şey. klavyenin sesi yankılanıyo yeterince.. kafamda çalıyo bir şeyler.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 şuanda dorian'dan gel gör beni dinliyorum. ben yürürüm yana yana aşk boyadı beni kana..... ne akila ne divane gel gör beni aşk neyledi... gel gör beni beni aşk neyledi... dertlerimi dar eyledi... Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Akın kız milleti Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 bulutsuzluk özlemi sözlerimi geri alamamki Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 fikret kızılok gönül Alıntı
Φ adams1986 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 normalde dinlemem ama ,bu gün uygun galiba Son Mektup bırakmaz yakamı hiç bir aşk sonunda ne oldu bize bak ayrılmak için çok erken yarım kalacak sevdalar ayrılmak için çok erken can dayanır mı buna derken başımı koyduğum kucak nerde salıp kurtul beni derde bedenden koptum bir pare elinde taş olacak bak yanındayken ben bi çare yaşanmaz olmuş sevdalar saatler durmuş gözümde zaman yara çok derinde ellerim buz gibi oldu bak ateş teninde nafile hasretlik çekilmiyor bu soğuk gecelerde sensiz hiç yaşamadım ki bu ***** boş şehirde ah bir bilsen sevdiğim bu sana son mektubum ister at ister oku ben yine sana mecburum ah bir bilsen sevdiğim bu sana son mektubum ister at ister oku Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 bir zamanlar firtinalar estirirdim eskisi gibi degilim simdi degistim kumarim yoktur kavga etmem her gece barlara gitmem ne bileyim ben ah ne bileyim ben bir kus kanatlanir su gonlumden cirpinir cirpinir da ucamaz gene bir davet cikarsa senden donerim bilirsin asigim asiklar kacamaz -x2- insan olmak yetmez yetmiyor zaten superman superman olmak bazen nasil da yeniden asik oldum ben bu sevda bambaska avare eden ne bileyim ben bir kus kanatlanir su gonlumden cirpinir cirpinir da ucamaz gene bir davet cikarsa senden donerim bilirsin asigim asiklar kacamaz -x2- simdi benim adim n'olur n'olmaz bu isler artik bana inan ki koymaz birinde az muhabbet birinde naz sende ne var bende biraz ne bileyim ben ah ne bileyim ben insan olmak yetmez yetmiyor zaten superman superman olmak bazen nasil da yeniden asik oldum ben bu sevda bambaska avare eden ne bileyim ben bir zamanlar firtinalar estirirdim eskisi gibi degilim simdi degistim kumarim yoktur kavga etmem her gece barlara gitmem ne bileyim ben ah ne bileyim ben (mazhar alanson/herşey çok güzel olacak sound track) Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 bahçada yeşil çınar boyun boyuma uyar** ben seni gizli sevdim* bilmedim alem duyar bahçalarda gül vari var git ellerin yari sen bana yar olmazsın gözüme gülme bari Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 gurup hepsi olmaz böyle şey Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 save the last dance for me... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 düşsokağı /// ölümler Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ölümler çıplak gelir diye bi şarkı vardı.. mesaj şuydu nolur bunalıma gir nolur bunalıma gir... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 bir kıyıdan baktım dünyaya ellerimde tuz, avcumda sedef bir mavilik, bir açıklık özgürlük hasreti yüreğime vuruyor nerede, nerede insanlar? dünyayı güzellik kurtaracak bir insan sevmekle başlayacak herşey o üzüntü birden gelir yağmurlu havalarda yeniden kurarım dünyayı ben kederlerle kimseler aşık değil mi bu şehirde dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey hava, martılar, ışıklı şehir sarhoş ediyor beni yosun kokusu hilesiz kucaklamak istiyorum dünyayı, şehri ve seni dünyayı güzellik kurtaracak bir insan sevmekle başlayacak herşey ..." Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Grup Yorum.... "KUCAKLAŞMA" Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Grup Yorum-Sevda Türküsü Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Rolling Stones-Angie Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 you should let me love you... mario Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.