Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 karnımdan gelen uğultuları... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ebru Yaşar_Bana Birşeyler Söyle Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Volkan KONAK__nesine yar nesine ölürüm yar sesine, bi daha vursaydı nefesin nefesime..... Volkan konağın son kaseti mükemmel arkadaşlar alın bence.... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 kulağımdaki çınlama sesini Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ellerin buz Yüzün soğuk Sesin boğuk Rengin kaçmış Karmı yağdı sokaklara Üşüdünmü ah üsküdar Sen de mi sahipsiz yorgun Boynu bükük kaldın söyle Ben kaçarım kuralsızca Sen yanarsın ah üsküdar Üsküdar üsküdar üsküdar yanıyor Üsküdar yanıyor Üsküdar yanıyor ben aranıyorum Meydanlarda gümbür gümbür Kalvgalar döner gülüm Olmuşum üç beş puştun katili Radyolar beni söyler Gazetelerde adım var Parkamın derdinde üç beş **** Öldür öldür öldür öldür hergün senin derdindeyim Yüreğinden sök at beni hergün seni düşünmekteyim Ne olur bir sabahta silahsız süngüsüz uyansak Uzansak yağmurlara baharları ıslatsak Takılmasa peşimize adımlar Sıradan insanlar olsak Tastaki su Gökteki kuş Paylayan mermi Gülen kız Hepsi yalanmış Yalan üsküdar Yar hayal meyal aklımda Yollar uzun Gelmez diyorlar Ciğerlerim paramparca Vakit tamam Tamam üsküdar Üsküdar üsküdar üsküdar yanıyor Üsküdar yanıyor Üsküdar yanıyor ben aranıyorum Meydanlarda gümbür gümbür Kalvgalar döner gülüm Olmuşum üç beş puştun katili Radyolar beni söyler Gazetelerde adım var Parkamın derdinde üç beş **** Öldür öldür öldür öldür hergün senin derdindeyim Yüreğinden sök at beni hergün seni düşünmektey,im Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 uzundur bu yollar giderim gözüm kara sanma ki dönmem sana beni bekle seni ben alam olaki vurulmuşum senden beterim yalnız vurulmuşum dağ başına nöbetteyim sevdalı yaralıdır can'ı yüreğim hasretinle erir giderim seni nasıl unutsun bedenim gözüm dalar gariplenirim vurulmuşum besbelli dolanmışım yar beline bir türkü tutturmuşum ağlamaklı hasrete... Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yan çizdim osman özturunç 18 yaş çağlarımdır Sokaklarda bu ilk kalvgam Girdim delice dövüştüm Kimseye bir şey sormadan İki can bir beden olduk Bulmuştum o gün sevdamı Beynimi tırmalıyordu Okuduğum o son kitap Yan çizdim,yan çizdim,Jandarmaya hürriyete Çok sevdiğim bir millete yan çizdim Yan çizdim,yan çizdim,başım döndü,vurdum öldü Sebep oldum adalete,yan çizdim Uzun tren raylarında Yanıyordu son bir ışık Alıp götürdüler seni Çarem çok uzaklarda 18 yaş ilk cigaram Ağlıyordum,gülüyordun Kurtuluş var var diyordu Okuduğum o son kitap Yan çizdim yan çizdim Hem anama hem babama Karıma,kızgardaşıma yan çizdim Başım döndü,vurdum öldü Sebep oldu adalete yan çizdim Gidiyorum Sizin olsun öz yurdum Ben kudurdum Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 çemberimde gül oyaaaa gülmedim doya doyaaaaaa Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 sana sarı laleler aldım çiçek pazarından mazhar alanson Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 gönül bağım,aşk çiçeğim,uğur böceğim _oğuz yılmaz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 eminem- Hailie's song Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gece çöker günler solar Gözlerime yaşlar dolar Hatıralar bende ağlar Neredesin AYYÜZLÜM.... Karakollar mı kruldu Kelepçeler mi vuruldu Bak bugünde akşam oldu Nerdesin AYYÜZLÜM.... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 ilkay akkaya__hadi git Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 osman özturunç NASIL ANLATAYIM SANA NASIL ANLATAYIM SANA SEVDİĞİM ANLAT DİYORSUN TOPARLAYIP YAKA PAÇA TOPARLAYIP YAKA PAÇA GÖTÜRDÜLER BİLİYORSUN BURDA ÇAYLAR SOĞUK SOĞUK SATILIR MALTALARDA KESİK VOLTA ATILIR GÖZLERİNDEN ÇİVİLENMİŞ CESETLER GÜN AŞIRI GÖZLERİME TAKILIR EVET ÇİRKİN ADAMLAR GENÇLİĞİMİ ÇALDINIZ UYKUMU SORGULAYIP DÜŞLERİMİ ASTINIZ KARANLIK DUVARLARI ÜZERİME ÖRDÜNÜZ PİSKOPAT GECELERE RUHUMU DÖVDÜRDÜNÜZ ÇİMENTO GÜLÜ OLDUM YAŞAYAN ÖLÜ OLDUM EVET BEN DELİ OLDUM BENİ SİZ DELİRTTİNİZ Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 bugece sonn biraz sonra bu kapıdan son kez çıkıp yine kendimi vuracağım yollara kimbilir kaç kez daha ıslanak yüzüm elimi tut düşman olma ne olur parça parça olmasın içimiz mutlu ol iyi bak kendine ne olur gözün arkada kalmasın uzun uzun seneler var önünde gün gelir sevgilim acıya alışırsın alışırsın alışırsınnn Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Asla Vazgeçemem Ah, gözlerin Gözlerin beni benden alan Sislerin ardından, buğulu bakan Ah, sözlerin Sözlerin beni benden çalan Bir nehir misali, kalbime akan Asla, asla vazgeçemem, senden asla Olamam ben sensiz Yapamam sevgisiz Asla, asla vazgeçemem, senden asla Olamam ben sensiz Yapamam kimsesiz Ah, saçların Saçların alev alev yakan Rüzgarla savrulup bin ışık saçan Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 BİR ÜLKÜCÜ SEVDİM YILLAR ÖNCESİYDİ, PUSLU BİR EYLÜL SABAHI KAMPÜS KANTİNİNDE TANIŞMIŞTIK ONUNLA DAHA DÜN GİBİ GÖZLERİ KÖMÜR KARASI, SÖZLERİ GÖNÜL YARASIYDI VURULMUŞTUM KOÇ GİBİ DELİKANLI DERLER YA İŞTE TAM ÖYLEYDİ ÖZÜ SÖZÜ BİR, MERTTİ, SERTTİ, ERKEKTİ AŞIK OLMUŞTUM, PLATONİKTE OLSA O BENİM AŞKIMDI, SEVİYORDUM GÖZGÖZE GELİNCE BOĞAZIMA BİR ŞEYLER DÜĞÜMLENİR, KEKELER KONUŞAMAZDIM, AĞZIM KURURDU, TİTRERDİM O İSE ÖYLECE BAKAR SUSARDI AYNI OKULDAYDIK BENİMLE İLGİLENDİĞİNİ HİSSEDERDİM, KONUŞMAZDI YANYANA GELİRSEK LAFI BEN AÇAR BEKLERDİM O HAVADAN SUDAN KONUŞUR ARAYA LAF KARIŞTIRIR ÇEKER GİDERDİ BAZEN GÜNLERCE GÖZÜKMEZDİ, ÖZLERDİM BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEMESİ İÇİN HER NUMARAYI YAPARDIM, YEMEZDİ ÇAY İÇELİM DERDİM, GELMEZDİ TELEFONUMU VERİRDİM, ARAMAZDI KİTABINI, NOTLARINI ALIRDIM, VERENE KADAR İSTEMEZDİ ELİNE DOKUNURDUM, ÇAKTIRMADAN ÇEKERDİ YALNIZCA KANTİNDE YAKALARDIM ONU, GİDER OTURURDUM YANINA ÇAY ALMA BAHANESİYLE KALKAR DÖNÜNCE TAM KARŞIMA OTURURDU GÖZ GÖZE GELİRDİK HİSSEDERDİM BENİ SEVDİĞİNİ GÖZLERİ SÖYLERDİ, O SÖYLEMEZDİ SİNİRLENDİĞİNİ BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞARAK ÇAYINI YARIM BIRAKIR, SİGARASINI SÖNDÜRÜR, KALKAR GİDERDİ, ÇILDIRIRDIM, ‘İKİBİN’ İÇERDİ O HEP GİTTİ BEN HEP BEKLEDİM BÖYLE GEÇTİ TAM ÜÇ SENE OKUL BİTMEK ÜZEREYDİ VE BENİM DOĞUM GÜNÜMDÜ ONU DA ÇAĞIRMIŞTIM HER ZAMANKİ GİBİ GELMEZ DİYORDUM AMA İLK DEFA GELDİ SEVİNÇTEN UÇUYORDUM KAPIDA ONU GÖRÜNCE HER ŞEYİ GÖZE ALDIM ELALEMİN İÇİNDE BOYNUNA SARILIP BAĞIRA ÇAĞIRA SENİ SEVİYORUM LAN DEDİM SENİ SEVİYORUM RAHATLAMIŞTIM ARKADAŞLAR APTALLAŞTILAR, BEN UTANÇTAN KIPKIRMIZI O, ELİNDEKİ BİR TEK KIRMIZI GÜLÜ UZATTI BANA LANET OLSUN DEDİ, LANET OLSUN, BENDE SENİ SEVİYORUM GÖZGÖZEYDİK, AĞLIYORDU, ACI BİR GÜLÜMSEME VARDI YÜZÜNDE İÇERİ BİLE GİRMEDİ KAPIDAN DÖNDÜ GİTTİ İÇİMDE FIRTINALAR KOPTU O GİDİNCE, YÜREĞİM ACIYORDU SEVİYORDUM, SEVİLİYORDUM, AĞLIYORDUM GİTMİŞTİ, AYLAR SONRA GAZETEDE GÖRDÜM RESMİNİ OKULUNU BİTİRMİŞ, ÖĞRETMEN OLMUŞTU GÜPE GÜNDÜZ YOL ORTASINDA, ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE VURMUŞLAR ONU... ‘ÜLKÜCÜ’YMÜŞ... Grup ÖTÜKEN Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Neslihan - Hiç Sevmedim Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüreğim yanmadı hiç bu kadar Çok yalnızım seninle bir seninle bir yarım bir yarım Yok söylemeden olmaz ben sana aşığım Ben sana aşığım Eğer elindeyse ne olur çal kapımı Eğer yüreğindeysem ne olur sil göz yaşını Sen bilmezsin alırım haberini Yollara küsmüşsün hissettin mi gittiğimi Aaa.. Hissettin mi gittiğimi Buralar cehennem oldu inan bana Yanınıp kavrulsamda Seninle güzel ankara Güneşimiz bu aşk yakar yüreğimizi Dert olmuş gözlerimize Göremeğiz hiç bir şeyi Eğer elindeyse ne olur çal kapımı Eğer yüreğindeysem ne olur sil göz yaşını… Benim kara haberim senindir eğer leylan ölmüş Derseler gelme sakın istanbula Bulamazsın ki beni buralarda Bir bulut olup git ankaraya Yağ istediğin kadar toprağıma Ben bizim bahçede olacağım Tam siyah kordonlu saatin yanında O zaman bensiz dünyaya istediğin kadar bağırabilirsin Sensiz bu dünya’yı sevmiyorum Sevmiyorum sevmiyorum diye Ama şimdi nolursun gel Leylan hayatta ve istanbulda Nefes almak ta zor gelecekmiydi bir gün bana Tek hayalim Hissettiğim şu son nefeslerimi seninle alıp vermek Hissettiğim şu son nefeslerimi seninle alıp vermek Nefeslerimi seninle alıp vermek Aaaa ben sana AŞIĞIM… Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 yandaki inşaatta kereste kesiyorlar onun sesini dinliyım ve deli oluyom Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 bob marley -stir it up "little darling" sonrada buffalo soldier heheh şimdi ben bütün bob marley şarkılarını yazarmışımm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Sarı Laleler..Ama kendi sesimden.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Nico hoşgeldin.. Erkin Koray _ Seni Her Gördüğümde Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Sezen Ablam'dan Farkındayım Ne yapsan olmuyor gözüm Terk etmiyor bizi hüzün Bir macera yaşamak dediğin Küçük zamanlar harmanı Sevildiğin, üzüldüğün Hatırlamaktan ibaret Hatıralar nihayet Tesellisi çok zor sözün Ne gemiler yaktım Ne gemiler yaktım O kadar yandı ki canım Sonunda karşıdan baktım Ne göreyim kendime yıldızlardan daha uzaktım Bu kızı yeniden büyütmeliyim Kor ateşlerde yürütmeliyim Değirmenlerde öğütmeliyim Farkındayım Farkındayım Kazanmalı, kaybetmeliyim Aşk uğruna harp etmeliyim Kendini seçemiyorsun Bırakıp kaçamıyorsun Yazmadığın bir hikayede Uzun ya da kısa vadede Az biraz keşfediyorsun Öteki olabilmeyi Yerine koyabilmeyi Geride durabilmeyi öğreniyorsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.