Φ peri_kızı Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Ümit Sayın Gül Beyaz gül Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 alpay-eylülde gel..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 mustafa sandal__jest oldu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Özgün _ Şeytan çalıör Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Yavuz Bingöl - Yarim Söz Yanıma gel yar Sözümü duy yar Ben seni sevdim Halimi bil yar Sen yüreğimdeki küskün çiçek Açmalısın bahar geldi diye Açmalısın çünkü ben Sazımın teli özümün dili Ben seni sevdim Canımsın hey yar Sen dilimdeki en güzel türkü Bende yaşarsın benimle yaşarsın Ben seni sevdim halimi bil yar Gönlüme gir yar Sen olmadan uçar mıyım Kanadım olsa bile Sen olmadan açar mıyım Baharlar gelse bile sen olmadan Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 seyfettin çelik----eziz dostum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Emre Altuğ - Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor Alıntı
Φ siyahinci Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 seksendört - ölürüm hasretinleeeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gülşen _ Ya Tutarsaa Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 ugur arslan --- aziz yarim... Aziz diyar El aziz Madenin gülü kokmuyor sensiz Hala haritanın sağ köşesindeyiz Her defasında sensiz her defasında sana dertliyiz Aziz yarim sanki ben hala 25 sen hala 18 Değişen hiçbir şey yok bak bizde Telvelerin kabardığı diplerde Eşrefin oturduğu mahalledeyiz Öyle bir özlemişiz ki seni Artık dönsen de olur dönmesen de Biz her daim yine sana sitemli yine sana hasret gideriz Aziz yar sen bir sabah bu şehri başıma yıkıp gittin Dağları deviriverdin üstüme hiç çekinmedin Ben bu şehirde bir daha da sabah görmedim Günaydınlar olmadı günler aymadı sensiz Karalar çekildi gözümün ferine Son soluğumun dibine çöktüm öylece Gidişin gibi durdum şuracıkta Her gün şu köşe başında kaç yıllar saydım Hiç yaşamadım sensiz ama hep yaşlandım inadına Her hazan hep hüzünle geçti bu şehirde Ben bir El azize birde sana kıyamadım işte Her hazan hep hüzünle geçti bu şehirde Ben bir El azize birde sana kıyamadım işte Daha geçmedi benim sana ağrılarım Salındığın sokaklar hala sızım sızım Yıktığın duvarlarda durur yine gül adı n Hiç dayanmadım hiç dayanamadım Bu enkazın altında seni düşünmeden yaşamadım yaşayamadım Ben sana nerde yanlış yaptım aziz yar Bir sabah gidiverdin aklımı kaçırdım Anlamadım hatalarımı hiç söylemedin Kafamın içinde bu sorularla ölmedim bile bak ölemedim Ben kafamın içinde bu sorularla ölmedim ölemedim Bana bir özlemin kaldı yadigar bu viranede Derdimi sığdıramıyorum bedene Yıkılıyorum her geçen gün yokluğunun üstüne Sıkılıyorum bazen Sakınıyorum yinede seni gönlümün her köşesinde Yine duruyor mu toyluğunun kabri gamzelerinde İşvenin alası savrulurdu tellerinde Ne senden geçilirdi ne bu diyardan gidilirdi Bir tutam saçın uğruna yaktıydım ben bu şehri Sonra bende yandıydım içinde Hiç gitmedim buralardan senelerce Sensizlikten gidemedim bir adım öteye Bir derin yara bir derinlikli sevda bıraktın ya sen bana Paylaşamadığım tek acı hatıra en anlamlı dua yine sendin bana sendin Aziz yarim El aziz Madenin gülü kokmuyor sensiz Biz hala haritanın sağ köşesindeyiz Her defasında sensiz her defasında sana demiz Aziz yarim ben sanki hala 25 sen sanki 18 Değişen hiçbir şey yok bak bizde Telvelerin kabardığı diplerde Eşrefin oturduğu mahalledeyiz Öyle bir özlemişiz ki seni Artık dönsen de olur dönmesen de Biz her daim yine sana sitemli yine sana hasret gideriz . Uğur Arslan Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 mariah care.....my all Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 ask- imkansiz cem-yildiz Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ugur arslan --- kanka Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Sezen Aksu - Gidemem... Alıntı
Φ Cevizağacı Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Haydi Sil Gözlerini Hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz Mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz Kimi pulda parada aşkı arar kimimiz Düşünür kara kara ağlar çaresiz Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun Kapılma hayallere bir gün dönecek diye Haydi sil gözlerini bakma maziye Sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere Bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Aşkı Nur Yengi - İkimize de Yazık .... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 yüksek sadak---balki bir üstümüzden bir kuş geçer kanadından bir tüy düşer şu sıralardaki en favori şarkım tafsiye edilir Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 bob marley-no woman no cry Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 bengü-- gel gel (azeri versiyon) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 şebnem ferah-bir kalp kırıldığında Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 ben adrenalini dinliyorum....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.