Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 ŞU AN ''NEV''DEN ''AŞK''I DİNLİYORUM... BİR ŞARKISIN DİLİMDE BOZUK PLAK GİBİYİM BÜTÜN GÜN AKLIM FİKRİM HEP SENDE... NEREYE GİTSEM NEREYE BAKSAM GÖZLERİM SENİ ARIYOR TÜM YOLLAR SANA ÇIKIYOR... BEN Kİ KÜSKÜNÜM EN AZ BİN YILDIR YILMIŞIM BOŞVERMİŞİM DERKEN NE ARA ÇALDIN KALBİMİ BİLMEM ÜSTELİK BİR DAVET BİLE ETMEDİN GELDİM SANA AMA GÖZLERİN HERŞEYİ ANLAYITOR AŞK SEN NELERE KADİRSİN.... SÜPERDİR TAVSİYE EDERİM... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Aynur doğan - ahmedo ( bunu ne zaman dinlesem ağlıyorum bu kadarmı içten söylenir bir parça ) Pandoram o türküye yılmaz erdogan bile aglamıs demi sevgiler Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2005 arzu şahin kömür gözlüm.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 ACININ RENGİ-KIZILIRMAK Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 SİTEM-YAĞMUR ÖNCESİ Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye sevmek için yaratılmış kalpler hep bomboş niye sevmesini bilmiyorsan ,bakma sakın gözlerime mutluluğu arıyorsan inan sözlerime yok yok yalan deme sevgi denen o gerçeğe sevmek acı gerçek acı ,benzer birbirine kıraç Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 NİRAN ÜNSAL Günahımı çektim affet Ateşimi yeniden yak Ben sensiz bir hiçim anladım artık Ne olur inadı bırak Her gece düşümde seni misafir ettim Dayanacak gücüm yok Ben bu hasretten bittim Bu yürek bu sevdayı söyle nasıl terketsin Nereye gidersen git sen bana emanetsin İzin ver boynuna sarılayım İzin ver yanına kıvrılayım Senle dargın kalamam İzin ver yine senin olayım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 GÖZLERİNİN İÇİ-ARZU GÖRÜCÜ(ŞAHRUD SEYDUNA TÜRKÜLERİ) Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 çocukluğumun en güzel filmlerinden biri dustin hoffman ve tom cruise'in başrollerini paylaştığı Rain Man filminin Soundtrack i belle starsın banarama albümünden " Iko Iko" üç saate mal oldu bana bulup download etmek. hatırladınız mı ? : My grandma and your grandma Were sittin' by the fire. My grandma told your grandma I'm gonna set your flag on fire Talkin about hey now hey now Iko, Iko, unday Jockamo feeno ai nane Jockamo fee nane My flag boy and your flag boy Were sittin' by the fire. My flag boy told your flag boy I'm gonna set your flag on fire. Look at my king all dressed in red. Iko, Iko, unday. I betcha five dollars he'll kill you dead. Jockamo fee nane bence seksenli yılların ender güzel şeylerinden birisi. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 EFKAN ŞEŞEN-DOKUZ ALTI YOLLARI Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 EFKAN ŞEŞEN-DOKUZ ALTI YOLLARI EFkan Şeşen / gidişin Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 bedirhan gökçe- başım gözüm üstüne Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 hakan yeşilyurt---------acıya gülmek.......... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Nirvana - Smells like teen spirit Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Şahin - Yeminliyiz şahinde kim be..................... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 ahmet kaya-öyle bir yerdeyim ki Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Ayşegül niye cattin kaslarini bilmiyom yar suclarimi ölursem ben saclarimi yolma gayri yolma leyli leyli Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Uğr ışılak- Aşkım sana emanet.. Daha doğrusu ben değil cafe dinliyor..)) Saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Meşhur olduğu 'Ağla Yürekli Çocuk' diye bir parçası var bunu bilirsin belki... yok baba ya tanıyamadım.... mustafa yıldızdoğan.......saçların............. Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ntv de rıdı'yı (rıdvan dilmen) dinliyorum... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 vurulup düşmüşsün-grup ekin Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 SİBEL CAN - LALE DEVRİ SEZEN AKSU NE GÜZEL YAZMIŞ Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun biçağumun yarasi söz:anonim kazım koyuncu-şevval sam Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 allahım neydi günahım-kayahan bügünün anlam ve önemine benim için en uygun parça bu saat kaç oldu ve hala elimdeki işi bitiremedim para işleri ile uğraşmak çok zor ya Alıntı
Φ HaRuN_89 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 valla ben hacettepe-ölürüm sanayı dinliyorum herkese tavsiye ederm... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.