Φ marti_name Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bir efkan şeşen çalışması. sözlerin acılar veriyor bana özlemin çok uzaklarda ellerin dokunup giden ellerin beni mahveden günlerim derdebeder oldu yavrum gözler yalan söylemez son kez bak ne olur yeter bana yalnızlık kaderim olsun son kez bak ne olur yeter bana ahuzarım... ömrümün mevsimi hüzün oldu günlerim, güllerim soldu ahuzar beni ahuzar ah yanar yüreğim yanar ayrılık ölümden beter yavrum gözler yalan söylemez.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 İçimden geçenleri sana anlatamadım Yandım, tututştum, mahvoldum Gözlerimi yasakladım gözlerine Bir daha asla bakamam ki Bunlara sana anlatamam ki.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna Anlat içinden geçenleri Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına Ama nerde bende o yüzsüz yürek Bizde varsa yoksa gururdan yelek Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bir yanım--Candan ERÇETİN.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 cranberries-ode to my family Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 cranberries-ode to my family şurda bi animal instic bi will you remember dress ı wore çalsa da dinlesem ama yok ********* şarkılar çalıyor. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Guns 'n' Roses-Knocking on the heaven door dinle o zaman Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Guns 'n' Roses-Knocking on the heaven door dinle o zaman sende abbadan money always sunny in the rich men worlds Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 tabi tabi öylee ne denir ki sana manu chao-clandestino Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Hani gitmeyecektin Hani hep sevecektin Yüreğim buna nasıl nasıl nasıl dayansın Hani bitmeyecekti Hani hep sürecekti Bu gönül onu nasıl nasıl nasıl yok saysın.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Severken yalnız sevdik... ölürken yalnız.... sevgiye karşılık bekledik.. ölüm karşılıksız... Aykut Kuşkaya... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Sen benle bile bile başladın Adına aşk dedin Bu çocuk oyununa Canımı yaktın deme sonra Sen zaten yalanı dünden hazır aşkların Oyuncagı olmuşsun canım Sana ne desem boş anladım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Natalia Oreiro - Me muero de amor Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Akarım sonsuza deli sel gibi Tut çevrele tut gölün olayım Çarparım ne varsa deli yel gibi Tut kollarımdan tut ki durayım Tüm yaşananlar bir bir günaha Dönüşüyor ah zamanla uğraşma Sen öyle deli bela sev ki beni Bütün yasakları yasakla Her soluğunda baştan ayağa Çek beni içine orda kalayım Zaten aşklar hep yalan dolan Sonu hep sızı hüsran Geriye kalan ardından yalnızlık olsada Sana değer Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Allah'ım ne olur yardım et Yandığım ateşler benim suçum değil Sen verdin bu kalbi sev dedin Çok sevdim bağlandım elimde değil Alnımın yazısıı bir defa aşık olmakmıış Alnımın yazısıı bir ömrü sana adamakmıış Alnımıın yazısı bir ömür sensiz olmakmıış Ağlamaklaa bitmiyor acıııı nilüfer- alnımın yazısı Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yansımalar / Bulutlar Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 the kiss mohican Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ben tanrı misafiriyim bilmem bunu bana ne dinletiyor.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ben tanrı misafiriyim bilmem bunu bana ne dinletiyor.... ben bu şarkıyı ajda pekkandan dinliyorum bu arada bunu söylemek istedim başkalarından değil Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bugün kimse bişey dinlemiyomu ya Alıntı
Φ Hack_Boy Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 TOOL - Wings For Marie ... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 kenan doğuludan yüzsüz yüreği dinliyorum:) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 phil collins philip balley easy lover Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 edith piaf ---milord ben gittikçe yaşlanıyorum galiba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.