Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 aydın öztürk---gözlerin... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 yaşar işte öyle birşey Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ben senı sevdıgımı şevval sam Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 alpay---->>dağların arkasında yar.............. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 carlos puebla - hasta siempre comandante che guevara Alıntı
Φ Nastasia Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Nirvana - Smells Like Teen Spirit Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Dick Rivers-C'est pas serieux Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 belkı ustumuzden bır kus gecer yuksek sadakat Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Buena Vista Social Club - Chan Chan Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yanni - Deliverance Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Banda Bassotti- Bella ciao E' questo il fiore del partigiano Oh bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao. İyi akşamlar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 ESKİMEYEN DOST Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem etme Ayrılığın yükünü yalnız bana yükleme Ne zaman gelirsen gel başıma tac olursun Sen benim eski değil eskimeyen dostumsun Yollarımız ayrı ayrı kalplerimiz bir olsa da Herşey seni hatırlatır kurumuş bir gül olsa da Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Kutsi - Sanane Allahın sopası yokki gökten indirsin Geldin mi sözüme sürüne sürüne Hayatımda biri var mı merak etmişsin Sanane sanane Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gözlerin nemli nemli basini hic öne egme Ayrilik olur degilki ahh Benim icin üzülme Bundan sonra adini kirk yilda bir anarim Sende kaybettiklerimi baskasina ararim benim icin üzülme... Sevgim yasamaz hic Aglamak bana düser Bir ömür harab oldu ahh Aglamak bana düser.. Bundan sonra adini kirk yilda bir anarim Sende kaybettiklerimi baskasina ararim benim icin üzülme Funda Arar Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 gülşen kutlu yare gidem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 bişi dinlemek zorunda mıyız Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Dinle Dinle, babani dinler der benimkisi hep. Funda Arar - Roman Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Funda hanimi severim...beni en cok etkileyen sarkilarin birisi... Ben hep aynı ben, Bir küçük sitem Sen eğiştin sen, Yok sıcak bir ten Ağladım sana, endişe ettim Söz değil, bir tek dokunmak istedim Yalnızım şimdi ilk gece gibi Sanki kapıyı çalıp gireceksin içeri Güneşi görmez oldu gözlerim Ay ışığında seni hep özlerim Bu kadarı yetmiyor ki sevgilim, Hadi gel, yine dans edelim Neye yorsam rüyamı bilemedim Aşkı aramaktan bende vazgeçtim Olmuyor biliyorsun ki denedim Bana gel, yine dans edelim Hadi gel (son) kez dans edelim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 hic bisey dinlemiyorum Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 bilmezler nasıl aradık birbirimizi bilmezler nasıl sevdik birbirimizi iki yitik hasret iki parça can...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.