Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Bana da lo lo lo yaparsın artık Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Kanrevan İçindeyim bağışlayın beni sevdalarım kendimi parçalara ayıramadım alın gidin korkularımı saçlarımı ellerinizle okşayın hiç bir ayrılık yeniden yeniden yaratmıyor artık beni alın gidin korkularımı saçlarımı ellerinizle okşayın ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi aşk ağır yükler bindirdi küçülen omuzlarıma kalplerinizden kaçtım hep varıp gittim en karanlıklara yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma cehennemden düştüm hep beni hiç görmediler yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma seviştim ve yoruldum varıp gittim en yalnızlıklara kanrevan içindeyim gönlümün derdindeyim yerlerin dibindeyim kurtar ne olur kanrevan içindeyim yarimin peşindeyim cennetin izindeyim kurtar ne olur.. D.S.S Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Grup Yorum / sıyrılıp gelen soluk bir ay dolaniyor kentin üstünde her gece her gece bilge bir gezgin tavrıyla adımlıyor yolunu güz yanığı bir durgun sessizlikle örtülü her şey ve yırtılmış bir tül gibi savrulup duruyor zaman suların sesini dinle şimdi ormanın fısıldayışlarını usulca yarılıyor dağların göğsü bir aşkı dinlendirmek için ve gözleri uzak yamaçlarda aranip dururken bir şeyleri sessiz ve sakin beklemekte bekledikçe bileylenen bir yürek belli ki dağlarin denizlerin ve göllerin üzerinden sıyrılıp gelmektedir seher belli ki yakındır belli ki yakındır doğayi ve hayati sarsacak saat Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Baktığın her yıldızda attığın her adımda Kalbim seninle, kalbim seninle Akşam üstü kumsalda Damla damla her yağmurda Kalbim seninle... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 edip akbayram-büyü..... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 BÜLENT ERSOY GECELER Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 yine nirvana ve yine The Man Who Sold The World Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 yine nirvana ...desenize iyice bohunu çıkardınn..olsunnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Karahilal _ Seni Özlemek Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 anacaddenin gürültüsünü korna sesleri bağrışmalar v.s. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Keremcem _ Aşk oyunu Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 işte öyle bir şey yaşar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 kalbim seninle - gökhan özen Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 rolling stones-angie Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Vaja con dios-dont break my heart Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 cengiz kurtoğlu__yıllarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.